icon

Sú bežné hádky vo vzťahu

10. mar 2025

Ahojte môj posledný vzťah bol toxický. Teraz mám novy som šťastná ale keď príde nejaký konflikt ja ako keby neviem vyhodnotiť ci je situácia normálna alebo je to už príliš. Ja sa totiž bojím že zase spadnem do toho a neuvedomím si to. Ide o to že sme s frajerom šli na výlet. On šoféroval. Mali sme pustenú hudbu a zle odbočil. Začal kričať že prečo som mu skôr nepovedala že zle odbaca. Že on už je príliš unavený nevie sa poriadne sústrediť na cestu a mohla som ho zastaviť. Že teraz nevie kde sa ma otočiť a pôjde niekoľko km navyše. Že ja len sedím a mohla som to pozrieť v gps. Prekvapene som na neho pozrela a povedala mu nech sa upokoji zle odbočenie nie je dôvod na hádku a keď nechce aby sa také veci diali môžme ostať sedieť doma. Hneď sa mi ospravedlnil že je príliš unavený a mrzí ho to. Nech sa nehnevám že dostal nervy. Povedala som v poriadku nech to už nerieši a budem rada ak nabudúce svoje nervy ovládne. Keď som prišla domov ešte mi zavolal a znova sa ospravedlnil že ho to mrzí že na mňa vybehol šoféroval dlho a bol unavený a nechce aby som sa cítila zle. Sú toto bežné hádky vo vzťahu ? Alebo mám spozornieť?

rozkvet1
10. mar 2025

@pribinak takže za zlé odbocenie mladý chytil amok. Keď sa stane niečo naozaj vážne, tak dúfam že ju nezbije

aandrea9
10. mar 2025

Ak je človek naozaj unavený, môže ho rozhodit aj maličkosť. Kontrolky by mi blikali ak by sa to opakovalo. Že na teba vybehne za veci, za ktoré nemôžeš. Mňa osobne by uz nejaké prepáč z jeho strany potom nezaujímalo. Nech si nájde iného fackovacieho panáka.

kandelabra
10. mar 2025

Pozri, bol unaveny, vytocilo ho to. Ty si ale reagovala perfektne, nesla si do hadky a zaroven si si nastavila hranice. On sa ospravedlnil, dokonca dvakrat, takze vidiet, ze si uvedomuje, ze to prestrelil, este nad tym aj neskor rozmyslal. Urcite by som z tohoto nerobila dramu. Ine by bolo, keby sa to opakovalo castejsie, ze pre hocijaku blbost vybuchne.
Druha vec je, ze ak je prilis unaveny nemal by soferovat vobec, moze sa stat aj ovela horsie ako len ze by zle odbocil...

fajnova
10. mar 2025

Rozchádzať sa kvôli takejto blbosti? Asi som už príliš stará… my sme mali s mojim zo začiatku úplne taliansky vzťah, hucali sme po sebe vkuse. A som rada, že sme sa nerozchadzali pri každom zvýšenom hlase a sme spolu už 30 rokov. Veď sa ti niekoľko krát ospravedlnil, zas netreba zo všetkého robiť drámu.

petamich
10. mar 2025

No mne by uz veru blikla kontrolka 🤷‍♀️ minimalne by som to zacala sledovat ako reaguje v narocnejsich situaciach

alkoholik
10. mar 2025

Vam tu musi niektorim dobre...😂
Za toto sa ma rozist ? Alebo aka kontrolka? Max na nadrzi v aute. Pre BOHA ludia prosim uvedomte sa uz.
Ked bude na mna zena kricat mam sa rozviest???

nikolas977
10. mar 2025

@sasa1310 🤣🤣 ty by si sa rozchádzala aj keby na teba krivo pozrel

viki99999
10. mar 2025

Podľa mňa sleduj situáciu a buď na pozore.. ste spolu krátko a ak je výbušná povaha budeš to mať stále … moj nazor a aj vlastná skúsenost 🙂

cukroska
10. mar 2025

Nie každý sa počas jazdy autom na dlhšie trasy cíti v tom doma.Do toho stres, únava..stane sa.
Urcite by som nehľadala nič za tým..sme len ľudia. Pokiaľ to nie je na dennom poriadku tak to zbytočne nerieš. Ty sama najlepšie vieš aký je.Ved uvidíš časom. Ruku na srdce kto občas v strese nevybuchne ,alebo nereaguje podráždene. Ako môj kamarát kedysi hovoril, vy ženy ken mudrujete a za všetkým hľadáte aj to čo nie je..a veľa krát som zistila ,že má pravdu.

cukroska
10. mar 2025

Tak potom čo stresuješ.Nie každý deň je slnečný. Stávajú sa aj horšie veci. Každý môže byť aj unavený aj podráždený občas.

cukroska
10. mar 2025

@pribinak 👍👍Ale MK je dokonalosť sama o sebe. To nevieš? 🤷‍♀️ Opäť robia závery akoby ju rovno vysadil a nechal tam..

pribinak
10. mar 2025

@cukroska niektoré by sa v diskusiách rozchádzali a rozvadzali deň 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Myslím že v realite by sa väčšina neodvážila na niečo take

cukroska
10. mar 2025

@pribinak MK znesie veľa, alebo všetko 🙈

mandarinka555
10. mar 2025

Na akú riť ste šli na výlet, keď bol unavený? Predpokladám, že si to navrhla ty a on sa len prispôsobil... Hneď rozchod, ženy??? Máš vôbec predstavu, aká je jeho práca náročná? Niektorým tu dobre zadrbáva🙈

bielasovicka
10. mar 2025

Preco by ste sa mali rozvadzat pre takú blbosť? Potom ze prečo je toľko rozvodov... Niektoré ženy sú asi z cukru, nič nezvládajú. Nová doba....

bielasovicka
10. mar 2025

@mandarinka555 aleže úplne 🙈

cukroska
10. mar 2025

@mandarinka555 To občas tak býva keď chlap nevie povedať nie 🤷‍♀️a radšej by sa možno videl doma na gauči.

vikt343
11. mar 2025

Napíš nám aj napr 6 prípadov kedy si v tom toxickom vzťahu ty spôsobila toxické hádky. Viem že sa ti bude ťažko spomínať, ale snáď nechceš povedať že niekto je 100% zodpovedný za nefunkčnosť vzťahu a ty 0% či?

marca12
11. mar 2025

Okamzite od neho prec,toto je nervak a toxicky clovek.

lujza123
11. mar 2025

My si rozumieme, nehadame sa, ale presne na tomto sme sa vedeli posekat, hlavne na začiatku vzťahu. Teraz už nie, lebo už vieme kto sme co sme a co cakat 😂🤷🏼‍♀️

Môj ma ja to volám ze orientačný NEzmysel (opak zmyslu) k tomu aj poruchu pravo/lavej orientácie … Sme spolu 14 rokov a veru vtedy gps v mobile nebola samozrejmosť ako dnes, budto dáta obmedzene, alebo predražene v roamingu…
Naše cestovanie bývala zábava, ako navigátor nula bodov a ked šoféroval cestu som musela sledovat aj tak ja lebo by šiel rovno až na koniec sveta.
Veru viackrát som doslova vybuchla, ale už nie, tak sa kdesi otočíme, o nic predsa nejde.

Akoze niekedy je fajn ked je spolujazdec trochu nápomocný a aspoň sleduje tabule, odbočky či voľne miesta na plnom parkovisku, proste ze to nieje len na šoférovi, ale zas treba rešpektovať ze niekto na toto fakt nema bunky

Podľa mňa konflikty sú vo vzťahu normálne a hlavne v začiatkoch sa treba spolu zladiť. Možno nabudúce ta sam požiada o pomoc, možno ty zistíš ze v strese moc nefunguje alebo ze dlhé cesty autom nezvláda tak sa budete v šoférovaní radšej striedať

A možno zistíš ze vybuchuje a bliaka pri každej blbosti, vtedy by to bolo fakt na rozchod

radostka
11. mar 2025

parkrat sa stalo, ze muz chcel na mna “hodit” svoj omyl za volantom alebo inokedy som ho ja naozaj zle navigovala, ked som z navigacie na velkej krizovatke nevedela presne odcitat, ktora odbocka to je a on anilen nespomalil… vtedy som povedala, ze ho uz nebudem navigovat, nech si zapne waze so zvukom, ze ja nie som navigacia… tvojmu by som poradila nieco podobne - alebo nech ti vopred povie ze je unaveny, nech sledujes cestu.. pripadne nech soferujes ty, ked je taky unaveny, ze sa nevie sustredit, moze to byt nebezpecne

alkoholik
11. mar 2025

@marca12 Jooooooo a radsej si idem najst alkoholika,tyrana,gemblera a neviem akeho problemoveho cloveka. Citali ste vobec co dany pan robi ???
Je hasic a robieva aj 24, napr keby vam zacal horiet dom,byt,auto, aj vtedy mu poviete ze je nervak a toxicky clovek aby to nerobil keby vam napr zachranil zivot?
Tuto vlastnost ma vela muzov pri soferovani . Ak sa vam to nepaci kludne si sadneme vedla a budeme sa kochat vyhladom.
Priklad :ked mi zena napr presoli polievku mam jej povedat ze je neschpna a toxicka a sa snou rozviest lebo nevie varit??? Prosim uvedomte si ludia co uz pisete ake su to casto nezmysli a co radite. Skor sa zamyslam preco normalny clovek ma potrebu takuto banalnu vec riesit na tomto fore?

valeriana79
11. mar 2025

Podľa mňa je to veľký red flag. Nebol najmenší dôvod, aby si to na tebe takto ventiloval, a to o to viac, ak ste neboli dohodnutí, že mu pomôžeš s navigáciou. Sleduj to ďalej a dávaj si na seba pozor.

vikt343
11. mar 2025

@alkoholik ja viem ako to myslíš, no nie som si úplne istý či to chápe aj ten komu to bolo písané. Oni na sebe neradi niečo menia. Vinný má byť muž a hlbšie sa baviť nepotrebujú. Napríklad poprosil som niekoľko žien aby mi napísali nejaké chyby ktoré majú na svedomí oni v ich nefunkčných vzťahoch, kde vraj muž bol vždy.. Myslíš že mi niektorá odpísala po sebareflexii čo o a robila zle? Áno tušíš správne.

skriatocekk
11. mar 2025

za takú hlúposť sa rozísť hahaha 😂😂

marca12
11. mar 2025

@alkoholik Ja mam muza,ktory za volantom nenadava a taky je aj v zivote,nie je vybusny,nie je nervak,nemusim sa bat,co spravim,poviem. Moja skusenost je,ze ak je clovek nervak za volantom,je taky aj v zivote. Co s tym ma spolocne jeho povolanie? Povolanie z teba nerobi dobromila. Aj policajti, aj hasici mlatia svoje zeny. Hadam si len nemyslis,ze 24 hodin vkuse hasi poziar. Mam kamaratov hasicov,takze viem ako funguju a viem aj ake su povahy. Nevravim,ze im nemame byt vdacni za zachranu,ale je to ich praca.

sasa1310
11. mar 2025

@nikolas977 áno s takým, ktorý po mne po pár mesiacoch začne bliakať (a je jedno kto urobil chybu) by som sa rozišla. Pretože, keď sa teraz nevie ovládať, čo bude robiť, keď bude mať 50 v 20 ročnom manželstve

mircalla
11. mar 2025

@sasa1310 Ty si sa urcite ovladla v kazdej jednej situacii vo svojom zivote

sasa1310
11. mar 2025

@mircalla nie, neovládla. Ale ako som písala vyššie, keď som chodila s mojím mužom 6 mesiacov tak som lietala v oblakoch a mohol a ja som mohla urobiť čokoľvek, nikdy sme nevybuchli. Veď sa nebavíme preboha o 10 ročnom manželstve či vzťahu, kde už sú kadejaké problémy životné

nikolas977
11. mar 2025

@sasa1310 🤣🤣🤣🤣🤣. Predstavujem si- mám priateľku, klape nám to, sme spolu šťastný, raz ale nemá náladu tak na mňa zvýši hlas a podľa tvojej logiky mám zabudnúť na všetko pekné o nej iba kvôli tomu že raz po mne vyšla?? 🤣