Sú náznaky narcizmu u môjho partnera pravdivé?
Neviem ci uz si to nahovaram alebo co no aj na nete to na mns teraz vsade vyskakuje a pomaly mam pocit ze kazdy druhy clovek je podla tych opisov narcista. Skusim nejako v skratke. S partnerom sa pozname necely rok, z toho sme uz par mesiacov oficialne par. On je velmi pozorny starostlivy a ochranarsky. Vzdy po mna aj pride ked niekam ideme, pise mi a zaujima sa aky som mala den, ci som v poriadku prisla domov ak idem sama atd..ked mam blbu naladu, snazi sa ma ukludnit a chape to, co sa mi na nsrcistu nehodi. Je tam vela pekneho ale, su tam aj nejake ale. A po poslednom vztahu je moja dovera uz nalomena. Terajsi partner ma rad pozornost vsade kde pride, vsimla som si ze sa rad obzrie aj za inymi zenami, aj ked nenanapadne. Pritom tvrdi, ze to nerobi. Rozprava mi ako ma.lubi a inu nechce. Neverim mu to..Dalej uz sa stalo par krat ue mi
Možno problém je to, že si ešte nebola pripravená na vzťah. Píšeš že po polroku od rozchodu si si našla tohto krásavca.....polrok je krátka doba. Mohla si si dopriať viac času. No ale chápem, život je nevyspytateľný. Podľa tvojho opisu mne nepríde ako psycho, skôr mi príde, že na ňom tie chyby hľadáš, ...ruku na ❤️, si zamilovaná? Ty vieš
@enmery viem ze to nie je spravne..lenze neviem ci je chyba vo mne, alebo v nom
@nin12345 no tak to neplanujem ani a aj on sam mi povedal ja zaciatku, ci nezvazujem anti brat ale ak nie, nebude ma do toho tlacit. No asi by som mala aj to zvazit. Zas toto viem ze by nespravil bez mojho vedomia, aj ked stat sa to samozrejme moze tak ci tak
@7miriam77 mozno mas pravdu a je chyba naozaj vo mne. Ja ho lubim, je mi s nim super. Ale nie som z neho uplne poblaznena. Proste si malinko este drzim odstup akoby
Jaaaj levy to je pribeh sam o sebe, robim s dvoma levmi, syn je lev, svokrovci levy, to len chvalit nech ziaria, velmi hrde znamenie, chybu si nepriznaju keby co bolo, ale inak su velmi ctiziadostivi, priebojni, schopni do zivota, take slniecka, len nekritizovat, lebo to sa hned potichucky oduju, zaradom vsetci🙈
@danieli presne toto sedi aj na tohto..je to prvy lev ktoreho poznam. Viem ze znamenie je len jedna z mala veci, ktore ovplyvnuju cloveka. Ale co pocuvam tak je to dost podobne. Aj co som si citala o tom znameni tak to sedi riadne
Tak to ze ma rad obdiv a pozornosť nemusi hned znamenať ze ma poruchu, je vela takych mužov a okrem toho ze sa radi kurvia, su celkom v pohode….
Polroka je dosť málo na to aby si sa dala dokopy po dlhom vzťahu.
Mne sa zdá, že ťa kontroluje...že sa mu máš hlasiť , keď prídeš z práce alebo hneď odpovedať. Cudne. Nepoviem, že keď neodpovies napr. po 6 hodinách, tzn. ani na mobil nemrknes či niečo nepísal.
Toto nie je strach o teba, toto je kontrola.
To by som netolerovala. Celé čo tu popisujes mi pripadá ako nezdravý vzťah...ty nie si ešte pripravená na vzťah a on sa tiež nezdravo správa.
Tento vzťah smeruje k zániku.
Podľa toho čo píšete , áno je to narcista, ale z takýmto bude rozchod ťažký. Vedia dobre ovplyvňovať.
Môj N mi často posielal fotky zo seba. Hocikedy cez deň. A nechýbala veta... Nadovšetko ťa milujem.... A po 3 rokoch bol na zoznamke,našiel si frajerku a hneď išli na dovolenku. Býval ešte u mňa a s ňou telefonoval. 🤮
Ja už neverím. Sú to poruchy. Po pol roku mi dal prsteň,zenit sa chcel. No nikdy viac
@schauma123 tak to robi aj moj, ze si obcas posleme obaja fotku. A to nadovsetko milujem som uz pocula tiez 😔
@schauma123 no co sa tyka takych veci prstena svadby nebodsn deti, toto on zas neriesi zatial. Do buducna nejake plany ano aj hovori my nie ja. Ale toto nie. Sama neviem uz neviem comu verit. Raz mam pocit ze je vsetko v poriadku a potom zas pridu pochybnosti.
Viem,ako sa cítiš. Ja som už tiež šibnuta s tých narcistov a červených vlajok. Zažila som si a teraz všade vidím narcistu. 🙈
@schauma123 ved prave, potom uz clovek pochybuje o vsetkom a o kazdom naznaku. Ja som si presla vela sklamaniami, v rodine tiez zle vztahy. Tak teraz proste nedokazem doverovat a ked mi niekto prejavi naklonnost, neverim tomu. Vsetko beriem ako falos 😔
@schauma123 napr aj moj byvaly nebol narcista, teda aspon myslim. Ale sebec riadny. Po case som vela pochopila. Ked som sa s nim rozisla, robil sceny nechcel ma nechat a reci ako ho to boli a on ma nechce stratit. Odisla som od neho a smutok presiel hned a uz mal druhu narazenu 🙈

Povedala by som ze iste naznaky ma skoro kazdy clovek ale ak je to plnohodnotny narcis neboj sa po case to na sto percent zistis hlavne sa nenechaj nabuchat (aj ked je to cesta ako to zistit takmer ihned)