Strácate trpezlivosť pri pomalších ľuďoch?
Ahojte! Chcem sa spýtať, či aj Vy niekedy strácate trpezlivosť pri slabších - dôchodcovia, spomalený ľudia, atď. Dnes som mala nepríjemný ton na jednu pani v obchode, vyrusila ma v mojom analyzovanie niečoho a ja som sa následne ani ne ospravedlnila, ale mohla som toho človeka zraniť. Dala som jej najavo nepríjemným tónom a napokon nič zlé mi nespravila. 😥
Ja stracam trpezlivost pri spomalenych mladych. Som dochodkyna a mnohych by som preskocila aj dnes 🤷
Ale.ano mam niekedy nervy. Tiez som len clovek. Rano ponahlam sa.do prace v.potravinach predo mnou vykecava dkchodkyna. V.ambulancii mame kopu starsich pacientov. Snazis sa im nieco vysvetlit a stale idu dokola. Takze niekedy clovek fakt ''strati '' nervy . Neprijemna nie som len niekedy mam mozno podrazdenejsi ton. Poobede sa zase suchcu v potravinach. Viem ze za to nemozu ale ja som taky akcnejsi typ cloveka takze.niekedy ma to ''vytaca''
Potom to rozdycham pri sporte.
Niekedy stracam,ale po nikom neganim ani nikomu nevynadam. Ked ma niekto pomalsi nastve skor sa zahanbim sama pred sebou a v duchu sa vyhresim. Pomali ludia ma ucia trpezlivosti. Mna viac vytaca rychly clovek.
Strácam trpezlivosť pri dôchodcoch za volantom, ktorí na 50tke idú 25-30km/h. To je jediný prípad.
Áno, strácam, ale som natoľko profesionál, že to nedám znat a pofrflem si max sukromne doma. To isté s cudzími ľuďmi v obchode a pod. Preco by som mala byt na niekoho zla? V zasade je to môj problém, že na nich nemám nervy.
Ano. Pri starych ludoch iba za volantom, kym som sama si aj ponadavam. Pri mladsich si pomyslim svoje, ale nie som nikdy neprijemna. No a najcastejsie stracam trpezlivost v praci pri ludoch, ktori sa tvaria ze nieco nevedia urobit, aby nemuseli. To uz je ale ina kategoria 😅
Aano stracam. Neznasam ked je niekto komotny a je jedno ci starsi mladsi
Strácam trpezlivosť pri ľuďoch "ktorí nevedia čítať" alebo čo im appka neukáže tak to nevedia
Nestracam trpezlivosť. Aj ja raz budem dôchodkyňa.
Ja som dnes stratila nervy a dokonca to bola mladá dáma v kauflande. Nakúpila plný vozík, vyložila na pás a keď jej to predavačka doblokovala začala v kabelke hľadať mobil aby si pípla club card a následne hľadala peňaženku. Toto neznášam. To počas doby ako ju blokovala nevedela si pripraviť telefón a peňaženku? Ale teda nepovedala som jej nič. Niekto nerozmýšľa čo bude nasledovať za pár minút...
Pri dôchodcoch určite nie ani pri nijak zdravotné znevýhodnených ale pri mladých a častokrát aj pubertiakoch ma ide poraziť keď vidím ako sa vlečú všade a sú spomalení všetko robia ako lemry tak takých volám "zdochliaci"a ide ma z nich urvať!😂😠
Ja som sa stratila v tvojom prispevku. Ved nema ani hlavu ani patu.
Práve, že mám takto na starobu pre nich viac pochopenia. Ak to bolo tvoje momentálne zlyhanie a aj si to uvedomuješ, je to znak toho, že si dobrý človek, len sa proste stane 🙂
Ano, velmi ma to vytaca. Ja som velmi rychly clovek, takze spomaleni ludia mi lezu na nervy. Hlavne ked tym obmedzuju inych. Pri vystupovani v Mhd sa chabru prvi do dveri a potom 5 minut vystupuju. Ako niekto vyssie spomenul pokladne-stoji v rade 10 minut a nic si nenachysta a potom zdrzuje, hlada, hodinu naklada do tasiek. Ked viem, ze som spomalena, tak si dopredu nachystam kartu, penazenku, tasky...
Detto pri pultoch-hodinu stoji v rade a ked si ma pytat tovar, tak nevie, obkukava, pyta sa blbosti...
Starí raz budeme všetci. So staršími mám celkom trpezlivosť. Ale spomalení mladší, to ma fakt vytáča. A takí čo nerozmýšľajú.
Nie, nemám takuto vlastnosť.. mám tri deti, takže moja trpezlivosť hranice síce má, ale myslím že ich mám nastavené celkom vysoko, takže vydrzim dosť.. preto napríklad mam v práci pozíciu človeka, ktory zauca nováčikov.. treba mať trpezlivosť chapavo odpovedať na otázky, aj keď sa opakujú, trpezlivo opravovať chyby a chápať že nováčik uceny z neba nespadol.. (a čo ma veľmi teší keď dostanem za to pozitívnu spätnú vazbu, ktorú som dostala už viackrat) myslím že túto moju vlastnosť uplatnujem aj v bežnom živote a som za ňu celkom vďačná, lebo ma nevytoci len tak hoci co..
Keď ma však niečo vytočí, vedia to všetci.. 😬🤪
najprv som isla odpovedat automaticky ano ... ale v skutocnosti vobec... ja skor ked sa dostanem do situacie, ze nestiham nieco kvoli akejkolvek osobe, ktora svojim konanim spomali mna sa zacnem rozculovat sama nad sebou preco som nesla inam, preco som nesla inakadial, preco som to dala urobit tej osobe(v praci), preco som nieco radsej nespravila sama... teda ja stratim nervy sama nad sebou a svojim konanim😃

Nie, nestracam. Často sa opýtam či potrebuju pomoc. Aj ja raz budem stará a pomalá, keď sa teda staroby dožijem.