icon

Stretla som svojho bývalého a obidvaja sme mali pohľady plné smútku

12. aug 2022

Ahojte, idem sa len vypísať. Dnes ráno som stretla svojho bývalého priateľa. Obaja sme išli v aute a naše pohľady sa stretli. Obaja pohľady plne smútku. Naposledy sme boli spolu v máji. Rozišli sme sa po Novom roku, no nedokázali sme to natrvalo ukončiť a stretávali sme sa do polovice mája. Ukončila som to nadobro ja lebo, ma sklamal a samé škaredé veci sme si povedali a všade som si ho blokla. Ja celý deň plačem, neviem si pomôcť, znova mam z neho motýle v bruchu a snažím si ho vymazať z hlavy.

Strana
z2
whatever1
12. aug 2022

To je vsetko pekne a dojimave, ale sama vies, ze to nie je partner do zivota. Kludne si porev. Ale mysli na to, ze to co si dnes vyplakala by bola len kvapka v mori slz, ktore by si vyplakala ak by sa k nemu vratila.

miadi
12. aug 2022

Ty si tu pisala pred par mesiacmi ? Bola tu taka mala dieta a priatel bol flakac zil este u rodicov nerobil a v noci niekde chodil hnet po sexe a nepovedal kam.. to ste boli vy? Ak nie nevadi len aj ona to tak moc prezivala.. sustred sa na dieta nesmut za exom. Aj Keby plakal v aute pri sekundovom pohlade na teba ., tak to neznamena ze k sebe patrite. Nefungovalo to rozisla si sa snim . Tie problemy by nezmizli. Ber to tak ze Aj ked ta to boli bolo to spravne rozhodnutie.

danica2711
13. aug 2022

och, aké romantické, ako v červenej knižnici. Zobuď sa. Myslíš, že preto, že sa vám stretli smutné pohľady, zrazu prestane robiť hlúposti, bude zodpovedný a úžasný? No nebude. Jediné, čo sa stane, ak obnovíš ten vzťah, bude, že ťa to pri ďalšom rozchode bude ešte viac bolieť

autor
13. aug 2022

Tak dievčatá, neuveríte, ale on si včera kúpil novú kartu, aby ma mohol skontaktovať a boli sme spolu celý večer a celú noc a boli to moje najkrajšie hodiny v živote. Neviem, co s nami bude ďalej.

jjanulienka
13. aug 2022

😅😅😅😅a potom si sa zobudila 😅

rodinka
13. aug 2022

Autorka napíšeš mi prosím

lily14
13. aug 2022

Nech vám to klape

mimka1402
13. aug 2022

Tu už ani panboh a svätena voda s lexaurinom nepomôžu...

66simonka66
13. aug 2022

🤦🤦🤦🤦 Ty fakt nevieš čo chceš.

rodinka
14. aug 2022

Prajem hádam si vstúpi do svedomia a nebude "lajdak" ako si písala

lulaby1982
7. okt 2022

No a tak rumadzgate spolu a pekne sa tým podporujete. A čo ďalej budete pasívne rumadzgate a budete smutní,ale.sa zamyslite nad tým ,prečo to skončilo a či sa to dá obnoviť ,len musia chcieť obe strany Ak je to ETA nemožna a je tam nejaký skriatok obštrukcie,ok odovzdali čo ste mali , fnukajte a nostalgicky spomínajte. Dá sa zahrať ešte epocha o Romeovi a Julii ak áno skočte si do náručia ,kúpte si víno, pomilujte sa a prestaňte virtuálne fnukat . Ak nie hlavu hore ,pre jeden klasok slnce nesvieti.

svetlovlaska37
28. jún 2023

Ahoj, ako to medzi vami dopadlo.ostali ste spolu?

jaond19
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2