icon

Tipy na prípravu bytu pred prvým rande

Dnes o 09:10

Ahojte. dnes mam po velmi dlhom case rande a ma prist ku mne, pride az vecer o 19 30 tak potrebujem aby bolo vsetko tip top. co poradite? Hlavne ma zaujima take veci ako ci nechat vonku iba jeden paplon a vankus alebo hned vytiahnut oba, aby to neposobilo divno. Rovnako uteraky do kupelky a osusky. ak tam budu dve hned nieje to divne? Mam aj vyupratovat a vumyvat kupelku dokladne? mne by to prislo napriklad take ze sa niekto na mna pripravoval. V kuchyni dlho mam iba jednu stolicku tiez uz priniest vsetky? alebo ako? ja totalne panikarim, neviem co a ako, Uz je to davno a nechcem nieco pokazit. Pomooc.

nikoletta1712
Dnes o 09:12

@anonym_autor Akože prepáč teraz, ale to je aké zlaté toto☺️…Milé..🙂
Prajem ti, aby si si to rande užila❤️

autor
Dnes o 09:13
@nikoletta1712

@anonym_autor Akože prepáč teraz, ale to je aké zlaté toto☺️…Milé..🙂
Prajem ti, aby si si to rande užila❤️

@nikoletta1712 dakujem, ale vaze potrebujem poradit. ❤❤

anonym_3e99cd
Dnes o 09:14

Hlavne nezabudni oholit susku, aj ked pride vecer len na rannu kavu ...

lindous
Dnes o 09:16

Paplon by som vytiahla a nachystala, ak sa do spálne dostanete, nech tam je, ak sa nedostanete, ani nebude vedieť, nerobila by som tam prehliadku 😅 ja som inak mala na posteli stále 2 paplony a vonku 2 stoličky a v kúpeľni viac hostovskych uterákov, aj keď som žila sama a nikoho zrovna necakala, nemôže vedieť, že ty to tak bežne nemáš a zbytočne to komplikuješ v hlave… vybehnúť kúpeľnú je za mňa normálne pred akoukoľvek návštevou… nachystaj niečo dobre na stôl a nerieš toľko… držím prsty

thereisabear
Dnes o 09:17

A očakávaš, že prespí? Ak áno, tak vytiahni ďalší vankúš a paplón, pridaj uterák a vytiahni druhú stoličku. Kúpeľňu umyť a zvyšok domu normálne upratať.

anonym_020496
Dnes o 09:20

@anonym_autor Ja by som sa pripravila ako sa človek pripraví na návštevu bežne.Urcite by som do kuchyne pripravila sedenie aj pre návštevu.Poupratovat je samozrejmosť.Paplon+vankúš aj svoj odprac.V kúpeľňi je samozrejme mať čistý uterák.Vsetko ostatné -osusku, paplón, vankúš, vytiahnes az keď to bude potrebné

patrike
Dnes o 09:29

Poucim ta : chlapa zaujima, ci mas oholenu, nie ako mas upravenu postel a kupelnu 🙂 Myslim bezny model, nie pacienta s OCD.

anonym_4cc4f8
Dnes o 09:35
@anonym_autor

@nikoletta1712 dakujem, ale vaze potrebujem poradit. ❤❤

@anonym_autor to máte prvé rande a hned u teba doma? Odvážne!!

anonym_a4cf9c
Dnes o 09:38

Celá sa ohoľ, okrem hlavy samozrejme. Maj doma čisto, nachystanú aj nejakú mierne perlivú vodu, možno nejakú colu, ak plánujete niečo vypiť, tak drink - víno, alko apd. Ak si myslíš, že by mohol prespať, tak niečo na raňajky - istota je vajíčka, syr, šunka a rožky/chlieb v mrazničke. Poteší aj snack - čipsy, tyčinky, arašidy, pistácie - pozor na alergie. Asi vieš, či má intolerancie, čiže ak tak bezlakto mlieko, prípadne bezlepkové pečivo. Maj pripravený po ruke čistý a voňavý uterák, osušku, zubnú kefku a ideálne sprcháč pre muža. Toto nevykladaj vonku, maj to v skrinke. Vankúš a paplón tiež pripravený, nemaj ho vonku - to vyzerá, že buď si tam niekoho mala alebo čakáš už na neho. A nezabudni na kondóm - aj keď berieš antiku. A ešte poznámka - mužské papuče.

anonym_63fbb7
Dnes o 09:46

@anonym_autor si zlatá, ale neviem, či okrem bežného upratania, ako keď má prísť nejaká návšteva, nie je lepšie zostať autentická - t.j. ostatné vybrať, nachystať, až keď bude potreba. Aby to nevyzeralo príliš dokonalo nastrojené a nebolo skôr podozrivé, že si v predprípravách na "možno niečo" rutinérka.

katkazatka
Dnes o 09:48
@anonym_a4cf9c

Celá sa ohoľ, okrem hlavy samozrejme. Maj doma čisto, nachystanú aj nejakú mierne perlivú vodu, možno nejakú colu, ak plánujete niečo vypiť, tak drink - víno, alko apd. Ak si myslíš, že by mohol prespať, tak niečo na raňajky - istota je vajíčka, syr, šunka a rožky/chlieb v mrazničke. Poteší aj snack - čipsy, tyčinky, arašidy, pistácie - pozor na alergie. Asi vieš, či má intolerancie, čiže ak tak bezlakto mlieko, prípadne bezlepkové pečivo. Maj pripravený po ruke čistý a voňavý uterák, osušku, zubnú kefku a ideálne sprcháč pre muža. Toto nevykladaj vonku, maj to v skrinke. Vankúš a paplón tiež pripravený, nemaj ho vonku - to vyzerá, že buď si tam niekoho mala alebo čakáš už na neho. A nezabudni na kondóm - aj keď berieš antiku. A ešte poznámka - mužské papuče.

@anonym_a4cf9c kondomy "nenapadne" polozene na konferencnom stoliku.😀
Preco muzske papuce? Mne by to ako chlapovi vrtalo v hlave, ci mava vela takychto muzskych navstev.😀

sisska96
Dnes o 09:58
@katkazatka

Preco muzske papuce? Mne by to ako chlapovi vrtalo v hlave, ci mava vela takychto muzskych navstev.😀

@katkazatka Totálne mimo rady 😂😂😂😂😂

anonym_deb2a9
Dnes o 10:00

A čo tak byť sama sebou bez pretvárky na dokonalosť? Prvé rande doma, dávaj si pozor na sebe žena...

anonym_3e99cd
Dnes o 10:01

antibakterialny gel, kym tam pojde dole s rukami a lubrikacny gel.

anonym_a4cf9c
Dnes o 10:05
@katkazatka

@katkazatka vždy mám doma mužské papuče, keďže nechodia ku mne len rodina ženy, ale aj muži. A rovnako vždy mám doma min. jednu náhradnú kefku a v sprchovacom kúte mužský sprcháč. Ostatné veci sú klasika. Kondóm mám v kabelke...

moonlight1210
Dnes o 10:18

@anonym_autor ale on nevie, kolko mas stoliciek a paplonov a uterakov doma bezne vytiahnutych.
Tak ziadnu paniku. Ludia bezne maju v kupelni viac uterakov, vsetky stolicky pri stole, aj postlanu celu manzelsku postel. Hoci s nikym neziju.

Pokojne to vsetko ytiahni, dopln. Keby daco, budes pripravena (ason si bude kam v kuchyni sadnut k stolu).
A keby nic, tak nic.

Kupelnu kludne poriadne vydrhni. Usetris aspon vikendove upratovanie, budes mat cas, pojdete na dalsie rande.

A dokup nahradnu kefku. Ked ostane nedotknuta, pouzijes neskor ty.

Ale zase uplne tip-top nic nerob. Ak raz zacnete nahodou spolu zit a on pojde do toho s tym, ze ty mas vzdy vsetko vyupratovane ako v hoteli, bude to jablko svaru neskor.
Trosku to uprac ako pre navstevu kamosky a vo zvysku bud sama sebou.

sense
Dnes o 10:21

Hlavne nech máš v byte poriadok a zrejme aby si mala kde sadnúť by tam mala byť stolička aj pre ňu. Či jeden alebo dva paplony je vedľajšie. To by ma zaujímalo najmenej ak by som šla k niekomu na rande a má špinavý záchod či oplute zrkadlo a nemám si s čím ruky umyť a do čoho utrieť

bomba36
Dnes o 10:22

Poznáš ho, keď si ho hneď na prvýkrát ideš pustiť k sebe domov, kde bývaš zrejme sama?
O svoje vlastné bezpečie by som sa bála viac ako o to, že mi bude chodiť po byte s bielou rukavičkou či je dobre upratané.

domka222
Dnes o 10:46

Ty čistá a čistá domácnosť. Akože chystať ďalšie uteráky, stoličky a paplóny by ma ani nenapadlo.

katkazatka
Dnes o 10:49
@anonym_a4cf9c

@katkazatka vždy mám doma mužské papuče, keďže nechodia ku mne len rodina ženy, ale aj muži. A rovnako vždy mám doma min. jednu náhradnú kefku a v sprchovacom kúte mužský sprcháč. Ostatné veci sú klasika. Kondóm mám v kabelke...

@anonym_a4cf9c ja by som zostala v pomykove keby som tam videla zensky sprchovy gel. Asi by som si pomyslela, ze ma caste damske navstevy.

anonym_c51e79
Dnes o 10:57

@anonym_autor Aaaach, zavidim 😀 V mojich 20+ som byvala sama a vela rande som mala aj u seba doma. Nikdy som nic specialne nechystala, nemala som doma ani extra kefku. Po sexe som poskytla uterak, pred sexom vino. Zvycajne som uz zaspavala sama. Periny som ale mala vzdy 2. Kvoli estetike 😀 Umyla by som zachod a umyvadlo v kupelni. Toto bolo jedine co som si vsimala u inych doma. A dones mu stolicku do kuchyne, keby ste si nahodou po sexe chceli v noci robit carbonara 😀 a kup si sonos. uzi si to!

anonym_a4cf9c
Dnes o 11:01
@katkazatka

@anonym_a4cf9c ja by som zostala v pomykove keby som tam videla zensky sprchovy gel. Asi by som si pomyslela, ze ma caste damske navstevy.

@katkazatka áno, to je legitímna otázka. Nivea Man ten klasický Protect and Care použijem niekedy aj ja. Mám ho vždy doma, stojí ani nie 2,50 eur a zišiel sa mi už viakrát.

zuzana76
Dnes o 11:09

a pise chlap, ci zena?

zuzana76
Dnes o 11:09

v kazdom pripade, prve rande u teba doma, odvazne

orisker
Dnes o 11:14

Bohatá staršia pani nemala počas celého svojho života mužskú známosť, tak vo vyššom veku zverejnila oznam so svojou fotografiou, že vyplatí dosť vysokú finančnú odmenu mužovi, ktorý by s ňou strávil noc. Dala si však jednu podmienku - chlap takisto nesmel zažiť doteraz nijakú tú telesnú lásku. Nenašiel sa však nijaký muž, ktorý by túto podmienku spĺňal. Až po dlhom čase sa prihlásil nejaký austrálsky bushman, že podmienku spĺňa a chce s ňou stráviť noc. Tak tá žena upratala celý apartmán, prichystala vhodné osvetlenie, večeru, uteráky, posteľnú bielizeň a všetko ostatné.
Austrálčan naozaj prišiel, spolu sa príjemne porozprávali a po večernej sprche sa mali pobrať do spoločnej spálne. Po návrate zo sprchy žena zistila, že bushman popresúval všetok nábytok na jedno miesto ku stene. Tak sa ho pýta: Preboha, čo to má znamenať?"
On vysvetľuje: " Viete madam, ja som naozaj stále panic - nikdy som s nijakou ženou sex nemal. Ale ak to bude také ako s kengurou, tak budeme potrebovať veľa miesta."