Stretla som svojho bývalého a obidvaja sme mali pohľady plné smútku
Ahojte, idem sa len vypísať. Dnes ráno som stretla svojho bývalého priateľa. Obaja sme išli v aute a naše pohľady sa stretli. Obaja pohľady plne smútku. Naposledy sme boli spolu v máji. Rozišli sme sa po Novom roku, no nedokázali sme to natrvalo ukončiť a stretávali sme sa do polovice mája. Ukončila som to nadobro ja lebo, ma sklamal a samé škaredé veci sme si povedali a všade som si ho blokla. Ja celý deň plačem, neviem si pomôcť, znova mam z neho motýle v bruchu a snažím si ho vymazať z hlavy.
Ty si tu pisala pred par mesiacmi ? Bola tu taka mala dieta a priatel bol flakac zil este u rodicov nerobil a v noci niekde chodil hnet po sexe a nepovedal kam.. to ste boli vy? Ak nie nevadi len aj ona to tak moc prezivala.. sustred sa na dieta nesmut za exom. Aj Keby plakal v aute pri sekundovom pohlade na teba ., tak to neznamena ze k sebe patrite. Nefungovalo to rozisla si sa snim . Tie problemy by nezmizli. Ber to tak ze Aj ked ta to boli bolo to spravne rozhodnutie.
och, aké romantické, ako v červenej knižnici. Zobuď sa. Myslíš, že preto, že sa vám stretli smutné pohľady, zrazu prestane robiť hlúposti, bude zodpovedný a úžasný? No nebude. Jediné, čo sa stane, ak obnovíš ten vzťah, bude, že ťa to pri ďalšom rozchode bude ešte viac bolieť
Tak dievčatá, neuveríte, ale on si včera kúpil novú kartu, aby ma mohol skontaktovať a boli sme spolu celý večer a celú noc a boli to moje najkrajšie hodiny v živote. Neviem, co s nami bude ďalej.
😅😅😅😅a potom si sa zobudila 😅
Autorka napíšeš mi prosím
Nech vám to klape
Tu už ani panboh a svätena voda s lexaurinom nepomôžu...
🤦🤦🤦🤦 Ty fakt nevieš čo chceš.
Prajem hádam si vstúpi do svedomia a nebude "lajdak" ako si písala
No a tak rumadzgate spolu a pekne sa tým podporujete. A čo ďalej budete pasívne rumadzgate a budete smutní,ale.sa zamyslite nad tým ,prečo to skončilo a či sa to dá obnoviť ,len musia chcieť obe strany Ak je to ETA nemožna a je tam nejaký skriatok obštrukcie,ok odovzdali čo ste mali , fnukajte a nostalgicky spomínajte. Dá sa zahrať ešte epocha o Romeovi a Julii ak áno skočte si do náručia ,kúpte si víno, pomilujte sa a prestaňte virtuálne fnukat . Ak nie hlavu hore ,pre jeden klasok slnce nesvieti.
Ahoj, ako to medzi vami dopadlo.ostali ste spolu?

To je vsetko pekne a dojimave, ale sama vies, ze to nie je partner do zivota. Kludne si porev. Ale mysli na to, ze to co si dnes vyplakala by bola len kvapka v mori slz, ktore by si vyplakala ak by sa k nemu vratila.