Používate doma elektrický mlynček na mäso?
Rozmýšľam, že by som si kúpila elektrický mlynček na mäso. Mäso si dávam mlieť aj v obchode, ale nie vždy mám dobrý pocit z toho, čo všetko sa tam pomelie, a doma by som si vedela spraviť aj zmes presne podľa seba.
Dá sa použiť aj na niečo iné než mleté mäso? Využívate ho?
@anonym_autor ja mam Kenwood multifunkčný robot takže viem ním šlahať, hnietiť cesto a mam k nemu aj mlynček na mäso. Bola k tomu ešte taka sada na strúhanie napr. zemiakov, orechov ale to som vyhodila lebo na to mam iné stroje. Samotný mlynček na maso by som využila 3x do roka
@4stanka4 A dobre sa umýva?
Mam robot ETA, a tam mlynec na maso...estd nikdy som nekúpila v obchode mäso mleté...za mna top si namliet doma
Mlynček na mäso je súčasťou kuchynského robota , ktorý mám.Mam lacný Sencor.
Otec ma už pár rokov a využíva ho pomerne často (aj mne často melie) ma z lidlu.
kvoli tomu som to kúpila - sa mi priečilo dávať mlieť - a posledná kvapka bola keď som dala namlieť drahé hovadzie na tatarak, bola som v inej predajni ako zvyčajne, a bolo v mlynčeku predtým nejaké fajné mastné bravčové, no nedalo sa mi to jesť…
doma meliem pravidelne…
@anonym_autor tiež mam robot eta kde si viem pridať mlyncek na mäso a som spokojná.. využívam par krát do roka túto cast
@anonym_autor Ja meliem maso casto, neviem si to bez mlynceka na maso uz ani predstavit. Moj ma este aj nastavec na struhanie zeleniny, ten pouzivam tiez, ale menej casto. Okrem toho ma este aj nastavec na vyrobu cerstvych cestovin (spagety, tagliatelle), uz sa to parkrat vyuzilo tiez.
@anonym_autor prečo si mala zlý pocit? Ja si v mäsiarstve vyberieme konkrétny kus mäsa podľa toho čo idem variť a mäsiar to pomelie.
Mám dokonca 2. Jeden sólo Moulinex, druhý na robote. Moulinex má hlinikové časti a vychádzajú maličké časti mäsa sfarbené tmavo od hliníka. Potom poprehadzujem vidličkou celú zomletú kopu a vyberám to sfarbené. Niekto si to ani nevšimne, ale ja som na všetko puntičkár.
@anonym_autor kupujem mlete maso balene, ale podla prispevku ty by si mlyncek asi vyuzila.

@anonym_autor ja mam Kenwood multifunkčný robot takže viem ním šlahať, hnietiť cesto a mam k nemu aj mlynček na mäso. Bola k tomu ešte taka sada na strúhanie napr. zemiakov, orechov ale to som vyhodila lebo na to mam iné stroje. Samotný mlynček na maso by som využila 3x do roka