Stretnutie s bratom: Stojí to za to?
Baby už som tu písala , kvôli bratovi ktory oslavoval okruhliny , a mama chcela aby som mu kúpila darček aj keď ma na oslavu nepozval..určite niektoré viete ..
Moja mama mu kúpila darček za mňa ,bez môjho vedomia, dozvedela som sa to.teraz...ze ja mu posielam k narodeninám..
Otec mu dohováral ( psychicky ho vydieral skôr) , že mamina je chorá z toho, že je na prášky ,že sa nebavíme spolu, že psychicky je na dne ..brat sľúbil že sa so mnou stretne..
Moja mama vydiera mňa 🤷
Kks ľudia ale ja neviem , čo..ono je najmenej sa s ním stretnúť,ale keď mu vysypem všetko čo ma serie tak sa nebudeme rozprávať ešte ďalších 20 rokov ..
Ja sa proste s jeho ženou ,ktorá ukradla mojim rodičom šperky ,obrúčky všetko, ktorá je tak psychicky narušená že si 2 krát vymyslela rakovinu , že sa nestará o deti poriadne , proste nechcem stretávať , s ním ako tak ešte a s jeho deťmi problém nemám ..ale s ňou obrovský , a muž mi zakázal aj aby niekedy prišla k nám ,že on jej neverí ..
Naši čakajú že sa budeme milovať , stále sa navštevovať,atď..
Ale ja s ňou nechcem mať nič naozaj nie..a ona ho má v hrsti úplne..on bez nej nespraví nič , nepovie nič ..
Čo by ste robili? Ja neviem naozaj vôbec neviem ..
Tebe sperky neukradla a tvojej mame to nevadi, ale ak nechces, tak sa udobri iba s bratom.
Co by som robila?
No nestarala sa bratovi do vzťahu a pekné krásne by som si dala odstup...ja nechápem jedno...prečo niektoré sestry sa nevedia odpútať od bratov a hlavne tie ktor sú slobodne alebo žijú v neharmonickom vzťahu...mam rodinu venujem sa svojej rodine a nepletiem sa súrodencovi do rodiny/vztahov
Nie, nestretla a pamätám si tu prvú tému.Ani ta neodzdravil...mama nech plače pred švagrinou a bratom ti vám zničili rodinu možno krute, ale ty si povedala len pravdu.Vy si nikdy s bratom už nebudete blizki...
Ja nechapem co ti tu niektore radia, asi preto tento stat tak vyzera.. len ohnut chrbat a tvarit sa ze sa nic nedeje. No deje, a je uplne zbytocne sa pretvarovat, s takym trashom, aj keby mi len cast z tych veci co menujes spravi by som nechcel mal nic spolocne.
Neskutocne kolko pokrytectva sa tu zislo...co by som robila?...kaslala by som na neho, ked nema zaujem ani len odzdravit, nech idekade lahsie...s takym clovekom by som nic mat nechcela...navyse, ty nie si povinna niekoho tolerovat, ci akceptovat...zi si svoj zivot a kasli na neho a jeho uzasnu rodinku...mame a otcovi by som povedala svoj postoj a vysvetlila ho...oni nech ziju ako chcu ...ty nemas povinnost sa tym riadit
@outtatime uplny suhlas
Ty presne vieš, čo chceš, či nechceš. Musíš si vyriešiť len výčitky v sebe. Povedať si , čo je pre teba najlepšie a ako to dosiahnuť. Bratovi by som povedala svoje výhrady a že nepotrebuješ sa premáhať. Možno to. tak cíti tiež, možno sa cíti previnilo a preto ho do stretnutia s tebou musia nútiť rodičia. Ak však precitne z manželstva a bude potrebovať pomoc od teba, vtedy u ste to mohli urovnať.
A prečo to riesiš.. preboha si dospela zena, nemas zaujem, matke treba vysvetliť, aby sa nestarala.. mas svoj zivot, ži si ho ako ty chceš... ty mas pravo si rozhodnut koho v zivote chces a koho nie, na toto mas opodstatnené dovody.. aj ked nechapem preco s nou brat stále je, napriek jej choremu rozumu
@outtatime pretože poznáš len jej verziu. Kto vie akú verziu by dal brat.
Vzťah sestra švagriná je skoro taký ako svokra nevesta....
Ženy sú proste ženy 😀
Rob dobro...nebavit sa s bratom, robíš zlo... Zlo sa šíri, trápi ľudí. Trápi mamu, trápi brata, trápi teba, deti celú rodinu...ked prijimes ze svagrina je chora, ze jej to nemyslí, mozete byt všetci šťastní... Len na nu spoločne davat pozor.
To znamená rozhodnúť sa bud pre dobro, alebo pre zlo.... 🙏
Nie, nestretla by som sa s bratom ak by sa mi s jeho ženou vysmial že nemôžem mat deti. Sú nejaké hranice, oni týmto prekročili všetky. Nechaj to tak, raz príde k tomu, že tvoj brat bude ten kto bude plakať, ver mi. Určite by som mu napísala, že ten darček len tak mimochodom nie je odo mňa.
mohla si pokračovať v pôvodnej téme, nech je to prepojené.
Mooooožno ba som sa stretla, v mrazivej atmosfére by som si vypočula čo chce povedať, povedala aj svoj názor a potom podľa jeho reakcie. No asi to neskončí dobre, lebo jeho vymletá hlava nevidí kde je sever. Bohužiaľ.
Máš svoju hrdosť? Tak ju nos ako doteraz, ale bez tvojej rodiny. Toto divadlo ťa ťahá psychicky dole. A tvoj brat je rozumovo kkt. Keby sa mi vysmieva že neviem splodiť dieťa pred celou rodinou, by skončil aj s rodičmi ktorí sa angažujú poza tvoj chrbát. Ty máš ústa, vieš rozprávať. Si svoj právna. A na tvojom mieste by som sa mu do riti nestrkala
Je pekné, že chceš brať ohľad na mamu, ale buď sa bude trápiť ona (lebo sa tak viac menej rozhodla, lebo taká je) alebo ty a cez teba tvoja rodina. Tu nieje o čom rozmýšľať.. s rodičmi sa ďalej stretávaj, keď začnú o bratovi len zmeň tému, oni si časom zvyknú, evidentne boli doteraz zvyknutí, že vždy ustúpiš a poslúchneš.
Brata ani švagrinú nič netrápi, ale mamu áno - tak nech s tým niečo robí, ale sama so sebou. Nevie upratať brata, nevie upratať švagrinú, ľudí ktorí jej aj celej rodine ubližujú, ale teba ide vydierať ?! Čo si ty blbá chudera, že musíš držať hubu a krok, a ustupovať hentym dementom bez chrbtovej kosti !
Maj svoju hrdosť a mamu pošli psychológovi, nech sa dá dokopy. Aj otcovi vyčistí žalúdok, nech sa spamataju a nerobia odrby poza chrbát.

No,ja si myslím,že partnerov svojich súrodencov musíme tolerovať,aj tolerovať ich rodiny.
Ale to neznamená,že vy dvaja s bratom musíte mať automaticky zlý vzťah.
Je to o vás dvoch.