Súhlasíte s tým, že veľká láska sa tají?
„Veľká láska sa tají, len malá sa vystavuje na obdiv.“ — Arión
Z vášho postrehu na Mk a iných sociálnych sieťach súhlasíte,alebo nie?
Tak este že arion nemal internet, to by bolo ešte len postrehov 😅
ja som teda mala aj malé lásky, aj veľké, ale vždy som sa chovala rezervovane, pretože to som ja, taká som 😅 vôbec nešlo o velkost lásky ale o to že som nemala potrebu všetkým niečo ukázať.. niekto iný je zase iný ako ja a tak ukázať chce - nič z toho nič nedokazuje 😉
nemyslím si... osobne zdieľam súkromný život (fotky) na sockách len veľmi sporadicky. Ale poznám x párov, ktoré tam dávajú každý prd a sú to fakt dlhodobo fungujúce a spokojné páry. Takže toto múdro by som brala s rovnako veľkou rezervou ako ktorékoľvek iné...
Asi to ma kazdy inak...ale poznam par, su manzelia a na fb si pisu odkazy a komentuju svoje fotky, co by si vlastne mohli povedat a zasmiat sa na tom bez toho aby to vedeli aj ich priatelia na fb...ale kedze je to moj kamarat z detstva, a prajem mu aby bol stastny, tak aspon mam prehlad ze sa maju dobre 😆

To je ich vec, nesledujem prezentaciu inych, ani nevyhodnocujem, ci to je alebo nie je naozaj...tiez pridam na siete fotky so synom, idylicke, samozrejme obdobie vzdoru v plnom prude a vychovu nemam potrebu zdielat so znamymi