Stretnutie s bývalým kamarátom, ktorý sa mi kedysi páčil
Ahojte,
mam kamarata, no lepsie povedane znameho. Nevideli sme sa 9 rokov , pretoze isiel robit do zahranicia a mal dlhorocny vztah. Ked sme boli na strednej, pacil sa mi. Teraz prisiel domov na sviatky a zacal sa mi celkom intenzivne ozyvat. Intuicia mi hovori, ze to bude dost blbe sa s nim stretnut a mam pocit , ze si hlada nalepku po vztahu na tych par tyzdnov co pride domov. Stretli by ste sa alebo si mam drzat odstup a nespominat na stare casy.
@anonym_autor nechápem, prečo sa treba dopredu obávať pri takejto, pravdu povediac, nepodstatnej záležitosti a už vôbec nie, prečo sa na to treba pýtať cudzích žien - veď choď a uvidíš! Buď bude fajn alebo nebude a vtedy snáď vieš zareagovať operatívne
@anonym_autor nechápem, prečo sa treba dopredu obávať pri takejto, pravdu povediac, nepodstatnej záležitosti a už vôbec nie, prečo sa na to treba pýtať cudzích žien - veď choď a uvidíš! Buď bude fajn alebo nebude a vtedy snáď vieš zareagovať operatívne
@danica2711 no piseme si, ale on nepriamo odboci na intimnosti. Vyberala som restiku, kde by mohlo byt cez sviatky otvorene, pripadne vylet nejaky, a on ze co planujem, ci nestaci sa stetnut vecer na 2-3 hodky. Preto mam divny pocit.
Dala by som v tomto prípade na intuíciu a keď sa ti do toho nechce, máš z toho blbý pocit, tak nechoď...
Je jasné, že chce len sex. Keď ty nechceš, tak nechoď. Neviem čo nechápeš. Určite ho nezaujima tvoja duša.
Keď nechceš ísť tak nechoď. Ja by som sa chlapovi vopred vyjadrila len na kávu . Ak chce sex tak odmietni a choď domov. Ak sa chlap vyjadril alebo nepriamo naznačil, že sex tak by som nešla.
@danica2711 no piseme si, ale on nepriamo odboci na intimnosti. Vyberala som restiku, kde by mohlo byt cez sviatky otvorene, pripadne vylet nejaky, a on ze co planujem, ci nestaci sa stetnut vecer na 2-3 hodky. Preto mam divny pocit.
@anonym_autor sno chce sex nic viac
Ver intuicii
@anonym_autor keď sa chces nechať použiť ako zábava na tých par dní čo tu bude kvoly nostalgii za minulosťou tak kľudne. Ja by som na neho nereagovala ani s ním nehovorila. Veď je jasné ze si chce len užiť a ty celá nadšená že na teba konecne po rokoch pekne pozrel a hádam už s toho dačo bude.
možno sa mu len nechce s tebou trepať na žiadny výlet 🙈😂 keď po 9 rokoch niekoho vidím, tak určite nechcem ísť na výlet, to čo ti napadlo? 😀
@anonym_autor Tak po tomto by som ho poslala do pecka. Nech si hlada iny matrac. Jemu ide o jedine a nahodou si spomenul na buchtu,ktora po nom isla a tak ti napisal na istotu.
@anonym_autor išla by som s ním von, prečo nie? Veď to boli staré časy, možno pekné…
a potom som tu ja, ktorej sa stalo podobne .... kamarat mal dlhorocny vztah a musel somnou prerusit vsetky kontakty ... o niekolko rokov sa s priatelkou rozisiel a zacal mi intenzivne vypisovat ... samozrejme ze som vedela ze mu ide len o sex a o vyplnenie casu kym pojde do zahranicia ... ale, ja som bola nezadana a povedala som si ze jedna kava ma nezabije ... ked sme sa stretli bolo to super, on fesak, vysportovany , uplne iny ako som si ho pamatala ... po kave samozrejme mal navrhy ale ja som mu povedala nie a isla som domov... potom mi este vypisoval, stale viac a viac , ale nic dotierave, prave naopak ... rande sme si znova zopakovali, tentokrat uz aj mne islo o sex ... a nakoniec dnes, po 10rokoch je to moj manzel , mame spolu dcerku , dom a je to ten najlepsi chlap a otec 🙂 pozri, za kavu nic nedas, ked mu ide o sex, stale mas usta a vies povedat nie ... ak ho odmietnes s ponukou na sex a uz sa ti neozve, o nic neprides ...

Ved na kávu by si mohla ísť. Nie je nič na tom zle.