icon

Švagor je zlatý, ale príliš rozpráva. Ako mu to povedať?

19. okt 2024

Ahojte. Mam svagra je zlaty, je ina povaha ale hovorim si aby prezil so segrou, musi nejaky byt 🫣😁 ale rad hovori, ze je nadmerne inteligentny aj skrz vojnu mal modru knizku skrz hlavu, lebo nemohol by asi stat prist o taku osobu 🤦‍♀️
Ale chapem, OK kazdy sme nejaky a tym, ze bol vzdy obezny a svojpomocne schudol, tak ma nizsie sebavedomie co tiez chapem.
Je ITckar a vela za PC, je velmi scitany o tom ziadna ale napr. vcera oslava, oco, ze ma velke problemy so zapchou, vravim tatino ovsenne vlocky a ides, on, ze mne to nechuti tak si ich pomel az zmestis viac. Sme si vsetci vypoculi o tom, ze mletie porusi vlakna vlociek a stracaju vyznam vlakniny v strave a takto je to so vsetkym.
Poviem nieco skrz tricko, pocuvam rozbor vlakien.
Neviem ako mu jemne dat najavo, ze rozpravanie s nim zacina byt pre nas vsetkych narocne 🫣😒 a zaroven ho nechceme nejakym sposobom urazit.
Viem, ze to nerobi schvalne. Bol jedinacik (brat mu zomrel, ked boli mensi cize stredobod zivota rodicov. Ale je to naozaj na zabitie.

Strana
z3
jana_eyre_2
22. okt 2024

Mňa vždy udivuje ako cudzie ženy dokážu posúdiť človeka na základe dvoch príkladov v rozhovore.. ešte keby to tak urobila autorka, lebo tá jediná ho pozná ale niekto úplne cudzí o ňom povie že je narcis a magor, to je podľa mňa sila..

Strana
z3