Stretnem po rozvode partnera aj ja?
Som 3r.sama s dietatom.. Dní bežia povinnosti. Práca. Žiadna zábava ze idem s kamoškou na kávu.. Niekedy sa čudujem kde kedy a ako si dokáže po rozvode nájsť žena partnera. Od ex som sa napocuvala aká som nemožná žeby so mnou nikto nevydržal. Pritom ked sa obzriem dozadu vždy som sa prispôsobovala len aby neboli hádky. Namiesto toho som sa dočkala akože vďaky ze som hlúpa krava. Ze moja práca je o ničom. Ze som v živote nič nedokázala. Ze lekárky môžu povedať ze majú pracu. Vždy keď ex vyvolal hádku pri jeho vybuchoch hnevu na hocijakú maličkosť. Tak zvalil to na mňa ze ja som vyvolala hádku a ci som spokojna so sebou. Je možné že ešte stretnem niekde lásku?
Tymi dpolocnymi zalubami bolo, ze ta deptal a ty si sa nechala? Lebo pises o dvoch roznych ludoch mam pocit. Ci narcistom sa stal po oplodneni?
Urcite si niekoho najst mozes, ale co ked nerozoznas degesa?
@kitycat no veru na začiatku taky nebol. Menil sa rokmi
Nevidime ta ako vyzeras, takze ti na to nevieme odpovedat ci ta chlapi chcu. Ale kludne mi napis a poviem ti
Odporucam na noveho vobec nemysliet. Osud a universum to zariadia. Ako baby pisu potrebujes zvysit sebavedomie a hlavne sebalasku. Prvorade je dieta aby bolo lubene a malo vsetko co potrebuje ale zaroven si dolezita aj TY. Zapni rozum, rozmyslaj co rada robis, vela je aj o malickostiach napr. oblubena hudba popri vareni, alebo jedlo, chod do cukrarne, nalakuj si nehty... Skusaj hocico, iste nieco najdes. Maj sa rada. Znie to o nicom mozno ale to je zaklad. A naco by ti bola laska ? Chces mu prat a varit ? Ja ak by som mala takuto skusenost by som mozno ma vztah pristala ale s oddelenym byvanim. Mozno chlapa ani nepotrebujes. Naco ? Vystacite si aj sami 2. Drzim palce, venuj sa vam. Ja by som drahocenny cas nevenovala ziadnemu cudziemu chlapovi ak mam dieta. Iba ak by to bol princ :D
@petraa2022 ale Peťka, zase si vymýšľaš? Uč sa radšej, aby ťa prijali na tú hotelovku.
@oli18 ty mas so mnou aky problem?
@oli18 odkial si dosla na ten zaver, ze JA chcem ist na hotelovku🤣

Zhadzoval ťa, že si nič nedokázala, lebo nie si lekárka???! On asi tiež nie je lekár, tipujem!