icon

Súhlasíte s tým, že veľká láska sa tají?

25. mar 2024

„Veľká láska sa tají, len malá sa vystavuje na obdiv.“ — Arión

Z vášho postrehu na Mk a iných sociálnych sieťach súhlasíte,alebo nie?

Strana
z2
mabenn
25. mar 2024

To je ich vec, nesledujem prezentaciu inych, ani nevyhodnocujem, ci to je alebo nie je naozaj...tiez pridam na siete fotky so synom, idylicke, samozrejme obdobie vzdoru v plnom prude a vychovu nemam potrebu zdielat so znamymi

autor
25. mar 2024

@lalilla takto nejako to vnímam aj ja. Ďakujem
@ckocka bude na tom niečo pravdy. Ďakujem .
@mabenn nemyslela som pár fotiek za nejaký čas. Ale fotenie denne všetkého dookola. Šťastného paru deti PSA mačky jedla každého “prdu” ďakujem za tvoj pohľad

jana_eyre_2
25. mar 2024

Tak este že arion nemal internet, to by bolo ešte len postrehov 😅

ja som teda mala aj malé lásky, aj veľké, ale vždy som sa chovala rezervovane, pretože to som ja, taká som 😅 vôbec nešlo o velkost lásky ale o to že som nemala potrebu všetkým niečo ukázať.. niekto iný je zase iný ako ja a tak ukázať chce - nič z toho nič nedokazuje 😉

tiezjedna
25. mar 2024

nemyslím si... osobne zdieľam súkromný život (fotky) na sockách len veľmi sporadicky. Ale poznám x párov, ktoré tam dávajú každý prd a sú to fakt dlhodobo fungujúce a spokojné páry. Takže toto múdro by som brala s rovnako veľkou rezervou ako ktorékoľvek iné...

drahusa333
25. mar 2024

Asi to ma kazdy inak...ale poznam par, su manzelia a na fb si pisu odkazy a komentuju svoje fotky, co by si vlastne mohli povedat a zasmiat sa na tom bez toho aby to vedeli aj ich priatelia na fb...ale kedze je to moj kamarat z detstva, a prajem mu aby bol stastny, tak aspon mam prehlad ze sa maju dobre 😆

domkakvet
25. mar 2024

Ja suhlasim, ale nie vzdy to tak je.

Strana
z2