Stretávam sa s ním, ale on ma vôbec nechce
Ahojte, stretavam sa s jednym muzom uz skoro rok. Od zaciatku islo prioritne o sex ale z pociatku mal o mna zaujem aj ako o cloveka, nikdy nie prilis ale isli sme obcas do kina, pisal mi, zaujimal sa o mna. Problem je ze som samozrejme zacala chciet viac. Niekolkokrat som to s nim ukoncila, snazila som sa aby zacal chciet tiez ale k nicomu to neviedlo.. momentalne sa znovu stretavame ale len na sex, normalne von ma uz vobec nezavola, prakticky mimo sexu mi ani nenapise. Fyzicky ho pritahujem velmi -to ako vyzeram, to aky mame sex - tym som si ista, ze sa mu vsetko paci ale inak o mna ako o zenu, cloveka nema najmensi zaujem. Myslite si ze sa to da zmenit? Alebo ak raz muz strati zaujem, tak uz sa to neda obnovit?
V skratke treba otvorit oci , kym si sama nepriznas, ze ta len vyuziva na jedno dalej sa nepohnes. Navrhni mu vztah odmietne , sekni s tym. Cim dlhsie to budes tahat tym horsie a tazsie to bude pre teba. Hrdost v zmysle maj sa rada a nedaj sa nikym vyuzivat 🙂 nie je jediny chlap na svete ,ale podla vsetkeho ani ten pravy pre teba. Tak s nim nestracaj cas ak nechce nic viac, a hlavne kaleraby si nedaj tlacit do hlavy lebo to bude stale dokola to iste on zavola ty pribehnes.....a budes sa len trapit kym on ta bude vyuzivat ,lebo mu to dovolis . Ale ked stretne zenu o ktoru bude mat skutocny zaujem uz ta potrebovat nebude a o to ponizujucejsie a bolestnejsie to pre teba bude. Verim , ze sa rozhodnes spravne .)
no mňa by takýto vzťah bolel a nenaplňoval... cítila by som sa blbo.... ak budeš utekať ako psík vždy keď on zavolá - nezmení sa...
@jkroc ahoj
A tebe to takto vyhovuje?cítiš sa sebavedomo a hrdo keď sa pozrieš do zrkadla?nechceš fakt kopnúť toho hlupáka do riti (pardon za výraz)a nájsť si niekoho kto o teba bude javiť záujem komu sa bude páčiť tvoja povaha charakter a nebude ťa brať ako hračku ktorá uspokojí jeho pudy potreby a potom ťa pošle kade ľahšie???naozaj nechceš byť pre niekoho zaujímavá aj mimo spálne?verím že áno.... Ale to najprv musíš opustiť ten omyl s ktorým sa stretavas..... Držím palce 😉
Bože maj kúsok hrdosti…
@sashabb určite mu nie je ľahostajná, najmä keď má chuť na sex 🙉
@jkroc nie je to o hrdosti u teba? Fakt? Tak prečo mu poskytuješ sexuálne služby a očakávaš vzťah? Na to, aby ste boli len priatelia s výhodami, treba aby obaja mali v tom jasno. Žiadny vzťah neočakávam, chcem len dobrý sex, ale nie len keď to vyhovuje mužovi, ale keď to vyhovuje obom. U vás to tak nie je, ani nebolo, ako som písala vyššie, v bordeli by musel platiť.
@jkroc
No on ta ma za štetku.
Co chces aby v tom smere zmenil? A z akeho dovodu? Poskytujes sex zadarmo? Poskytujes.
Ked spozna tu pravu, tak sa s tebou proste rozluci - si dočasne, si pre neho VEC, nie človek, nie zena, nie osobnost.
@elizabet173 pretoze v mnohych telenovelach a tretotriednej literatury sa zo stetky stane princezna 😉 a mnohe zeny tomu fakt uveria
Pozri sa ja tu nebudem nikoho moralne sudit ale takyto vztah ala priatelstvo s vyhodami si viem predstavit napr. v pripade ak ide o rozvedenu zenu 40+ s odrastenymi detmi ktora si nechce vesat dalsieho blbca na krk ale zaroven si chce trochu bez zavazkov uzivat zivot. Ale ty si este mlada pises ze aj pekna, zabavna, mila... tak preco stracas svoju mladost a cas s takym co ma zaujem len o tvoju vaginu namiesto teba. Ak ta sex s nim bavi tak mozes v tom pokracovat kym najdes niekoho normalneho ale v tvojom pripade to vyzera ze si sa riadne namotala cize navrhujem to radsej uplne ukoncit.
@jkroc máš len dve možnosti. Buď budeš naďalej mu poskytovať služby lacnej ženy, alebo konečne ukážeš,že máš úroveň a prestanes ho riešiť. A potom uvidíš či dobehne sám a ak nie, tak na neho zabudni..
@zmrzlinka2021 máš pravdu, bohužiaľ ☹
Nezmení sa to, nestracaj čas s takym chlapom, mám viacero kamosiek, čo takto roky zahodili a teraz majú okolo 40r, slobodne, bezdetné, hoci by nechceli byť.
"taketo spravy by som čakala skôr od frajera"... tato sprava by ma napriklad uzemnila a myslela by som si, ze ma za frajera ani nechces a nemam robit sceny... popremyslaj ci ho nahodou nepodkopavas ked sem tam ukaze zaujem... ak ukaze tak ho proste nechaj nech sa zaujima a nie, ze do neho rypnes.
@jkroc ahoj moj pripad bol podobny.Nakolko mam deti velke ,sama som uz dost dlho ,stretla som muza 40 r.Vraj rozvedeny ,pozyval ma na welnes ,vecere ,ale vzdy rano sa ponahlal.Sms boli o praci ,ako sa mam cele to trvalo 8 mesiacov.Stretali sme sa raz za 2 tyzden cez vik ,aj to nie cely.Po sexe bol chladny ,takze som to pochopila az ked mi spadli ruzove okuliare ,ze mu za viac nestojim.Mat muza len na sex ,uz nikdy !!nieco ponizujucejsie som este nezazila.Niekto povie ,ze potreby ,nie pre mna sexualne potreby nikdy nebudu viac ako citove..Ale prisla som na to ,ze je zenaty a cely cas mi klamal .Ukoncila som to,nemienim nikomu robit madrac a zvlast nie tomu co mi nedava co potrebujem ja a je chladny ako chladnicka!chuda jeho zena no svedomie nech si spytuje sam ak nejake ma!
@jkroc a tiez ked mi volal vzdy som isla stastna ,ze sme spolu hlupana,a on zas sa dlhsie neozval tyzden ,ze ma vela prace a potom zas a ja s ruzovymi okuliarmi som vzdy isla a jemu celu dobu slo len o sex!!!a ja cakala normalne na moj vek smiesne.Prestala som mu dvihat mobil ,odpisovat a potom som mu v skratke napisala ,ze ma tento jeho spravanie uraza a odvtedy ticho!!chcel zenu na sex nech si ju hlada ,naco sa vobec muzi zenia,ked si vtaja nevedia udrzat!!!
Ahoj @jkroc
Neviem, ci sa to da obnovit. A chces to vobec obnovit? Ved si precitaj este raz po sebe, ako si ta "vazi". Ja by som nic neobnovovala. Zaujem musi mat sam od seba.
Ale ak ta to trapi, ako sa to vyvinulo a nechces takto dalej fungovat, povedz mu napriamo, ze uz to takto dalej nechces. Bud budete partneri, alebo sex skoncil. Ak nemas problem o zaujem zo strany muzov, zacni randit s inym a tohto z hlavy co najskor vytesnaj. Klin sa klinom vybija ;)
Presne ako pise ajke ,ak chces sex ok ,ale tym padom nedavas sancu inemu vztahu ,kde by mohla byt aj laska ,pretoze sa sustredis len na neho ..Chlap ma jasno od zaciatku co chce ,ked chce sex chce sex nic viac!!zamilovany muz sa sprava inak.Moja rada ,vymaz ho neodpisuj a zi si a davaj sancu inym ..Zeny su viac citovo naviazene maloktora zena chce len sex uzivat si bez citov..
@jkroc zazila som nieco takmer identicke
Tvarila som ze som s tym ok, ze neriesim. Na zaciatku som vlastne aj neriesila ale v momente ked som dala na javo ze to riesim a ze ma to trapi a navrhla som ukoncit to tak ten chlap zmizol … a to som mala dojem ze zalubeny bol a ze ja som ta ktora to bere sporotovo … a tiez som nemala predtym problem ze nenaky chlap nemal o mna zaujem ako o cloveka … tu bol a zrazu zo sekundy na sekundy zmizol. Takze zrejme nebol az taky velky…
Ak ta ten vztah trapi a ublizuje ti akymsi sposobom tak to s nim prekomunikuj a uvidis … stratit nemas co (jedine ak, tal cloveka, ktory aj tak za nic nestoji 🙄)
@jkroc boze dievca neverim, ze nieco tak tupe moze byt, vsak jasne, ze na zaciatku travil trochu casu s tebou vsak medove reci popod fuzy aby ta dostal kde chcel, dosiahokll to tak ako madrac mu uz teraz stacis, odporucala by som ti zobrat aspon daku mikrouctu ak mas a vykaslat sa na neho, nikdy ta nebude chciet, mozno ma priatelku alebo zenu ani nevies, stracas len svoj cas ktory je drahocenny
@ejmi25 nesuhlasim ze chlap vie od zaciatku co chce … jasne ze chce aj sex, ale mnohi ti muzi sa naozaj na zaciatku zalubia. Neverim ze by to predstierali. Na co by aj? Ked sa s nim intimne zbilizis tak nepotrebuje predstierat city. A neviem ci sa to da … proste im casom v hlave nieco prepne, zrazu nepreukazuju zaujem (leno ho stratia).
Asi kto nezazil, nepochopi.
Ja som to zazila 1x a bola to pre mna nova a neprijemna skusenost. Ze najprv velky osial, asi aj zalubenie (resp nejake city) a potom nic. Dovtedy som vedela od zaciatku ci ten clovek chce len zabavku alebo to mysli vazne.
No na zaciatku mal zaujem....A postupne ta asi spoznal a nema zaujem s tebou riesit viac ako sex.
Joj ty si ale nechapava. Jemu stacilo raz na zaciatku kvakat stebou do 3 no nema zaujem o teba ako x cloveka a je dost pochybne ci tam niekedy zaujem bol. Ak aj bol tak nie je .. zbytocne sa trapis. Nechce ta hoci si mila vtipna pekna dobra atd. O to viac je pre teba zaujimavy . Tvoje ohrdnute ego ho chce ulovit. Ale okrem sexu nemate vztah . To ze ti urobil ziarlivy majetnicky vystup ked bol opity neznamena ze ta mà rad. Len sa mu nepacilo ze jeho hracka nebola po ruke . On nie je hlupy nemusis mu hovorit o svojich citoch vie ze si donho a chces viac . Ale nechce ta na ine ako na šukačku. Jeho lasku nebudes mat nikdy. Ina ked ho ocari moze byt menej pekna menej mila menej vtipna ako ty menej submisivna tak on sa moze bleskovo zalubit. No v tebe nebude vidiet nikdy viac ako ten kus stavnateho masa. Nieco sa mu na tebe nepaci vie ze ten vztah nikam nevedie mimo postel mu tvoja spolocnost nie je vzacna. Nezaujimas ho. Jedine tak ci si dost vlhka z neho. Ty v sebe zivys nevyziadane citiky nevies to ukoncit neboj on ta raz odkopne ako odpad ked stebou skonci ked stretne niekoho s kym
Bude chciet aj ine aktivity nez len sex. Zatial snim
Stracaj cas a Hlavne sa dobre chran. Toto co robis je emocionalny masochizmus.
@jkroc ja si myslim, ze to absolutne nie je tvoja chyba, ze ten jeho zaujem polavil...skor si myslim, ze sa niecoho casom zlakol, mozno zodpovednosti, mozno hlbky vztahu, by si sa divila, ze chlapi sa takychto veci boja, a kolko takych je...myslim si, ze zaujem ma, ale pokial sam nie je schopny si to v sebe zodpovedat, ty sa budes trapit...nakoniec ho nejaka casom "odvazna" odchyti a bude...ak to tebe prestalo davat pozitivnu hodnotu, tak na to kasli a kludne mu to aj povedz na rovinu, tym hodnotu nestratis, prave naopak...dajte si posledne stretko a uzavri to, alebo to uzavri len v sebe a neozyvaj sa mu, alebo sa stretavajte dalej za tych okolnosti, ale toto je prave ta cesta tvojho utapania sa v neistote a ziali
Ahojte, no tak chalanovi som nakoniec vyznala city na rovinu, samozrejme ma odmietol, vedela som ze to tak bude ale potrebovala som to v sebe ukoncit a bez toho odmetnutia narovinu by som to nedokazala..bola som utrapena a tyzden na to som sa zoznamila s mojim terajsim priatelom, ktory momentalne byva v bytovke.. boli to 2 tyzdne co ma odmietol a zrazu som zacala vidavat jeho auto pred bytovkou mojho priatela.. v skratke - zistila som ze asi v tom case ked stratil zaujem zacal znovu chodit za byvalou a tahal sa s nami oboma po cely cas, vyse polroka 🤮.. baba byva vo vedlajsom vchode, uz je u nej prakticky stale a ja u svojho priatela tiez.. takze ho stretavam aj v robote a aj mimo nej.. takze super.. ale aspon viem co je zac
P.S. viem ze som si rychlo nasla ineho, bola to dost nahoda a potrebovala som na tohoto aj zabudnut a dost mi to v tom case pomahalo.. a nakoniec to preprastlo do pekneho vztahu 🙂
Ahoj , ako sa volá ten muž

@jaskolka zo zaciatku bol schopny so mnou sediet do 3 rana a len sa rozpravat, napriek tomu ze rano vstaval.. nemyslim si ze som si ten zaujem predstavovala