icon

Stratila som dôveru priateľovi po prečítaní jeho správ

28. sep 2025

ahojte… doverovali by ste este takemjto chlapovi??

mali sme s priatelom krizu, nejake hadky, chvilu sme mali aj pauzu. dokopy vztah trva tri roky. mame po 30tke, byvame spolu.
po tej pauze (2 tyzdne) , uz niekolko mesiacov (4) sa to ustaluje, robime na vztahu, ucime sa komunikovat a a tak ze aby sme si neublizovali. ( citam knihy, viac randime, komunikujeme viacej a vaznejsie)

na nejake veci som uz mala vytvoreny nazor. uzavrela som to v sebe.isli sme dalej. relativne dobre obdobie sme mali.

kedze mame spolocny pocitac, a on je tam stale prihlaseny na fb, tak pocas toho ako som bola na pc som tam videla ze mu pisal nas spolocny kamos. Nedalo mi to precitala som si … bolo tam pisane vela z toho co sme z posledne mesiace zazili… divne nemysllea som ze chlapi taketo veci riesia. ale ja som z toho na nervy, co som sa tam docitala o sebe. on to inac vnima upne, strasnehu hrdinu tam zo seba struhal,( ani raz nezmienil ze by bola chyba aj nna jeho strane) . teraz neviem ako mu to povedat ze ma velmi ranilo co som tam nasla. hambim sa ze som to citala….intuicia mi vravela ze to mam pozriet.pretoze niekedy mam pocit h neho ze ine robi a ine rozprava.

boli tam sukromne veci, dost dolezite, napr. ze ako reagujem po hadke ( ze vela rozpravam, ze mu idem na nervy, ze omielam dokola veci, ze sa vraciam do minulosti stale. ze si nevazim co on pre mna robi(aj do vreca ma hadzal ze dnesne zeny su otrasne), pri tom nechapem zazili sme v lete krasnu dovolenku, kazdy vikend chodime na vylety.

hra frajera pred druhym chlapom?? nie je ku mne lojalny a to mi vadi

Strana
z3
tiezjedna
30. sep 2025
@anonym_d3fc43

@tiezjedna ja netvrdim ze bola. Opytala som sa. Tak co si domyslas? Sama sa strapnujes aka si hrrr.

@anonym_d3fc43 ja si domýšľam? To ty vytváraš stupídne konštrukcie

anonym_d3fc43
1. okt 2025
@tiezjedna

@anonym_d3fc43 ja si domýšľam? To ty vytváraš stupídne konštrukcie

@tiezjedna uff tak teraz si vytiahla tazky kaliber. Komunikacia lvl 0. Nestracaj uz cas.

tiezjedna
1. okt 2025
@anonym_d3fc43

@tiezjedna uff tak teraz si vytiahla tazky kaliber. Komunikacia lvl 0. Nestracaj uz cas.

@anonym_d3fc43 máš pravdu, ty naozaj si strata času. Chceš znieť ohromne múdro, ale moc ti to nejde.

Strana
z3