Strata času
Na začiatku bolo všetko super . Stále kontakt výlety vymýšľal len on. Po 7 mesiacoch je to úplne opak. Kde kolvek chcem ísť tak jemu sa nechce ani prejist sa . Každé ráno keď sa zobudíme zavezie má domov on si ide po svojom za kamosmi, ja som doma pól dňa sama. Keď aj chcem zostať u neho že sama počkám ho tam tak stále sa vykruca. potom sa ozvem čo ideme robiť tak príde k nam a sme len u nás. Pritom má veľa krát si myslím že môže zobrať ked ide za bratom a synovcom pozrieť “, ale on ide sám. Setko sám robí. Hovorím mu že mu upracem nech ni dá potrebné veci na to a on že netreba že nech doma upratujem. Ja 27 on 38. Poslednej dobe mi to pride ako kamarátstvo. Keď som sa aj s ním o tom bavila že chcem byt s ním normálne cely deň tak mi povedal že on je zvyknuty sa ráno zobudiť a ísť si po svojom. Sám od seba nepríde za mnou neobjime má, sex keby nezačnem ja on nič, pusa len taká na pery ako ked sa lucite doma s mamou pred dovolenkou. Minule som sa bala a hovorím mu nech sa ku mne pritúli že sa bojím nech ide za mnou a on len na mna pozeral že čoho sa mám bat, taký nezaujem, ako keby som mu na príťaž, mi to dakedy pride.
Je to vôbec vztah?
Juj klasika chlap, ktorý s tebou už nechce mať nič spoločné... Na jednej strane mu to vyhovuje, lebo ma pravidelne sex a na druhej strane si pre neho okova... Ak sa máš trosku rada, kašli na neho, bud silná a radšej odid zo vzťahu... Áno, ešte predtým samozrejme sa skus stiahnuť co to s nim spraví... Možno sa začne snažiť alebo mu to bude vyhovovať. Každopádne to bude pre teba odpoveď co ďalej...
@kylogram ukonči to ešte dnes, toto je fakt zabitý čas
@kylogram taký aký je nadpis, taká je pravda.Mozno má pocit, že ste spolu veľa, že nemôže voľne dýchať, že má konečne voľno a chces byť s ním 24 hod neviem zamysli sa...ty ho poznáš, ale z napísaného mám pocit, že takto mu to vyhovuje.Rob si svoj program nečakaj naňho ako verný psík taká baba sa rýchlo zunuje.Na to, že má 38 r mi príde ako, keby si písala o 10 r mladsom
Zo 7 mesiacov ste spolu stravili tak 2. Dali ste si mozno 20x sex a to je tak všetko. Zvysok casu ta odlozil a siel si žiť svoj život, tak ako ho žil doteraz.
Pozri, aspoň bol úprimný a nechcel z teba slúžku zadarmo. Lebo vydrziavat si ta asi nevydrziaval. A ten sex bol buď onicom, alebo fakt nemal chuť. Hoci ty si chcela byť milenka, manželka, matka a aj pani domáca.
K tomu to arogantne spravanie, ze mu nedovolis byť sám, ze nech odídeš ked sa ti nepáči,...
@stary_ujco tak nejako to aj bolo ako si napísal 2 mesiace čistého času 20x sex … je to prúser, taký chlap sa nikdy nezmení, ten má svoj zivotik.
@kylogram podstatné je, že si si to uvedomila a začneš nový život

@elizabet173 ďakujem krásne .. nedá sa inak keď sme momentálne preč a až v decembri mame byt spolu. Jedine východisko je teraz cez mobil. Jemu to aj tak bufe jedno keďže mi veľa krát povedal že keď nie som spokojná nech sa rozidem,!/ takým kľudom to dal zo seba že som nechápala. Ja som v štádiu momentálne takom že si nepíšeme a vôbec nerozmyslam nad ním čo robí ako sa má - nič. Úplne ako keby všetko čo som voči nemu cítila vyprchlo.. ( našiel - že má sleduje ex na sociálnej sieti a strašne nasraty na to, pritom si nepíšeme len má sleduje čo mi je úplne jedno pretože na tu sociálnu sieť nič nepridavam. Tak hra strašne dotknutého, jak decko ) od včera večera premyslam nad tým ,,vzťahom,, celým a čistá katastrofa keď si vśsetko pospajam aké to vlastne bolo. Nikdy to nebolo to čo by to malo byt . Nikdy som nemal pocit ako keby sa mi otvoril na 100% . Kaslat to už. Ja ti pekne ďakujem za povzbudivé slova … ☺️