icon

Sú komplimenty od muža na rande dôležité?

7. aug 2026

Ak máte rande s mužom ( už niekoľke), je pre vás dolezite, aby vám zložil komplimenty? Ak sa jedna o rande ktoré je viac rande alebo ako to nazvať 😃, teda keď sa viacej vyfintite, pripravíte, lebo idete niekam do mesta, vecera alebo niečo a nie taká klasická schôdzka keď sa stretávate často. Keď vás napríklad bežne vidí v mikine, športovom s zrazu pekne šaticky, lodičky, snaha byt tip top 😊 mna prekvapilo trochu, že nič take neprišlo. Cakala som aspoň niečo že mi to pristane a pod, ale nič sa nekonalo. Až ma to tak zamrzelo. Takisto musím podotknúť, že kriticky je dosť, s tým problém nemá ale povedať niečo pekne asi hej. Je to zle znamenie ?

anonym_f8e8eb
7. aug 2026

@anonym_autor Neubudlo by z neho, keď si si dala tú snahu byť pekná

anonym_8d5bad
7. aug 2026

A Ty si mu uz pochvalila,ze ma pekny velky penis? 🙂 Nielen dostavat, ale aj rozdavat musis komplimenty. ;)

minenkaa
7. aug 2026

A on vedel vôbec o tvojej snahe?
Očakávania,ach tie očakávania

demodun
7. aug 2026
@anonym_8d5bad

A Ty si mu uz pochvalila,ze ma pekny velky penis? 🙂 Nielen dostavat, ale aj rozdavat musis komplimenty. ;)

@anonym_8d5bad asi nebolo čo pochváliť 😉

anonym_5960fb
7. aug 2026

Je to zlé znamenie
Keď má záujem,tak ma ta premeranu od hora dole a musí vidieť zmenu a snahu vyzerať vabivo a keď sa nechytil ani pohľadom ani slovom,tak to berie,,len tak,,

anonym_083318
7. aug 2026

Lodičky nemám ani v skrini doma. 😂🙈 najkrajšia som v teplákoch, šiltovke, tričku…

autor
7. aug 2026
@anonym_8d5bad

@anonym_8d5bad 😃 predstav si že milionkrat 😉

catherin4
7. aug 2026

Komplimenty potesia ale nevyzadujem ich. Skor ma zarazilo to, ze je dost kriticky. Takeho by som nechcela. Neskor to bude este horsie.

demodun
7. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_8d5bad 😃 predstav si že milionkrat 😉

@anonym_autor ťažko povedať, možno k tomu nebol vychovávaný, nevidel, nezažil to v rodine,.medzi rodičmi. Väčšinou sa takéto veci " po svadbe" zvyknú len zhoršovať. To by musel vedome na tom zapracovať sám. Keby si mu povedala, že ti to chýba, ak by mu teda na tebe tak záležalo. Samému mu to nedôjde, nečíta ti myšlienky.
Viac by mi vadilo, že je veľmi kritický. To ti časom pôjde na nervy určite 😁
A vie kompliment prijať? Nemyslím práve na ten penis 🙈😂

anonym_7a230d
7. aug 2026

Tak kritizovať vie ale pochváliť nie? To bude otrasný charakter.Bude ta deptat kritikou a dávať ta dole, čím dlhšie budete spolu tým viac ta bude kritizovať, zblaznis
To je taka narcisticka črta.
Každá zena potrebuje sem tam nejakú pochvalu, kompliment to značí zaujem a že sa chlapovi páči
Zid z kratšej cesty.Nech si kritizuje iné

anonym_bcdb7e
7. aug 2026

@anonym_autor nie každému sa vyfintenie, výmaľba, resp. oficiálnejšie, slávnostnejšie oblečenie páči. Niektorým skôr športovejšie, ležérnejšie pripadá mladistvejšie a viac sexi.

morpheuss
8. aug 2026
@demodun

@anonym_autor ťažko povedať, možno k tomu nebol vychovávaný, nevidel, nezažil to v rodine,.medzi rodičmi. Väčšinou sa takéto veci " po svadbe" zvyknú len zhoršovať. To by musel vedome na tom zapracovať sám. Keby si mu povedala, že ti to chýba, ak by mu teda na tebe tak záležalo. Samému mu to nedôjde, nečíta ti myšlienky.
Viac by mi vadilo, že je veľmi kritický. To ti časom pôjde na nervy určite 😁
A vie kompliment prijať? Nemyslím práve na ten penis 🙈😂

@demodun s tou kritickosťou máš pravdu... totálny red flag a bude to len a len horšie.

d_ivana
8. aug 2026

@anonym_autor V mojom okolí je chlap, ktorý od svojej matky večne počul len výčitky a kritiku. Málokedy ho pochválila, tak ani on nikoho nechválil. Ale bol na to upozornený a snaží sa na tom pracovať. Nebude toto prípad aj tohto chlapa? Skús mu aj ty povedať niečo v zmysle - "Jožo, ja viem, že ti to nie je prirodzené, ale aspoň z času na čas na pochvál. Je to pre mňa dôležité."