Sú energetické výkyvy po toxickom vzťahu normálne?
Nechcem hovoriť nič konkrétne o mne ani môj vek ani nič z môjho života ako to mám . Skôr mi ide o moje nestavenie. Niesom ani rok po rozchode z toxického vzťahu. Všímam si na sebe rôzne ako kebyže výkyvy. Niekedy mám dni kedy som v pohode zvládam všetko aj školu, aj prácu (pracujem na voľnej nohe ) staranie sa o seba atď . Ale potom ako kebyže moja energia všetka odišla . Nedonútim sa vstať z postele. Čiže nejdem ani do školy. Aj keď si uvedomujem že je to zlé. Nedá sa mi spávať. Chodím spať buď neskoro v noci ,alebo úplný opak zaspím už o 9 večer . Cez noc sa stále budím. Robiť niektoré veci mi príde zbytočné. Aj keď chcem niečo robiť čo ma baví ( napr čítanie ) moja myseľ ma stopne že ...nie .. načo a skončím tým že ležím na posteli ako mŕtvola .
Následne keď mám zas obdobie kedy mám energie viac snažím sa všetko doháňať a tú moju energiu si "šetriť" . Ale akosi to ovplyvniť proste neviem . Mať nejaký rozvrh v živote mi tiež neprospieva. Práveže viem že by som potom mala väčšiu nechuť tie veci robiť . No lenže niekedy sú také stavy že mám pocit strašného nátlaku na seba. Začnú sa mi vynárať veci z minulosti ktoré som počúvala . Aká som k ničomu , aká som hlúpa. Prejde to do úzkostí. Začnem sa triasť, buší mi srdce ... Cítim sa ako blázon. Budem rada keď to niekto dočíta aj sem . Naozaj sa nemám komu s týmto vyrozprávať.
napíš mi 🙂
Ja by som odporucila dobreho psychologa, ktory ta tym tazkym obdobi prevedie a pomoze ti ho zvladnut, ulavi sa ti a nebudes v tom sama

ahoj, urcite si normalna, len si prezila nieco nepekne a este to asi nemas uplne spracovane. odporucam par sedeni s psychologom, ak to nedavas sama, aby tych "zlych" dni nebolo casom viac a nesklzlo to do nejakej depresie alebo co.