Susedove deti robia zle mojim
Susedia maju rovnako stare deti ako my(10,7)....ich deti chodia po mojich, idu na bicykloch na ihrisko a moji vecne pridu skor, lebo susedia im robia zle....suseda na svojich nedopusti....oni to urcite nemyslia zle, jej je skoda nieco hovorit....ako by ste to riesili?myslela som, ze si ich pekne zajtra usadim na gauc a prehovorim im do duse....ale co im mam vlastne povedat?
@portret7 len ked nasi nepojdu von so susedmi, tak oni si tu pred nase domy privedu partiu starsich chlapcov a nasi samozrejme ze zmenia nazor a von potom idu...a tak stale dokola....vysvetlujem stale dookola, ze musia drzat spolu ze sa musia jeden druheho zastat, ale vacsinou bez uspechu
@alzbetka239 to ze ste na dedine neznamena ze sa nemoze nic stat. My byvame tiez v pokojnej casti mesta, uplne na kraji, ihrisko male, chodi tam malo deti...a tiez tam byvaju starsie bez dozoru - a to ked pocujem vidim je mi zle. Vulgarizmy, zle si robia, biju sa, do mladsich hadzu loptu (futbalku), ked sa k 10rocnym dopletie 14 rocny tak je to uz aj o alkohole a cigaretach. Ani v skole nie su 10 rocne deti este bez dozoru.
Treba staršieho naučiť používať rozum. A kým to nevie budú len na dvore alebo pôjdeš na ihrisko s nimi.
Ist s nimi, resp ich prekvapit pri cine a vtedy to s nimi riesit, na mieste, na verejnosti, nie u Vás doma.
@pink_lady 10rocny je piatak a u nas uz piataci chodia bezne z mesta autobusom domov bez dozoru, aj maldsieho uz moje 10rocny vyberat zo skoly
@alzbetka239 ja ti nevravim ze nemoze, ale ani v skole nie su 10r deti bez dozoru. Ak sa nieco stane tomu 7r na ihrisku, zodpovedny je rodic, nie to 10r dieta

@mila19 v skole ma aj inych kamosov......sused je 3kar nas 1tkar tak aj v takej partii v skole je....len sused je tu vedla, kamosi po inych dedinach