Detinský muž pre tvrdú ženu. Oplatí sa vzťah?
Predstavte si, že ste dlho single 35+, slobodná bezdetna žena túžiaca po mužovi a deťoch, životnými okolnosťami orientovaná na výkon, vysoká, tvrda, ambiciózna, chladná, v mužskej energii, da sa povedať, že zabezpečená, no v jadre túžiaca po láske a rodinnom živote. Túžiaca po mužnom zabezpečenom mužovi s rodinnými plánmi, o ktorého sa môže oprieť. No prichádzajú bud žiadni muzi( ktorí ma záujmú) alebo “slabé” typy. Najnovšie o pár rokov mladší, výškovo rovnaký, túlivy typ, no celkovo v živote dosť nezodpovedný, neambiciozny, flegmaticky, život gombicka, randenie preberá s o 10-15 rokov staršími kamošmi…ktorému vyhovuje prísna žena. Žena ho nechce viesť ani vychovávať, len on jej môže dočasne pomôcť dosytiť “lásku” svojou prítulnostou, ked sa stretnú na spoločenských akciách organizovaných kamošmi, sám na ozajstné rande nepozve(možno z obáv z odmietnutia v partii). Čo by ste robili? Zabudnúť na nho? Či si dopriať po rokoch docasne aspoň omrvinky náklonnosti?
Vyjadrujes sa o nom dost nepekne - zabudni na to, ze by toto mal byt Tvoj frajer s vaznym potencialom.
myslíš že z toho niečo bude? To ako si opísala "kamaráta", mi príde že ani nie. To len také z núdze cnosť.
@anonym_autor
Tak začni byť aj reálne ženou, nie len fyzicky pokiaľ chceš alfa samca. Prosím ťa prečo by mal normálny chlap túžiť po chladnom čumaku ako sa v podstate opisuješ?
A až taká super múdra nebudeš, keď strácala čas s neschopakom, ktorý ťa ani len na kávu nepošle a si odkázaná na jeho dobrú vôľu na spoločných akciách. Tiež nebude žiadne terno. Nemám Paten na rozum ani na vzťahy aké to čo opisuješ je des, NATO že si zrelá, zabezpečená.
Tvoj problem je ze sama nevies co chces . Myslis si ze chces nieco uplne ine ako to po čom tužiš. Nie vzdy je to co chceme aj tym co potrebujeme. A naopak nie vzdy chceme to co potrebujeme . Ujasni si svoje priority co je pre teba naozaj dobre .Tento chlapik na ktoreho mas chut hoci sa ti nezda dost dobry .. nesplna tvoje poziadavky ., ale Hlavne ani neprejavuje dostatocny zaujem.., Keby zaujem
Mal tak kasle na nejaku partiu Ved nema 15r a pozval by ta na rande . Podla mna mas uplne zbytocne dilemu bez urazky .
Ved nadalej si uzivaj kamosa s vyhodami,to jedine je.Inak by sa inak choval.
Si uz dlho single a takto asi este dlho single budes. Ked si taka "vynimocna", musis proste akceptovat, ze ta nikto na svete nie je "hoden". Nejsou lidi. Kup si psa a adoptuj na dialku cernoska v afrike. Kedze si dlho single, ani vlastne nikoho v zivote nepotrebujes. To sa len ozvali biologicke hodiny. Ten pocit casom prejde a budes zase sama v pohode.
Ak budes iba tuzit po niecom a nic preto konkretne neurobis, tak sa to nikdy realne nestane.
@anonym_autor “sám na ozajstné rande nepozve(možno z obáv z odmietnutia v partii). ”
Neanalyzuj ho a nevkladaj do neho predpoklady, preco ta nepozve. Nepozve ta, lebo ta az tak nechce.
Aj introvert sa vie totiz na nejaku dobu prekonat, ak zenu chce. Vylezie z ulity a snazi sa o nu.
Len ty uz si pomaly zufala a ochotna brat cokolvek. Nech aspon nachvilu niekoho mas. Tak si ochotna si tohto tu prifarbit.
Vykasli sa na to.
Ist dole zo standardov ti neradim. Ale uvolni sa a medzi muzmi viac davaj najavo, ze potrebujes ich pomoc (aj ked nepotrebujes - to si nechaj v zalohe).
K tomu priloz davku nenapadneho obdivu. To miluju (a to je zenska zbran).
Skor sa nejaky na teba nalepi.
Standardni muzi sa vsak silnej zeny boja. Lebo netusia, co by jej ponukli, ked nic typicky muzske nepotrebuje. A ich fantazia tuto hranicu neprekrocila.
A muzi, co sa takej nezlaknu, ale naopak presne vidia, co jej chyba, su zial vyberova skupina, na aku musis natrafit. To je nevyhoda. Kedze ty sama nie si uplne standardna zena.
Ale tie tri veci - dat najavo, ze potrebujes a ocenujes muzsku pomoc a obdivujes ich (netreba to ani nijak prehanat) - vedia na muzov zabrat a skor sa zacnu okolo teba tocit napadnici.
Potom uz len nedovolit diktovat osamelosti, ze mas brat prveho lepsieho.
Ty si radčej nikoho nehľadaj . Keď chceš dieťa nech si ho urobiť a buď slobodná matka .
Podla mna si nahovaras ze on ma vobec o teba zaujem....to ze je "tulivy" neznamena ze po tebe ide...
Zo zufalstva by som s nim urcite nebola. Z teba to tak citim...ze ked nic tak aspon toto.
Zo zúfalstva by som s ním nebola, na druhú stranu ak je žena "chlap", ťažko nájde ešte "väčšieho chlapa". A chlap ktorý je "chlapom" (zodpovednym, starajúcim sa a tuziacim po rodine) , chce ženu, nie ďalšiu "mužskú energiu". Tým netvrdím, že žena nemá byť len žienka domáca a na mužovi závislá. Ale zvyčajne len slabých jedincov ,priťahuju ženy ako si sa opisala ty .
@anonym_autor si ťažký typ a to muži nemajú radi, tak aspoň tie "omrvinky" zbieraj 😁👉
Tak, ako si sa opísala, tak pritahujes k sebe mužov, ktorí sú práve viac v tej ženskej energii. Takže očakávať, že nájdeš "silného muža", je dosť nereálne. Silný muž nehľadá "kamoša", hľadá ženu. Na toho muža " na túlenie" by som sa úplne vykaslala, lebo sama vieš, že s ním by si žiť nevedela a tak je zbytočné strácať s ním čas. Skús viac pracovať na sebe, na tom, čo vyžaruješ. A potom môže prísť aj ten pravý muž pre teba.
@anonym_autor nemas na vyber,ber casom mozno na nieco ine natrafis,predpokldam ze ten mlady asi netuzi zakladat rodinu,len sa pobavit.
Nezvolnovala by som z nárokov, ale zamerala by som sa na seba aby som stále bola krásna, tajomná, sexi, inteligentná, nie povrchna, nie ako drevorubač, hľadáš alfu a alfa nikdy nechce pri sebe alfa zenu
Podľa toho ako sa o ňom vyjadruješ, tak ho radšej nevhaj inej, lebo ty by si ho nedokázala rešpektovať. A mám trochu pocit, že väčšinu chlapov by si nedokázala rešpektovať, pokiaľ to nie sú "alfa samci"
@anonym_autor ty, keby si bola muž, by si chcela za partnerku takú ženu ako si? Aký typ muža by chcel tvrdú, chladnú, orientovanú na výkon, extrémne ambicióznu ženu 'v mužskej energii'. Podobný? Myslím, že po dlhšom čase by vytriezvel (alebo obaja?) Ty by si takého chcela?
A naopak, vážila by si si menej ambiciózneho, citlivejšieho, menej tvrdého, menej chladného muža?
@anonym_autor ty, keby si bola muž, by si chcela za partnerku takú ženu ako si? Aký typ muža by chcel tvrdú, chladnú, orientovanú na výkon, extrémne ambicióznu ženu 'v mužskej energii'. Podobný? Myslím, že po dlhšom čase by vytriezvel (alebo obaja?) Ty by si takého chcela?
A naopak, vážila by si si menej ambiciózneho, citlivejšieho, menej tvrdého, menej chladného muža?
@anonym_4e56ce Tak ale ona pisala ze kvoli okolnostiam taka je vzdy tuzila po laske,ked ju nenasla tak sa sustredila na karieriu,co ine sk ostava ze?
Kto preberá ostane sám, toto poznáš? Máš extrémne nároky, niesi najmladšia takže by som zvážila čo v živote chcem
@anonym_4e56ce Tak ale ona pisala ze kvoli okolnostiam taka je vzdy tuzila po laske,ked ju nenasla tak sa sustredila na karieriu,co ine sk ostava ze?
@anonym_edad94 nie všetci nájdeme svoju spriaznenú dušu, nik/nič to negarantuje. A takých ľudí pribúda. Doba a peniaze nás menia na súťažiacich kariéristov, materialistov, závislákov na moderných technológiách, značkách, zážitkoch pre sociálne siete...
@anonym_edad94 nie všetci nájdeme svoju spriaznenú dušu, nik/nič to negarantuje. A takých ľudí pribúda. Doba a peniaze nás menia na súťažiacich kariéristov, materialistov, závislákov na moderných technológiách, značkách, zážitkoch pre sociálne siete...
@anonym_4e56ce Tak ja som tiez dlho hladala,od 16 -32 az vtedy som ho nasla.Ale uz v 16 som chcela mat frajera a nemala som az do 32.Tiez som sa sustredila na zivot tak ako autorka,alebo co ine sa da robit?Jedine karierny rast alebo potom este cakat doma pri rodicoch ci sa stastie na teba usmeje.
@anonym_autor je to len kamarát a vôbec o teba nemá záujem, nerob z neho frajera keď ním nie je ani nebude.
@anonym_4e56ce Tak ja som tiez dlho hladala,od 16 -32 az vtedy som ho nasla.Ale uz v 16 som chcela mat frajera a nemala som az do 32.Tiez som sa sustredila na zivot tak ako autorka,alebo co ine sa da robit?Jedine karierny rast alebo potom este cakat doma pri rodicoch ci sa stastie na teba usmeje.
@anonym_edad94 Dávno nežijem pri rodičoch a ani vzťahy nie sú dobre
Kto preberá ostane sám, toto poznáš? Máš extrémne nároky, niesi najmladšia takže by som zvážila čo v živote chcem
@zuzubb007 Ja mám extrémne nároky hlavne na seba..žiaľ som magnet na pohodlných mužov
myslíš že z toho niečo bude? To ako si opísala "kamaráta", mi príde že ani nie. To len také z núdze cnosť.
@anonym_f455a9 Je to fakt asi z núdze cnosť, keďže dlho sa nevyskytlo nič iné…citom pri ňom chémiu, ale z požiadaviek na životného partnera spĺňa minimum
@anonym_edad94 Dávno nežijem pri rodičoch a ani vzťahy nie sú dobre
@anonym_autor Ved ano,preto si ides za svojim co je lepsie ako doma sediet pri rodicoch ale byt akoze zenska a cakat na princa.A ano naroky su dobre,mne sa oplatilo cakat,lebo tiez som zo zufalstva v 30 nevzala hned prveho co prisiel do cesty.
@anonym_4e56ce často najmä pri cudzích posobim vážne, ale pri kakosoch inak…snažím sa veľmi nerozprávať, čo mám a čo som už dosiahla, no mnohí to po čase vedia…tých pohodlných to extrémne priťahuje…no nie sú moja cieľová skupina
Autorka - ja mám niekoľko kamarátok, ktoré sú v 40-ke stále bez partnera a všetky majú spoločné práve to, že ich pohltila kariéra, sú totálne nezávislé a samostatné a zároveň aj dosť tvrdé, chladné a do okolia vyžarujú to, že všetko zvládnu, všetko vedia najlepšie a dokonalosť očakávajú aj od druhých. Ako šéfky firiem ok, ako ženy -partnerky úplne "nepoužiteľné". Nedokážu sa nechať viesť, nedokážu prehliadať chyby, väčšinou splechnu do tváre tvrdú pravdu každému, bez ohľadu na to, že môžu zraniť. Nedokážu dať najavo žiadnu slabosť a vlastne sú z nich skoro chlapi. Načo by im vôbec bol nejaký partner? Lepia sa na ne len "deti", ktoré hľadajú matku, ktorá sa o nich postará, nie partnerku. A oni nechápu, prečo to tak je, aj keď sme sa o tom x-krát bavili. Absolútne nepripúšťajú, že chyba je aj v nich.
Mam pocit dievca, ze ti neodbijaju bio hodiny, ale trieska orloj... Ty mas všetko, ten krpec lazo plazo zivot, dajte to dokopy a pracuj na bejbatku. Nikto tu nic negarantuje, ani ked najdes chlapa snov k tebe, nie je to zaruka nicoho... Ber toho tulena🦭

tolko budes preberat az ostanes starou bezdetnou dievkou ... niekedy staci dat sancu a nakoniec ta ten clovek mio prekvapi ...