Stretnutie prvej lásky po rokoch
Po 14 rokoch sme sa opäť stretli
Ahojte, chcem počuť názor ostatných, sama si neviem dať rady... Keď som bola mladá mala som frajera taká detská láska, veľmi som sa do neho zamilovala, potom si našiel inú ja som mala 10 ročný vzťah, tento dlhoročný priateľ sa so mnou rozišiel pred rokom ale celý čas čo som bola s ním som myslela na toho môjho prvého, nie intenzívne, ale sem tam, aj sa mi často o ňom snívalo,ale tým to končilo... Pár krát keď boli niake akcie, tak sme sa videli ale ani nepozdravili.. Ale teraz pár týždňov dozadu sme sa stretli v jednom bare, on tam bol s kamošmi, ja s kamarátkami, a zrazu pozdravil a chcel sa baviť.. Na prvý krát keď som ho videla som sa otočila a išla ďalej, ale v ten večer ešte pár krát išiel okolo a pozeral a potom z ničoho nič sme išli spolu ku mne domov a stalo sa to čo sa nemalo, akoby ten čas nikdy neubehol, akoby roky medzitým neuplynuli.. ale otázka znie po tom čo sa stalo už sa neozval a ja som naozaj čakala,že aspoň napíše, ako áno je introvert a pokiaľ nemá trochu vypite sa asi hanbí, ale 14 rokov sme sa sem tam videli a nič a zrazu toto.. neviem či to bol osud, alebo len oživenie toho čo bolo, aby sa človek znova trápil, viem, že veľa ľudí by povedalo, že len využil situáciu, alebo tak, ale neviem si to vysvetliť, preto sa pýtam, napísali by ste prvá nech viete na čom ste? Znížili by ste sa tak? A ak by bola odpoveď zlá chceli by ste to počuť? Alebo to mám nechať tak a žiť si svoj život ďalej akoby sa nič nestalo.. ale môžem povedať, že toto je človek, ktory z mojej mysle ani zo srdca nikdy neodíde, toto je niečo čo človek zažije iba raz za život
Pozdravit ta vie len ked si chce vrznut a potom kasle na teba a ty v sebe budes vecne živit nejake romanticke preludy Lebo to bola tvoja prva laska . To je taky kruty sebaklam . To nie je ze introvert ale ze ta ma uplne v paži. Tvoje city su jednostranne on ta nema za nic . Toto by raz za zivot stacilo bohato. Na svete su billiony muzov a ty v sebe pestujes pocit ze tento je špecialny hoci k tebe nema zaklad slušnosti . Popracuj na svojom sebavedomi.
@21ka Aj zalubeny introvert sa prekona. Hlavne, ak pod tym “stalo sa, co nemalo” chapem, ze ste posexovali. Lebo uz vie, ze u teba ma sancu. Takze by bol odvaznejsi. Ozval by sa.
Ak sa neozval, tak zaujem az taky nema. Posexovali ste spomienkovo, ale to je asi tak vsetko.
Mozno by bol ochotny to s tebou nejaku dobu tahat, keby si ho ty zacala uhanat, ozyvat sa, chodit za nim, ale hlbsi zaujem nema, a najskor az spozna inu, teba bez problemov zas necha.
Ty totiz vies, ze ked chce, tak inu sam oslovi.
Tak si to premysli.
@21ka keby chcel napise
Neponizuj sa
Chlap vzdy po prvom stretnuti sa ozve, vzdy, pokial ma zaujem. Aj po ibycajnom prvom rande, ak ma zaujem.
Asi mal zaujem len o to jedno
par tyzdnov je uz fakt vela.. uz by som to neriesila.
@21ka asi nevies ako sa sprava chlap, ktory ta velmi chce. Tento to nebude. Prajem ti aby si nasla takeho, ktory ti da pocit, ze si jedina na svete a jeho kráľovná.

@21ka mne osobne pár takýchto comebackov po rokoch nevyšlo ... Každý chlap ak sa chce ozvať sa ozve...ale ak ti intuícia vraví, že ty máš spraviť prvý krok, tak ho urob, len nebuď potom moc sklamaná ak to nevyjde a odignoruje ťa... Keby chcel sa baviť, asi by ste sa bavili aj skôr a za triezva, z toho čo píšeš to vyzerá skôr na risk ako zisk, ale držím palce ...