icon

Švagor ohrozením života? Sestra žiada ospravedlnenie!

14. jan 2024

ahojte..potrebujem nazor nezavislych na tento incident..lebo ja si pripadam ze niekedy uz zijem v matrixe...Vo stvrtok som bola ss 5 rocnou dcerkou na vysetreni v susednom meste. isla som tam vlakom ..ked sme sa vybavili vola mi sestra ze pocula od mamy ze sme v meste ze je tam aj ona s muzom isli do kinekusu daco kupit a ze nas mozu hodit domov..tak som sa potesila ze nemusime ist vlakom ..aj ked na druhu stranu so svagrom nerada sadam do auta lebo zvykne jazdit dost rychlo ale pomyslela som si ze snad pojde opatrne kedze aj male dieta bude v aute (oni deti ešte nemaju)..ako strasne som sa zmylila...samozrejme jazdil rychlo prekracoval povolenu rychlost cez obec isiel 70 tkou a podobne..samozrejme sestra nic na to ta sa tvarila vsetko je OK..ja som sa vzadu len vduchu modlila nech sme cim skor doma bez ujmy..no a potom sme vysli z obce a sli sme cez taky nehodovy usek ( bola tam aj vystrazna tabula) zrazu pred nami kamion uz som videla ze svagor je nervozny ze musel ist len 80 tkou za kamionom ..z nicoho nic dupol na plyn ..v absolutne nepriehladnej zakrute zacal kamion obiehat ..zeny keby sa vyrutilo nieco z poza tej zakruty sme vsetci mrtvi..sestra samozrejme nic ale videla som na tvari ze aj ona sa zlakla..ja som sa nezdrzala spustila som nanho ci je normalny ci nas chce zabit on sa najskor len smial ze vsak nic sa nestalo ..ze on zdialky videl ze nic neslo oproti...hovorim ako mozes z dialky vidiet za zakrutu..ci ma rontgenove oci alebo co a potom uz obaja na mna ze co hystercim a neviem co..vynadala som mu do nezodpovednych s tym ze to bolo posledny krat co som sadla do ich auta a ze ked chce takto soferovat a sa zabit nech to robi ked je sam v aute...strasne som bola vytocena..a vzivote som sa tak nebala..mala som tam svoje dieta ,...svagor sa samozrejme urazil ked ma vysadili ani sme sa nepozdravili ani nic len hned odisli..mna klepalo doma ešte asi pol dna..sestra je teraz nahnevana a ze mam sa jej muzovi ospravedlnit inak k nam uz nepridu..sorry ze to pisem ako magor ale vytocena som ešte stale..

slovenka753
14. jan 2024

Akože na čo si k nemu do auta sadala?

Okrem toho ešte tu nepadla jedna otázka....máš vodičák? Lebo moja mama tiež považuje za nebezpečné veci kde pekne vidím čo sa deje, ale vodičák nemá. Casto sa za to povadime. Keď sedím s niekým v aute nikdy nekecam do šoférovania, Max sa ozvem keď mi je na vracanie. 99 percent ľudí to neznáša.

Takže do budúcna k nim do auta nesadaj a vybavené. Určite nech si to s ním nejde vydiskutovať manžel, bude z toho konflikt.

autor
14. jan 2024

@titla na to v akom sme boli ohrozeni bola uplne mierna ta reakcia..ešte sama som sa sebe divila..lebo ja viem dost vybuchnut v takychto veciach

autor
14. jan 2024

@slovenka753 ano mam ale nesla som svojim autom lebo je v servise..a manzel si svoje berie do prace..

autor
14. jan 2024

@slovenka753 ale nehnevajte sa aj keby som vodicak nemala..tak podla mna kazdy kto ma zrak a sudnost vie ze sa predsa nesmie obiehat kamion v zakrute kde absolutne nemate sanci spozorovat ci nieco ide oproti alebo nie..na to snad netreba vodicak ale normalny zdravy rozum

autor
14. jan 2024

@slovenka753 a samozrejme ze uz nesadnem..toto bola pre mna skusenost na cely zivot

slavaf
14. jan 2024

Toto je také super slovenské - ty vysvetľuješ - prečo si išla s nimi, aká bola tvoja reakcia, či si veľmi nekričala..., ty sa máš ospravedlniť a ten, kto urobí chybu je urazený. Za mňa, ja by som nakričala a veľmi a mohol by sa urážať, kto chce, koľko chce. Tá naša tolerancia chýb je v našej krajine neskutočná. Potom to tak aj vyzerá...

zunaf
14. jan 2024

Ja som vychádzala z názvu témy "strašne som vynadala švagrovi". Každopádne, našťastie sa tentokrát nič nestalo a je to ponaučenie pre vás.

monicazbb
14. jan 2024

Joooj, na koniku su take mudre ženy 🙄. ( Musiš najprv objajiť samu seba 😃) Pozri, nič sa nestalo, predychaj.Nechaj to odznieť, vyrieši sa to samé. Ale fakt k nemu už nesadaj do auta, je to tikajuca bomba. Raz sa mu bohužial niečo stane a možno aj tvojej sestre. Stoj pri nej .Je to tvoja sestra a je medzi dvoma mlynskými kolesami. Určite mu doma povedala svoje ...ale zas nechcela ho zdrbať pred tebou. Keď sa im niečo stane, pride na tvoje slova.

autor
14. jan 2024

@zunaf ano zle som to napisala..ale segra to tak vnima ze som mu strasne vynadala

viky173
14. jan 2024

Dobre vies ako jazdi a aj tak sa mu natlacis do auta, rozmyslas vobec? Ci si len leniva ist vlakom? Je to dospely chlap, takeho neprenaucis, ked je raz debil, debilom zostane pokym niekoho nezabije takou jazdou. Ty si ta, co si v tomto pripade mala mat rozum a ist vlakom aj naspat. V zivote by som do auta s takym clovekom nesadla, nie to este s malym dietatom... Nabuduce rozmyslaj, vidis ze ini za Teba rozmyslat nebudu.

autor
14. jan 2024

@viky173 ja som sa im nenatlacila do auta..ja som bola rozhodnuta ze idem nazad vlakom ale dcerka bola po vysetreni uplakana ..bola unavena a vlak nam mal ist az o hodinu a pol..segra mi volala ze vsak nemam blbnut ze oni uz nakupili ze skocia po nas rovno pred nemocnicu..ze sedacku maju ..a ako som pisala vedela som ze jazdi rychlo ale toto ma nenapadlo ze do zakrut bude obiehat..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
aurora33
14. jan 2024

Za mňa si urobila chybu ty. Ved keď vieš ako jazdí, prečo si k nemu sadala do auta? Aha, jasne, nechcelo sa ti trepať vlakom. Tak vás mal odviesť tvoj muž. A nie že on ešte ide vynadať švagrovi.
Suhlasim so sestrou: si nevďačná.

kaktusik007
14. jan 2024

za mna - vynadala si mu pravom.
druha strana pohladu - vynadaj si aj sebe, lebo ta zlost co sla smerom k nemu bola tvoja zlost samej na seba --- ze si bola tak blba a suhlasila si s odvozom a ohrozila tym potencialne na zivote svoje vlastne dieta.

nikdy nesadam do auta k cudzim ludom. K tym co poznam - sadnem vynimocne a u 90% uz nikdy viac. Aj teraz kamoska ze pojdeme na vylet a ved ona nas vezme a budeme mat my cestu zadarmo - no nebudeme, s nou si ja do auta uz nesadnem. Raz stacilo.

autor
14. jan 2024

@lonely66 kolko krat mam napisat ze islo o zakrutu neprehladnu kde nemal sancu vidiet co ide pred nim..ja ako sofer by som si tak nikdy nedovolila obiehat ani keby ten kamion isiel dvadsiatkou..ak by sa auto vyrutilo oproti nieje sanca zabranit zrazke..nijaka..neviem co tu pisete o skusenosti a vzdialenosti..ja som tiez sofer a tiez viem odhadnut to obiehanie..ale toto bolo fakt len cisty hazard nic viac..

rebeka25
14. jan 2024

Keby ja ponuknem sestre ze ju zoberieme domov a ta este zacne bliakat na mojho muza ako jazdí, tiez by som mala rovnaký postoj. Mala si ist vlakom. Alebo mal s Vami ist tvoj muz a neposielat Vas vlakom ked bol taký vytočeny.

autor
14. jan 2024

@aurora33 pisem miliontykrat..viem ze jazdi rychlejsie akoby mal..ale to ze to zakrut obieha kamiony a ze takto az by hazardoval ma fakt nenapadlo..nesedela som s nim v aute cca 6 rokov..

autor
14. jan 2024

@rebeka25 aj keby ten muz vedome ohrozil vas zivot aj vasho dietata??..to ako fakt_?

autor
14. jan 2024

jedine stastie bolo ze vtedy neslo ziadne auto oproti..inak neviem co by sa stalo..zrazke by nezabranil proste nijako

autor
14. jan 2024

moj muz by si toto nikdy nedovolil..obiehat kamion ešte s druhymi ludmi v aute..a ohrozovat takto seba aj ostatnych..a ja ako sofer tak isto nie

aurora33
14. jan 2024

To je jedno, proste vieš že jazdí ako by nemal a aj tak si k nemu sadla do auta. Nik ta tam nenútil sadat. Je to tvoja chyba.

aurora33
14. jan 2024

Vidis, tvoj muž by si to nedovolil a aj tak ste sa tam trepali vlakom 😃

autor
14. jan 2024

@aurora33 to ano..ale to ze nas skoro isiel zabit to moja chyba nieje..a za to som mu povedala svoje

autor
14. jan 2024

@aurora33 ano trepali lebo manzel je chory na PNke..mal teploty tak som nechcela aby nas niekam bral..treba najskor poznat fakty a potom pisat blbe komentare :

aurora33
14. jan 2024

Nepisem blbe komentare. Píšem fakty: sadla si do toho auta, aj keď si vedela ako švagor jazdí. To je fakt.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kaktusik007
14. jan 2024

ale on vas nesiel zabit - on z jeho pohladu siel OK. To ze TY mas na tu jazdu iny nazor, uplne odlisny, je v poriadku. To, ze ty by si si nedovolila tam obiehat je tiez v poriadku. Ale on si to dovolil - co je rovnako v poriadku.

Ako tu uz niekto napisal - su aj zakruty, kde je bezpecne obiehat. Su auta, ktore maju inu akceleraciu. Ty si na mieste sofera nesedela, nemala si identicky vyhlad. Proste ty si to vnimala cez pocit, a cez svoje soferske skusenosti.

takze to nechaj tak, sestre povedz ze si sa bala o malej zivot, a ze teda dakujes za odvoz ale nabuduce uz radsej nie. Vybavene.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
olimuc
14. jan 2024

Nie si hystericka, to su taki posahani frajirkovia, kt sa z casu na cas objavia v NC, aki boli uzasni a potom sa omotaju okolo stromu. Svafrovi sa podakuj za zvezenie a kedze je kandidat na Darwinovu cenu, mozno skor alebo neskor vyhra… snad bude v aute sam. Viac to nekomentuj a s nim do auta nesadaj a pouzivaj vlastne auto.