Stratili by ste všetko kvôli túžbam?
Napadla mi teraz taká myšlienka na diskusiu, ženy, túžili ste niekedy po niečom tak veľmi, až ste si vedeli predstaviť kvôli tomu stratiť všetko, čo ste aktuálne mali? Môže to byť predstava niečoho, čohokoľvek.
Spozorovala som na sebe, že mávam z času na čas takéto predstavy. Sú to najmä veci, ktoré viem že nemôžem zažiť, iba ak by som prišla o to čo mám . Nechcem to realizovať ale potom ma premkne akýsi chvilkovy smútok alebo ako to nazvať 😀
Napríklad, keď čítam nejakú knihu a sú tam nejaké scény ( nemusí to byt sexuálne) a viem, žeby to aj bolo reálne ale nie v mojom čase. Neviem či chápete ako to myslím 😀 kľudne ak máte partnera, super partnera ale viete, že niektoré veci s ním nezažijete. Žeby to muselo byť s iným mužom. Môžu to byt rôzne predstavy z mladosti ktoré vás držia, čokoľvek.
Hoci by som nezamenila pre nejaký moment to čo mám, no tie pocity trosku smútku sa objavujú. Zaujimalo by ma, či je to bežne a mávajú to aj iné ženy.
Ja mam stastie na partnera s kt naozaj mozem zazit vsetko po com tuzim a to nie iba sexualne ale teda aj aktivity aj cestovanie aj spekulovanie so zaridovanim atd.
Niekedy staci iba poziadat a komunikovat, mozno si len myslis, ze to nikdy nezazijes. Inokedy si zas ten sen mozes splnit aj sama. Neviem teda po com takom tuzis ak by si kvoli tomu mala o vsetko prist 🙈
Vieš čo, to sú také ilúzie, ktoré ti môžu zničiť život. Teraz nie tebe konkrétne, ale intelektuálne slabším jedincom. Myslím si, že to zažíva každý.. Takí, čo to aj realizujú, no, hovorí sa tomu, že bolo koze dobre, šla sa na ľad šmýkať. Mimochodom, tie "sny" v realite vôbec nemusia byť také úžasné, ako sa javia v tom vysnívanom svete.

@zoja_ a tá v zrkadle vie že je mrcha a že raz jej manžel určite natrafí na podobnú a budú sa jej spoločne smiať ?