Susedka ma ponižuje. Ako sa s tým vyrovnať?
Zdravim mamičky prosim poraďte mi už nevládzem😭 stále ma ponižuje susedka ktorá ma o dva mesiace staršie dieta.Ze moje dieta nič nevie že je dement.Moje dieta rado pozerá rozprávky to ide u nás stále rozprávam na neho stále zahrá sa ma rok a pól som z toho zúfalá aj mama mi povie že vava.Uz som si aj poplakala ako ma stále ponižuje suseda že nič moje dieťa nevie nepovedala mi to osobne ale počujem ju keďže býva nadomnou.Ja už neviem ako naučiť aby moje dieťa rozprávalo nechce ani mi žuť potravu hneď ho napína tak mixujem aj natom sa smeje
Obidve ste nalepene na stene, ze ona pocuje teba a ty pocujes ju? Este k tomu ked byva nad tebou? Tak je vlastne na podlahe 😆.
Mna urcite nezaujima nazor nejakej susedky, ja viem co moje dieta vie a je mi jedno, ze jej dieta v jeho veku vedelo uz nasobilku. Kazde dieta je ine, len sa mu treba venovat. Moje dieta zas nezje nic mixovane. Kremove polievky ani neochutna, to jej musim vylozit zeleninu este pred mixnutim. Kazde dieta je ine a nepomoze ked ich budes porovnavat.
Televizor vypnut, dietata sa zabavi aj bez TV. Moju to ani nebavi, aj ked starsi pozeraju. Max si zatancuje ked pocuje hudbu, ale nepozera to.
@cimage a autorka levituje po byte s uchom prilepenym na strope😂😂😂😂😂
Vacsi problem ako sibnuta suseda a to, ze teba to trapi je, ze ide u vas non stop tv a tak male dieta na to cuci cely den!
Ak dieta nie je schopne jest pevnu stravu v 1,5r ries to s pediatrickou. TV okamzite vyrazne obmedzit!
Ak fakt pocujes susedu, konfrontuj ju s tym, co si na vlastne usi pocula.
Moje deti v dvoch rokoch este nerozpravali 🙂 Skor to napinanie z jedenia by mi robilo starosti. Neprenasas svoju nervozitu zo susedy na dieta a preto nevie normalne prijimat potravu? Klud, neporovnavaj, neznervoznuj sa, neznervoznuj dietatko
Nevsimaj si ju. Ale rozpravky by som tak malemu nepustala. Moji tiez nehovorili, hoci telka u nas nesla. A starsi mal aj dost dlho mixovane, ale to bolo tym, ze mal ledva 2 zuby v tom veku..
Ak ju aj bude napísať nevzdávaj sa,nie je zvyknutá žuť,tak len vytŕčajú a neustupuje jej,aj keď je malá,nie je hlúpa,len prehĺtať je ľahšie😉

Suseda býva nad tebou a ty ju počuješ, ako na tvoje dieťa niekomu vo svojom byte rozpráva, že nič nevie a že je dement? Ako to, prosím ťa, prebieha? Neviem si to vôbec predstaviť.