Svokra má kľúče od nášho bytu a občas pozrie, či je všetko "OK"
Je normálne, že svokra má kľúče od nášho bytu a „občas len pozrie, či je všetko v poriadku“?
Som jediná, ktorej to vadí? neviem či je chybná ona a či ja
raz to spravila, uz ich nema...
Veď výmen zámok a hotovo
vadilo by mi to, a pekne by som jej povedala, ze vsetko je v poriadku a nepotrebujem aby ma chodila kontrolovat :D a ak by nepomohlo, tak by som stratila kluce a musela menitzamky
Aj naši svokrovci majú kľúče od nášho domu a toto by si nedovolili nikdy..
Prečo má kľuce? Bez tvojho suhlasu v tvojom byte nemá čo robiť. Ak tvoj muž je ďalší čo ma s mamičkou prehnane blizky vzťah a nevie ju upratať ani jej vysvetliť že ma odovzdať kľúče a navstevu si dohodnúť vopred ukončila by som to radšej a išla s kratsej cesty bude to horšie
Od nas ma kluce skoro aj susedov kocur, ale v zivote by len tak nesli pozriet, ci je vsetko v poriadku pokial by sme ich o to nepoprosili…nevidim problem v klucoch a ani v tebe…
Nie, nie je to v poriadku. Raz by to ktokoľvek spravil, kľúče by už nemal.
Nie je v poriadku dať kľúče komu nechceš ani chodiť nepozvaný.
Kedy pozrie obcas či je všetko v poriadku? V case ked ste v praci, ci pocas dovolenky? Naši tiez maju kluc ale pridu s nim len ked sme na dovči (poliat kvety, nakrmit korely) alebo ked sme dohodnuty (treba dozriet na deti ked sme mimo v praci, ked sa v lete vonku kupeme a nepocujeme zvoncek ale sme dohodnuty). Čo vlastne kontroluje?
Ja som asi jediná, ktorá ma kľúče od svokrinho domu a ona od nášho nie 😆
@simik22 nie nie, aj ja to tak mám 😅 občas k ním prídeme skôr ako prídu z práce, takže sú s tým ok. Ale teda bývame 100km od seba
No to teda nie je normalne 🤦♀️
rodičia aj svokrovci mali kľúče,pre prípad,keby dačo,ale v živote ich nepoužili
Aj moja babka ma kľúče od nás, ale ak by sme si my zabudli aby sme mali náhradné, nie ze si príde len tak
Aj moja aj svokrovci majú kľúče od nášho domu, ale nie na to, aby k nám chodili neohlasene, ale kvôli tomu, keby sa niečo stalo, aby mali prístup, alebo sme sa už aj párkrát vymkli 😁
Ty si jej ich dala??
Podla mna to nie je v poriadku, my mame kluce od svokrovcov a nechodime im tam len tak kontrolovat stav 🤷♀️ svokra ma od nas a tiez to nerobi
Inak ja si pamätám, že raz tu nejaké kočka písala, že svokra mala od nich kľúče a počas nejakej dovolenky dokonca priniesla návštevu, aby im ukázala ako sa mladi zariadili 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nie , mne by to vadilo stačilo raz že by prišla bez ohlásenia a kľúče by už nemala , ja aj k svojim rodičom vždy zavolám , keď mám prísť a tak aj moji rodičia prídu až keď zavolajú a pritom mame kľúče a môžu dôjsť kedy kolvek aj ja k ním, ale sme si takto zvykli a tak to aj ma byt
@pribinak takých príbehov je na MK mrte. Ked stavali, keď už bývali, vodili exkurzie aby sa pochválili , ako si to mladí zariadili, obkukávali spodné prádlo a veci v skriniach, ožehlila lebo nevesta je neschopná, upratovali v kuchynských skrinkách a reorganizovali, lebo nevesta je neschopná - taniere má vpravo a nie vľavo ako svokra....
no dobre, má kľúče, ale kto jej ich dal, čí je to byt, aký má názor muž, a čo chceš s tým urobiť ?
Kľúče moze mať náhradného, ak by ste vaše stratili alebo sa vybuchli, ale bez vašej prítomnosti nemá čo robiť vo vašom byte.
Ja mam kluce od nasich aj od svokrovcov a nenapadlo by ma chodit im po dome. Ked idu prec, svokra nauklada kvety do obyvacky a nejdem inam. Po dvore popolievam a odchadzam. Ked tak jej este popracem kuchynu co nestihla pred odchodom. To sa nehneva. To jej pomozem upratat aj ked je doma. Ja tam aj varim ked je treba. Mame dobry vztah.
Za to moja matka ked chodi polievat tak prespizluje cely dom.
Ja som rada, ked mi mama nakukne do domu, ci je vsetko ok. Byvame totiz inde, do domu chodime raz za 2-3 tyzdne, chodi teda vetrat, preplachnut sifony a splachnut, aby nesmrdeli potrubia, poliat kvety. Sme s tym ok.
@simik22 my tiež tak... od svokrovcov, od rodičov. domu.
@simik22 nie si jedina, tiez mame kluce od svokry a ona od nas nie.
Moj otec ma od nášho domu, a kontroluje (resp kŕmi mačky) len kým nie sme doma. Ešte sa mi viac krát stalo, že sme sa dohodli na stretnutí u nás doma, ja som sa niekde zdržala a on si odomkol len bránku s čakal na terase, čo kľudne mohol ísť dnu ale nedovolil si lebo rešpektuje naše súkromie. A Svokra nemá, dokonca muž jej minule povedal že by nám mala dať od svojho bytu, pre prípad že by sa niečo stalo, tak sa urazila. Od jej bytu rezervné kľúče nemá nikto a najmladšia a najzdravšia nie je.
Aj naša mala, kým ma podobne začala sr💩at ako tá tvoja a nevymenila som zámok 🤷
Nie je to v poriadku, kľúče dávam len keď ideme na dlhšie preč a chceme aby nám poliala kvety a nakŕmila ryby. Inak nie.

kto jej ich dal?