icon

Strata času

kylogram
4. nov 2021

Na začiatku bolo všetko super . Stále kontakt výlety vymýšľal len on. Po 7 mesiacoch je to úplne opak. Kde kolvek chcem ísť tak jemu sa nechce ani prejist sa . Každé ráno keď sa zobudíme zavezie má domov on si ide po svojom za kamosmi, ja som doma pól dňa sama. Keď aj chcem zostať u neho že sama počkám ho tam tak stále sa vykruca. potom sa ozvem čo ideme robiť tak príde k nam a sme len u nás. Pritom má veľa krát si myslím že môže zobrať ked ide za bratom a synovcom pozrieť “, ale on ide sám. Setko sám robí. Hovorím mu že mu upracem nech ni dá potrebné veci na to a on že netreba že nech doma upratujem. Ja 27 on 38. Poslednej dobe mi to pride ako kamarátstvo. Keď som sa aj s ním o tom bavila že chcem byt s ním normálne cely deň tak mi povedal že on je zvyknuty sa ráno zobudiť a ísť si po svojom. Sám od seba nepríde za mnou neobjime má, sex keby nezačnem ja on nič, pusa len taká na pery ako ked sa lucite doma s mamou pred dovolenkou. Minule som sa bala a hovorím mu nech sa ku mne pritúli že sa bojím nech ide za mnou a on len na mna pozeral že čoho sa mám bat, taký nezaujem, ako keby som mu na príťaž, mi to dakedy pride.
Je to vôbec vztah?

Strana
z2
kylogram
autor
6. nov 2021

@elizabet173 ďakujem krásne .. nedá sa inak keď sme momentálne preč a až v decembri mame byt spolu. Jedine východisko je teraz cez mobil. Jemu to aj tak bufe jedno keďže mi veľa krát povedal že keď nie som spokojná nech sa rozidem,!/ takým kľudom to dal zo seba že som nechápala. Ja som v štádiu momentálne takom že si nepíšeme a vôbec nerozmyslam nad ním čo robí ako sa má - nič. Úplne ako keby všetko čo som voči nemu cítila vyprchlo.. ( našiel - že má sleduje ex na sociálnej sieti a strašne nasraty na to, pritom si nepíšeme len má sleduje čo mi je úplne jedno pretože na tu sociálnu sieť nič nepridavam. Tak hra strašne dotknutého, jak decko ) od včera večera premyslam nad tým ,,vzťahom,, celým a čistá katastrofa keď si vśsetko pospajam aké to vlastne bolo. Nikdy to nebolo to čo by to malo byt . Nikdy som nemal pocit ako keby sa mi otvoril na 100% . Kaslat to už. Ja ti pekne ďakujem za povzbudivé slova … ☺️

slniecko131
6. nov 2021

Juj klasika chlap, ktorý s tebou už nechce mať nič spoločné... Na jednej strane mu to vyhovuje, lebo ma pravidelne sex a na druhej strane si pre neho okova... Ak sa máš trosku rada, kašli na neho, bud silná a radšej odid zo vzťahu... Áno, ešte predtým samozrejme sa skus stiahnuť co to s nim spraví... Možno sa začne snažiť alebo mu to bude vyhovovať. Každopádne to bude pre teba odpoveď co ďalej...

elizabet173
6. nov 2021

@kylogram ukonči to ešte dnes, toto je fakt zabitý čas

luccija
6. nov 2021

@kylogram taký aký je nadpis, taká je pravda.Mozno má pocit, že ste spolu veľa, že nemôže voľne dýchať, že má konečne voľno a chces byť s ním 24 hod neviem zamysli sa...ty ho poznáš, ale z napísaného mám pocit, že takto mu to vyhovuje.Rob si svoj program nečakaj naňho ako verný psík taká baba sa rýchlo zunuje.Na to, že má 38 r mi príde ako, keby si písala o 10 r mladsom

stary_ujco
6. nov 2021

Zo 7 mesiacov ste spolu stravili tak 2. Dali ste si mozno 20x sex a to je tak všetko. Zvysok casu ta odlozil a siel si žiť svoj život, tak ako ho žil doteraz.
Pozri, aspoň bol úprimný a nechcel z teba slúžku zadarmo. Lebo vydrziavat si ta asi nevydrziaval. A ten sex bol buď onicom, alebo fakt nemal chuť. Hoci ty si chcela byť milenka, manželka, matka a aj pani domáca.
K tomu to arogantne spravanie, ze mu nedovolis byť sám, ze nech odídeš ked sa ti nepáči,...

kylogram
autor
6. nov 2021

@stary_ujco tak nejako to aj bolo ako si napísal 2 mesiace čistého času 20x sex … je to prúser, taký chlap sa nikdy nezmení, ten má svoj zivotik.

elizabet173
6. nov 2021

@kylogram podstatné je, že si si to uvedomila a začneš nový život

Strana
z2