Sú plnšie ženy pre mužov neatraktívne?
Ahojte, o mesiac budem mať 21 rokov a v poslednom čase ma trápi jeden strach že si možno nikdy nenájdem niekoho, kto ma prijme takú, aká som. Mala som jeden vzťah, ktorý trval rok. Skončil, keď som mala 19, a dôvod, ktorý mi vtedy povedal, bola moja postava. Mám plnšie tvary a odvtedy sa vo mne usadilo nízke sebavedomie. Od toho momentu som nebola v kontakte s nijakým mužom ani som necítila, že by o mňa mal niekto záujem. Cíti sa takto ešte niekto? A naozaj sú plnšie ženy pre mužov neatraktívne? (Nejde mi o obezitu ale o ženské tvary.), Našli ste si mužov čo vás berú také aké ste?
A prečo neuvazujes, že na sebe zamakas? Akože nie kvôli chlapovi ale hlavne kvôli sebe vekom bude váha stúpať, to ako v dobrom, a áno je pravda podľa mňa 95% chlapov chce chudé ženy ale tak isto aj ženy majú dosť vysoké nároky na chlapov
@anonym_autor sú samozrejme aj muži, ktorým sa páčia ženy plnších tvarov, ja mám takú kamarátku a jej muž bol veľký fešák, štíhly, vysoký a on sám mi potvrdil, že jemu sa chudé ženy nepáčia vôbec. Takže sa neboj, nie sú všetci rovnakí. Nájdeš si aj ty niekoho.
@anonym_autor citujem kamošku: treba sa poobzerať v takých vodách kde iné nelovia.
Tým nechcem písať že máš úplne znížiť nároky ale možno plnší chlap ktorý nie u žien tak atraktívny by stál za pokus ale jednoznačne popracovať na sebavedomí
A prečo neuvazujes, že na sebe zamakas? Akože nie kvôli chlapovi ale hlavne kvôli sebe vekom bude váha stúpať, to ako v dobrom, a áno je pravda podľa mňa 95% chlapov chce chudé ženy ale tak isto aj ženy majú dosť vysoké nároky na chlapov
@zuzubb007 kdeže 95% chce chude zeny, to nie je pravda
Nerozumiem ti. Mladá osoba. Veď zabojuj nelamentuj a začni zdravo žiť a trochu sa hýbať. A chlapi prídu sami. Ty sa musíš začať páčiť sama sebe.
tažko povedat je ked som pribrala z liekov tak práveže to bol hon , tak ja som chudla preto aby som mala klud
ono je to aj od toho čo vyžaruješ , citiš, správaš sa ...
ak chceš tak začni pomaličky chudnut ale pre seba ,nie pre chlapa, pre svoje pohodlie , svoje pocity ...
@anonym_autor ano, nasla! plnsi tvar nebol prekazkou. a nie nebola som obezna. si mladunka a nie je vsetkym dnom koniec.
pamatam si bratovho kamarata, ktory mal mat komentar, ze by ma "bral" keby som schudla. chudak. neviem ako skoncil, ale ja mam po detoch formu aku som nemala v dvastiatke.
manzel mi narovinu povedal, ze v mojej vekovej kategorii nevidel taku formu aku mam ja teraz.
Možno ešte nemá prísť niekto ďalší. Ale teda pohyb a šport je fajn, v tvojom veku aspoň bike. Možno práve tam niekde natrafiš.
@anonym_autor Samozrejme, že sa mužom páčia ženy plných tvarov. Nevravím, že mladým (hlúpym) aje poznám sj mladých. A veľmi veľa poznám mužov okolo 40tky čo sa ím páčia plnoštíhle ženy. Čo som tiež ako mladá (sprostá)
nevedela pochopiť .Keďže som si naivne myslela, že štíhlym kraskam patrí svet.
Ale chvalabohu rokmi človek dospeje a rôzne životné situácie ho naučia čo je v živote naozaj dôležité.
a veľa vecí pochopí.
Takže šance máš vždy. A ak to tak necítiš,že schudnúť chceš tak ťa budú tui zbytočne presviedčať.
Poznám veľa plných dievčat a majú taký vibe 💥
Paradoxne moje kamarátky veľké herečky z mladosti, jedna bezdetná stará dievka,druhá rozvedená bezdetná a ostali samé. A vyzerajú dobre ba aj lepšie ako v mladosti a nemajú šťastie na chlapov.
@anonym_autor ja mám celý život plnšie tvary a o chlapov som nikdy nemala núdzu.
@anonym_autor plnsie tvary, to je aka vaha na aku vysku?
Hneď som vedela, že do tejto témy určite prispeje mirokub s jeho posvätnou "postavou hrušky/plných tvarov" a skinny-shamingom. 😂
Môžem povedať za seba a svojich kamarátov čo som videl, nejde o postavu ale o tvoju osobnosť lebo ak nie si ako si napísala obézna ale ide o plnšie tvary, tak normálnemu mužovi skôr pôjde o tvoju osobnosť a taky, ktoremu ide o postavu by sa skôr či neskôr prejavil iným spôsobom (hľadal by inde) ....si mladá, skôr zlepšuj svoje sebavedomie ako premýšľať nad nejakým nevyzretym chlapcom, ktorému skôr šlo o tvoje telo ako o teba
Urcite sa mnohym muzom pacia plnsie tvary, malokomu sa vsak paci clovek, z ktoreho krici, ze je so sebou nespokojny, to je horsie ako kila navyse.
Ja sa ta rovno spytam ze o aku vysku a vahu ide. Ja mam 176 cm a vahu 88kg a povazujem sa za plnostihlu. Trochu teraz davam pozor na stravu a za 3,5 mesiaca som bez nejakého odriekania dala dole 4kg a to piate je este take neiste. Vsetko vsak rob tak aby si ty bola stastna...nemoze mat kazdy 170cm a 50kg...proste to nejde, ale to neznamena že si tučná, škaredá a nikto po tebe ani nepozrie. Poznam ludi ktori na 60kilovu povedali ze je prasiatko...a dalsi na 100kilovu že je prenho akurat. Proste kazdemu sa páči nieco ine. Ak chces urobit nieco pre seba, urob to, ale nie zato ze chces naspat toho trubiroha..
@anonym_autor poznám štyri baby čo majú vek okolo 30-40 a váhu okolo 90-100. Všetky sú vydaté a majú šťastné manželstvá.
Ono nie je plnšia žena ako plnšia žena. Každý si pod tým pojmom predstaví niečo iné.
Sú ženy bez ohľadu na proporcie ziadanejsie a menej žiadané. Nejde len o proporcie ale aj vyžarovanie.
Ty si sama so sebou spokojná?
@anonym_autor hej chcú chudé a pekne, aby sa starali, boli milé a prívetivé a ... všetko. Čím skôr si uvedomiš, že chlap nie je ani začiatok, ani koniec tvojho života, tým lepšie. Sústred sa na seba a nie čo chcú chlapi, lebo z toho, čo všetko chcú chlapi a ty im to máš splniť môžeš časom až " zblbnut".
Mne sa plné ženské tvary páčia 🤩
@anonym_autor nie je plnsia zena ako plnsia zena. Ta plnost musi mat nejaky tvar, nie pneumatiky na bruchu, visiace kozy na bruchu a obrateny zadok, cize hore na krizoch tvary a dolu plochy a zveseny.
@mirokub preco by stihla zena mala byt oblecena skolska kostra? Stihla je stihla, ziadna kostra.
@anonym_autor tak zacni cvicit

mladí muži chcú na 90 perc. štíhle slečny.
už potom po 40tke keď je rozvedený tak je to viac menej jedno. len nech je aspoň mladá