icon

Stretnutie s bývalým kamarátom, ktorý sa mi kedysi páčil

3. apr 2026

Ahojte,
mam kamarata, no lepsie povedane znameho. Nevideli sme sa 9 rokov , pretoze isiel robit do zahranicia a mal dlhorocny vztah. Ked sme boli na strednej, pacil sa mi. Teraz prisiel domov na sviatky a zacal sa mi celkom intenzivne ozyvat. Intuicia mi hovori, ze to bude dost blbe sa s nim stretnut a mam pocit , ze si hlada nalepku po vztahu na tych par tyzdnov co pride domov. Stretli by ste sa alebo si mam drzat odstup a nespominat na stare casy.

anonym_f1be6e
3. apr 2026

Ved na kávu by si mohla ísť. Nie je nič na tom zle.

danica2711
3. apr 2026

@anonym_autor nechápem, prečo sa treba dopredu obávať pri takejto, pravdu povediac, nepodstatnej záležitosti a už vôbec nie, prečo sa na to treba pýtať cudzích žien - veď choď a uvidíš! Buď bude fajn alebo nebude a vtedy snáď vieš zareagovať operatívne

autor
3. apr 2026
@danica2711

@anonym_autor nechápem, prečo sa treba dopredu obávať pri takejto, pravdu povediac, nepodstatnej záležitosti a už vôbec nie, prečo sa na to treba pýtať cudzích žien - veď choď a uvidíš! Buď bude fajn alebo nebude a vtedy snáď vieš zareagovať operatívne

@danica2711 no piseme si, ale on nepriamo odboci na intimnosti. Vyberala som restiku, kde by mohlo byt cez sviatky otvorene, pripadne vylet nejaky, a on ze co planujem, ci nestaci sa stetnut vecer na 2-3 hodky. Preto mam divny pocit.

lindous
3. apr 2026

Dala by som v tomto prípade na intuíciu a keď sa ti do toho nechce, máš z toho blbý pocit, tak nechoď...

personality
3. apr 2026

Je jasné, že chce len sex. Keď ty nechceš, tak nechoď. Neviem čo nechápeš. Určite ho nezaujima tvoja duša.

anonym_f1be6e
3. apr 2026

Keď nechceš ísť tak nechoď. Ja by som sa chlapovi vopred vyjadrila len na kávu . Ak chce sex tak odmietni a choď domov. Ak sa chlap vyjadril alebo nepriamo naznačil, že sex tak by som nešla.

anonym_48de41
3. apr 2026
@anonym_autor

@danica2711 no piseme si, ale on nepriamo odboci na intimnosti. Vyberala som restiku, kde by mohlo byt cez sviatky otvorene, pripadne vylet nejaky, a on ze co planujem, ci nestaci sa stetnut vecer na 2-3 hodky. Preto mam divny pocit.

@anonym_autor sno chce sex nic viac
Ver intuicii

sova7
3. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor keď sa chces nechať použiť ako zábava na tých par dní čo tu bude kvoly nostalgii za minulosťou tak kľudne. Ja by som na neho nereagovala ani s ním nehovorila. Veď je jasné ze si chce len užiť a ty celá nadšená že na teba konecne po rokoch pekne pozrel a hádam už s toho dačo bude.

zuzanka.zuzu
3. apr 2026

možno sa mu len nechce s tebou trepať na žiadny výlet 🙈😂 keď po 9 rokoch niekoho vidím, tak určite nechcem ísť na výlet, to čo ti napadlo? 😀

marca12
3. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Tak po tomto by som ho poslala do pecka. Nech si hlada iny matrac. Jemu ide o jedine a nahodou si spomenul na buchtu,ktora po nom isla a tak ti napisal na istotu.

anonym_b39e92
3. apr 2026

@anonym_autor išla by som s ním von, prečo nie? Veď to boli staré časy, možno pekné…

simona1306
3. apr 2026

a potom som tu ja, ktorej sa stalo podobne .... kamarat mal dlhorocny vztah a musel somnou prerusit vsetky kontakty ... o niekolko rokov sa s priatelkou rozisiel a zacal mi intenzivne vypisovat ... samozrejme ze som vedela ze mu ide len o sex a o vyplnenie casu kym pojde do zahranicia ... ale, ja som bola nezadana a povedala som si ze jedna kava ma nezabije ... ked sme sa stretli bolo to super, on fesak, vysportovany , uplne iny ako som si ho pamatala ... po kave samozrejme mal navrhy ale ja som mu povedala nie a isla som domov... potom mi este vypisoval, stale viac a viac , ale nic dotierave, prave naopak ... rande sme si znova zopakovali, tentokrat uz aj mne islo o sex ... a nakoniec dnes, po 10rokoch je to moj manzel , mame spolu dcerku , dom a je to ten najlepsi chlap a otec 🙂 pozri, za kavu nic nedas, ked mu ide o sex, stale mas usta a vies povedat nie ... ak ho odmietnes s ponukou na sex a uz sa ti neozve, o nic neprides ...

p.j.jacky
3. apr 2026

@anonym_autor ja by som dala na svoju intuíciu a nešla by som s ním nikam

autor
3. apr 2026
@simona1306

a potom som tu ja, ktorej sa stalo podobne .... kamarat mal dlhorocny vztah a musel somnou prerusit vsetky kontakty ... o niekolko rokov sa s priatelkou rozisiel a zacal mi intenzivne vypisovat ... samozrejme ze som vedela ze mu ide len o sex a o vyplnenie casu kym pojde do zahranicia ... ale, ja som bola nezadana a povedala som si ze jedna kava ma nezabije ... ked sme sa stretli bolo to super, on fesak, vysportovany , uplne iny ako som si ho pamatala ... po kave samozrejme mal navrhy ale ja som mu povedala nie a isla som domov... potom mi este vypisoval, stale viac a viac , ale nic dotierave, prave naopak ... rande sme si znova zopakovali, tentokrat uz aj mne islo o sex ... a nakoniec dnes, po 10rokoch je to moj manzel , mame spolu dcerku , dom a je to ten najlepsi chlap a otec 🙂 pozri, za kavu nic nedas, ked mu ide o sex, stale mas usta a vies povedat nie ... ak ho odmietnes s ponukou na sex a uz sa ti neozve, o nic neprides ...

@simona1306 praveze uprimne co som videla fotky, vyzera horsie ako kedysi. Bola som aj prekvapena, ze nato ako mi pisal za ten cas, dnes mal dojst rano domov, a ani sa neozval ci prisiel v poriadku. Cele mi to pride ako take halabala. Nechcem byt ta, co uhqna chlapa, ale od vcera vecera ani jedna sprava. Na to, ze dost intenzivne pisal mi to pride cudne.

kendra73
3. apr 2026

@anonym_autor daj na svoje pocity.Ak sa s nim chces stretnut,stretni sa a ak to bude "o hovne" viac sa nestretnes a bodka.Alebo sa nestretni vobec a hotovo.Vsetko ostatne okolo toho su len domyslance.Je to len kamarat a raz sa ozyva intenzivne,potom nemusi vobec.A to,ako vyzera je jedno,nikto nevyzerame roky rovnako.Ak z toho nemas dobry pocit,tak sa skratka nestretni a mas po probleme.

michal_dr
3. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor

"...on ze co planujem, ci nestaci sa stetnut vecer na 2-3 hodky."

Z môjho pohľadu normálna koverzácia 🤔
...dáme večer stretko na 2-3 hodky? Jasné, môžeme 😉
... ok, tak večer o 19stej, "na hřbitove pod ružovým keřem...🤭"
... ok, sme dohodnutí, "ja vemu vodku, ty nezapomeň džus... 🤭"

Z jeho návrhu som porozumel, že nemá záujem o trávenie dlhého času s tebou, žiadna prechádzka, žiaden výlet... káva/pivo krátky pokec a čau.
Skôr z tvojej reakcie cítiť, že s ním chceš tráviť "viac" času (ty si navrhla reštiku, pekný výlet... 😉).

Na margo všetkého...
...je to len tvoje rozhodnutie, či pôjdeš alebo nie.
A čo sa týka intímnosti/sexu... si dospelá žena s vlastným rozumom, máš ústa, vieš povedať "NIE", nechcem, nemam záujem... 😉

Spankers - Sex On The Beach (Official Video HD)

https://www.youtube.com/watch?v=s4H-EYdXLtI
autor
4. apr 2026
@michal_dr

@anonym_autor

"...on ze co planujem, ci nestaci sa stetnut vecer na 2-3 hodky."

Z môjho pohľadu normálna koverzácia 🤔
...dáme večer stretko na 2-3 hodky? Jasné, môžeme 😉
... ok, tak večer o 19stej, "na hřbitove pod ružovým keřem...🤭"
... ok, sme dohodnutí, "ja vemu vodku, ty nezapomeň džus... 🤭"

Z jeho návrhu som porozumel, že nemá záujem o trávenie dlhého času s tebou, žiadna prechádzka, žiaden výlet... káva/pivo krátky pokec a čau.
Skôr z tvojej reakcie cítiť, že s ním chceš tráviť "viac" času (ty si navrhla reštiku, pekný výlet... 😉).

Na margo všetkého...
...je to len tvoje rozhodnutie, či pôjdeš alebo nie.
A čo sa týka intímnosti/sexu... si dospelá žena s vlastným rozumom, máš ústa, vieš povedať "NIE", nechcem, nemam záujem... 😉

Spankers - Sex On The Beach (Official Video HD)

Dakujem za zlepsenie nalady s tou "ukážkou" s vodkou 😅 keby som mohla hned si dam 🤣 ale tak neozval sa bude iny program 😉

simona1306
4. apr 2026
@anonym_autor

@simona1306 praveze uprimne co som videla fotky, vyzera horsie ako kedysi. Bola som aj prekvapena, ze nato ako mi pisal za ten cas, dnes mal dojst rano domov, a ani sa neozval ci prisiel v poriadku. Cele mi to pride ako take halabala. Nechcem byt ta, co uhqna chlapa, ale od vcera vecera ani jedna sprava. Na to, ze dost intenzivne pisal mi to pride cudne.

@anonym_autor tak potom je uplne vporiadku, ak stretnutie odmietnes ak by ti nahodou este niekedy pisal ... mozno ze si uz nasiel inu, ktorej vypisuje a ktora suhlasila s vecernym stretnutim

simonbrk
5. apr 2026

Možno si len hľadá niekoho na "užívanie si" na ten čas, čo bude doma. :DDD Prepáč, nemusí to tak byť, ale keď otáča reč na intímnosti, tak... No, nie?

margotka17
5. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no tak mu napíš, že teda na tie 2 hodky si ochotná s ním odbehnúť do tej a tej reštiky na 1 ☕ a pár slov, ako sa ktorému z vás darí a čo má nové. Bud to prijme a stretnete sa, alebo nie 😉😏.

autor
6. apr 2026
@margotka17

@anonym_autor no tak mu napíš, že teda na tie 2 hodky si ochotná s ním odbehnúť do tej a tej reštiky na 1 ☕ a pár slov, ako sa ktorému z vás darí a čo má nové. Bud to prijme a stretnete sa, alebo nie 😉😏.

@margotka17 vybehla som nakoniec na kavu a k ncomu nedoslo, skor bol taky flegmaticky . Isli sme sa najest a potom prejst. Bola som celkom spokojna ze neisiel na to rychlo a netlacil.

margotka17
6. apr 2026
@anonym_autor

@margotka17 vybehla som nakoniec na kavu a k ncomu nedoslo, skor bol taky flegmaticky . Isli sme sa najest a potom prejst. Bola som celkom spokojna ze neisiel na to rychlo a netlacil.

@anonym_autor no vidíš, tak všetko je v pohode, ste spokojný obaja, stretli ste sa, pokecali a každý zrejme pôjde svojou cestou ďalej.