icon

Švagorova nezodpovednosť a jej dopad na rodinu

16. jún 2024

Ahojte. Nechcem to pridavat do rodinnych problemov. Lebo ja ich ako rodinu nevnimam. Neznasam ho, podvadza choru manzelku, synovi sa nevenuje na oplatku je z neho maly 10-rocny materialista, ktory ma najnovsi iphone. Nevie podakovat ani ked mu date darcek na narodky. Akoby nebolo malo, kupil si bojoveho psa, ktoreho ma zavreteho v predsieni 2x 2 metre a len steka hodiny a hodiny. Podla mna je to tyranie zvierat.
1000x nam zobudil maleho syna alebo sme my nemohli zaspat 🤦‍♀️ Svokra ho lutuje, lebo ma choru zenu tak je chranene mlada a moj muz ma ustupit, ma ho tiez lutovat ale to my neurobime. Ked sa mohla liecit tak na to srala, je to najarogantnejsia zena aku som stretla a nie nie je to jej obrana bola taka aj pred ochorenim.
My mame za sebou dost aj choroby aj ine nemame zlutovanie, voci ludskej blbosti.
Najradsej by som ho poziadala nech sa odstahuju, lebo ked svokra vidi ten kontrast ako sme my stastní a oni nie, nici ju to a potom oni nicia nas az sa s nimi nehnevame a podobne.
Nepoznam falosnejsiu a namyslenejsiu osobu ako moj svagor. Tvari sa ako druhy Cernak 🤦‍♀️ pri tom je nula ako financne tak mentalne. 🤦‍♀️

Strana
z2
liz_lemon
16. jún 2024

preco zijete vsetci nakope, predpokladam, ze u svokry?

diewcatqoo
16. jún 2024

Chapem dobre, ze vy vsetci aj spolu so svokrovcami byvate? Preco sa neodstahujete? Preco by sa mali stahovat oni a nie vy?

beata_k
16. jún 2024

Tak sa odstahuj... Ci ty si tiez jedna z tych, co cakaju na svoj domcek?

h2
16. jún 2024

Veď požiadaj svojho muža, nech sa odsťahujete vy! Či z akého dôvodu máš ty žiadať švagra, aby sa odsťahoval z domu jeho mamy (predpokladám)?!

kamatopo
16. jún 2024

Ak čakáte na sľúbenú polovicu domu tak toto je ta daň🤷. Niejedy kľud a pohoda je viac ako taketo porovnávanie sa a obchádzanie sa ,, lebo raz to bude naše,,.

dzulli1980
16. jún 2024

Nielen švagor, aj Ty si dobre mimo ... či zo svojho ho chceš vyhodiť? ... no na parádu nevesta z Teba.

duunlo
16. jún 2024

To Vase stastie z Vas doslova srsi, az nechapem ten tvoj prispevok😁

autor
16. jún 2024

@liz_lemon nie domy mame vedla seba 🤦‍♀️

anketkarka
16. jún 2024

Koho chceš požiadať nech sa odsťahuje? Však sa môžete sťahovať aj vy, ak máte vy problém. Každý je chybný, len vy ste idylická rodinka dobrých ľudí. Tú dobrotu cítiť z Tvojho celého príspevku.

autor
16. jún 2024

@diewcatqoo nebyvame spolu, by som sa obesila... my sme postavili vedla nich prakticky hned, ja som nemala paru ake tam su chore vztahy vtedy, ukazalo sa casom 🤦‍♀️

autor
16. jún 2024

@anketkarka uuuha ziarlivost je hriech, no on sa stazuje, ze cela ulica je dementna, on sa nebavi s celou ulicou, udava a podobne, my tu nemame s nikym problem... 🙆‍♀️🤷‍♀️

autor
16. jún 2024

@duunlo jasne a je to hriech? ze sme stastní a nechyba nam nic? ci to sa dnes nepatri povedat verejne?

autor
16. jún 2024

@h2 neviem kde som pisala, ze byvame v 1 dome 🤷‍♀️

autor
16. jún 2024

@beata_k nie uz svoj domcek mam 🙂 a uz sme poziadali realitku... o nacenenie atd.

duunlo
16. jún 2024

No ked ste stastny, tak ja Vam to prajem… len z tvojho prispevku to stastie nejak necitim 😁

autor
16. jún 2024

@duunlo no otravuje nas svokra... stale na nas tlaci, chodte k nim, bavte sa, preco sa nebavite 🤦‍♀️ dost nas to trapi, manzel je z toho nestastny lebo on nie je ten co spalil mosty 😏

danica2711
16. jún 2024

asi to, že bývate v jednom dome, vyplynulo z tvojho tvrdenia, že švagrov pes šteká v predsieni a vy nemôžete spať. Tiež som mala ten dojem. A ak to tak nie je, načo ste si postavili dom tesne vedľa nich, veď ste ich poznali, teda min. tvoj muž? Tipujem, že na pozemku svokry, a ten bol zadarmo? Nech už sú švagor so švagrinou, akí sú, ale ty tiež nie si zvláštny príspevok do rodiny na zvýšenie kvality rodinných czťahov...

autor
16. jún 2024

@danica2711 oni mali zadarmo, my sme si kupili je to uplne nova ulica... praveze nie vtedy este ako tak svagor bol vraj normalnejsi ale vraj niekoho ma a odvtedy je mimoza... takze zial nie zadarmo sme ho nemali a ja som tuto rodinnu genezu nepoznala 🤷‍♀️

h2
16. jún 2024

Tak to si mala napísať na začiatku. Lebo keď napíšeš, že psa majú na chodbe a permanentne vás budí, tak čo si mám myslieť?

negymama
16. jún 2024

nam tiez svagor nukal, ze nech kupime pozemok a staviame vedla ich domu. Vedla niekto predaval volny pozemok.
Odmietli sme, aj keby bol zadarmo. A to sme vtedy mali z nich dobri dojem a mysleli si, ze budeme spriatelene rodiny.
Byvat pri rodine je zly napad. Ak sa da, a ide to, treba sa navstevovat a budovat si vztahy, ale kazdy by mal mat aj svoj priestor, a odstup.
Ked ste dali dom nacenit, asi zvazujete predaj. Tak dom predajte, kupte iny dalej, a mozno ta prejde casom aj ta negativita k rodine. Z teba tiez necitit pozitivitu.
A rozpravat o druhych ludoch, aki su oni arogantni , nevychovani , sebecki atd.... a vy ste fajn, priatelski, stasti bla bla - tiez svedci o arogancii. Namyslas si , ze si lepsia ako oni, a pritom mozno aj teba ini ludia vnimaju, ze mas nejake negativne vlastnosti.
Nechodis v ich topankach, nevies z coho vyplyva ich spravanie ako uvazuju.

Mne napr. tiez synovec pripadal ako drzy a sebecky ked bol dieta...spatne si myslim, ze ma nejaku socialnu poruchu alebo miernu formu autizmu.

syslik81
16. jún 2024

vrana k vrane sada- ty sa staras do nich oni do vas- rodinka jak lusk .... aj ked sa odstahujes na druhy koniec sveta budes sa stale stazovat ,, to akeho maju syna a ci sa podvadzaju je ich zivot ..vadi ti hluk psa=postav si protihlukovu stenu .. vadi ti svokra-povedz jej svoj nazor-uz sa s tebou bavit nebude... vadi ti svagor-sprav to iste... iste vadis aj ty im a uste ani tvje decka niesu anjelici ...

autor
16. jún 2024

@h2 nenapadlo ma to

autor
16. jún 2024

@negymama nepisem arogantne, ale nas susedia pozyvaju na susedske akcie, on sa s nimi udava, nas poziadaju o pomoc o cokolvek, svagor hovori, se ked ho budu srat do to tu "upratat"...
nie je arogancia napisat, ze sme spolu stastní a maju nas ludia celkom v oblube...

autor
16. jún 2024

@syslik81 svokre sme 100x povedali, ze nie, ze uz je to prec, nechape...
mame 2.40 m plot, dokonca som dala aj mineralnu vatu, vraj viac odraza hluk... viac ma zaraza chudak pes, ktory nema vybeh ani minuyu s dna, je velky a bojovy, je to za mna sikana... oni sa do nas nestaraju... ani my do nich... jedine svokra sa nas furt snazi dat dokopy... ten pes 2x napadol 2 male deticky odvtedy je v chodbicke 2x 2 metre...

autor
16. jún 2024

@syslik81 vies co moj ma rok, cize anjelik je a druhe mam v bruchu este takze snad bude tiez take zlaticko ako drobec 😊

veronikaszabova
16. jún 2024

Z tvojich slov ide strasna nenavist, zloba, ... Az ma striaslo 🤦

autor
16. jún 2024

@veronikaszabova uz asi ano, mrzi ma, ze ju podvadza, ze sa drobcovi nevenuje ale nie je to moja vec ...

negymama
16. jún 2024

tak stacilo napisat , ze so svagrovcami nevychadzate a svokra vas nuti stretavat sa.
Omacky okolo toho aby si tu zdovodnila nestretavania...aky je ich syn, ako vas susedia maju radi a ich nie...to je navyse a ano je v tom taka nadradenost.
Nehovorim, ze nemas pravdu, OK, ja viem, ze niektori ludia su neoblubeni pre svoje spravanie. ale ich spravanie , ich vec.
ja mozem bud s nimi prerusit kontakt, ak som priblizko, odstahovat sa. A pri svokre trvajte na tom, ze uz ste sa stretavali, ale nerozumiete si. Nasilu stretavania aj tak nevybuduju lepsie vztahy. Ak chces vycistit vztahy so svokrou, doslova jej povedz ako to vy citite, vnimate...to a to vam na svagrovi vadi, on sa nezmeni, preto sa stretavat nebudete. A nech to ona akceptuje a da pokoj.

autor
16. jún 2024

@negymama snazim sa, potom je priklad par mesiacov pokoj a potom zas hucia do manzela a on je doma nastvani, nervozny, akoby maly Alzhaimra a na novo zabudli, ze uz minule sme to vyriesili 🤷‍♀️

sidicek
16. jún 2024

Dobre ste sa tu do nej pustili, ja by som popisovaného švagra tiež nechcela ani vidieť a už vôbec sa s ním stretávať. Len pomenovala stav a hneď je arogantná a povyšuje sa .No áno chrápun co podvádza ženu, týra psa ,udáva susedov nie je dobrý človek ci sa to niekomu páči alebo nie .Autorka odstahujte sa ak sa dá ,lebo prídete o nervy.

Strana
z2