Svokra mi posiela po mužovi vložky
Je mi to veľmi trápne. 1x sa to stalo, že mi poslala vložky po pôrode teda, keď prišla pozrieť bábätko. Boli to síce mužske vložky také na inkontinenciu ale povedala som si ok asi sa pomýlila. Teraz ale sa snažíme o druhé dieťata a zasa mi poslala po mužovi, keď bol u nich vložky aj nejaké staré veci pre malú. Úplne mimo jej veľkosť a nemáme ani toľko priestoru na veci. Teraz už poslala ženské nejaké veľké. Keď jej muž povedal, že tie predtým boli mužské povedala, že ona také používala. Je mi to vrcholné trápne ešte sme sa začali aj snažiť o ďalšie dieťa. Som podľa Vás normálna, že mi to vadí ? Moc sa nenavstevujeme nemáme dobré vzťahy muž tam väčšinou chodí iba s dcérou. Muž jej nechce nič na to povedať a všetko to od nej berie.
@anonym_autor nie jej luto to vyhodiť? Možno si mysli, že sa ti zídu. Treba jej pekne povedať, že to nemáte kam dávať a sami máte plno veci.
@anonym_autor pozri, ak nevyhovuje, zahod … a vsetci budu spokojni
Tiež by som to zrejme len zahodila a neriešila 🤷♀️ keď teda nemáte dobré vzťahy, nemrzelo by ma to
@anonym_autor zober to a vyhod, alebo niekde podaruj.
@anonym_autor Ale no...nie je na tom nic trapne. Proste starsia pani sa chce angazovat, chce sa citit uzitocna, tak nech ma radost ☺️. Ved ti tym nijako neublizuje. Ked tak jej spomen, ze je to od nej sice mile, ze na teba mysli, ale je to nieco, co nevyuzijes.
Mne tiez poslala svokra po porode jej inkontinencne vlozky na predpis...len som sa pousmiala, podakovala a posunula som ich dalej osobe, ktora ma extra silnu menstruaciu a s radostou sa ich ujala.
Ja som z toho popisu nepochopila, či svokra vie, ze sa snazite o dalsie. Ak ano, tak je logicke, ze si mysli, ze tie poporodne vlozky vyuzijes a tak isto to oblecenie - ved bud bude dobre tomu prvemu alebo druhemu (podla nich). Stari ludia hodnotia čo je vhodne/taktne/trapne/potrebne uplne inak. Zahod a neries.
Ak ti tak veľmi vadia tak ich daruj alebo vyhod. Ja na tom nič zlé nevidím, ani nič nad čím by som sa pozastavila viac ako 10 sekúnd 😅
Podľa mňa svokru nemáš rada a toto je len vložka na torte. Ale jasne, nemusí to tak byt..
všetky píšete že to nemá riešiť a vyhodiť - ale veď to nejde o to - svokra bude čakať možno aj že bude vďačná…
keď svokra chce nech vyhodí ona …
Svokre by som zavolala, poďakovala, že na mňa myslí a spýtala si, či nemá niekoho iného komu by padli na úžitok, lebo že vy ich nevyužijete (vložky ani veci, lebo sú veľkosťou mimo) ... normálne, na rovinu, slušne...
všetky píšete že to nemá riešiť a vyhodiť - ale veď to nejde o to - svokra bude čakať možno aj že bude vďačná…
keď svokra chce nech vyhodí ona …
@biba_18 A stalo by ti za to vyvolat konflikt, kvoli blbim vlozkam a nejakym handram? 😁🫣 Autorka by si mozno iba situaciu zbytocne zhorsila, svokru nezmeni, ale moze zmenit svoj postoj a zmyslanie 😉.
Nech to manžel nebere a hotovo
@oceanahory to nie je konflikt. svokra nech na ňu neprenáša rozhodnutia ktoré nevie urobiť ona…
Keby posielala prezervativy, tak by som chapala zalozenie temy, ale toto das do kufra a chodis do nejakeho domu seniorov. Pokial to nerobi kazdy tyzden, nestoji to za konflikt
jasne že jej to povedz, nech to nerobí … to čo je za systém byť ticho a vyhodiť, alebo niekam odnášať a robiť si s tým robotu 😆 toto ja nikdy nepochopim … a uprac si muža nech od nej nazvláča zbytočnosti ktoré ona nemá kam dať …
Zhoršiť nie dobré vzťahy kvôli takej blbosti? Povedala by som mužovi nech ti to domov nenosí a ak chce mama nejak pomôcť potešilo by ma XY.
@oceanahory to nie je konflikt. svokra nech na ňu neprenáša rozhodnutia ktoré nevie urobiť ona…
@biba_18 Joj, ja som si toho uzila dost s mojou vlastnou matkou. Az skusenosti ma naucili, ze vlastne to ja sama si robim zbytocne zle...ju nikdy nezmenim, ba dokonca tym, ze som jej viackrat splechla do tvare, ze jednoducho nie je schopna akceptovat a respektovat moje rozhodnutia sa to iba zhorsilo. Takze uz naozaj neriesim, lebo inak je to dobry clovek, skvela babka, len nie je dokonala a su veci, ktore ma silno v sebe zakodovane, tak neocakavam od niekoho nieco, co jednoducho nepochopi, ani keby som mu to nakreslila.
Kazdy nech sa rozhodne podla seba 😉.
Mužovi treba vyčistiť žalúdok a hotovo, on to trepe domov, sa boji mamičke to povedať? Mňa by to extrémne vytočilo, navyše ešte by som muža viac obviňovala
@anonym_autor Pre dobro rodinných vzťahov poviem ,že nemali ste si robiť starosti mám ,ale ďakujem. A trápne mi to nie je vôbec. a už či to vyhodíš čo si s tým urobíš je tvoja vec.Mne nedávno teta poslala podprsenku (netuším ako vyhodnotila, že takú veľkosť nosím a navyše pre staršie ženy) samozrejme som poďakovala a keďže peniaze vziať nechce niečo jej kúpim zato. Nechcela som ju tým uraziť ani rozosmutniť.Aj mne to bolo nepríjemné (nerada prijímam niečo zadarmo )ale zároveň to bolo milé, že na mňa myslí. Nikomu nesadla, ale co už nevadí.
Autorka daj späť dot ašiek a daj mužovi nech nabudúce vezme nazad a povie,že Ti nevyhovujú tie veci a ak chce dačo nabudúce svokra poslať tak nech muž ti rpedtým zavolá a spíta sa a pokiaľ nepotrebujete nech zbytočnosti neposiela,že nemáš to kde dávať.
@anonym_autor chytím telefón, a poviem : Dobrý deň, ďakujem za vložky, ale nabudúce poprosím a zdôrazňujem to, aby ste mi už žiadne neposielali! Dovidenia, dopočutia, Vybavené!
@anonym_autor Ale no...nie je na tom nic trapne. Proste starsia pani sa chce angazovat, chce sa citit uzitocna, tak nech ma radost ☺️. Ved ti tym nijako neublizuje. Ked tak jej spomen, ze je to od nej sice mile, ze na teba mysli, ale je to nieco, co nevyuzijes.
@oceanahory Môj názor. Ja to robím vždy tak a všetci sú spokojní. Zo všetkým. A od hocikoho.Nechcem nikoho ani uraziť, že som fajnová a dotyčným to urobí radosť.
Trapne mi pride najma to, ze manzel nevie povedat vlastnej matke ze si nepraje domov nosit taketo hluposti co len vyhodite.
Veru on jej ešte povedal, že super že takú veľkosť akurát mala nosí. Čo vôbec ani zďaleka on jej ešte povie, že super.
Veru on jej ešte povedal, že super že takú veľkosť akurát mala nosí. Čo vôbec ani zďaleka on jej ešte povie, že super.
@anonym_autor keby s tým došiel domov,tak to chytím a šmarím do koša,aby to videl.Alebo mu poviem,nech to rovno vyhodí on.
poďakovať, usmiať sa, vyhodiť 😉 všetko ostatné je strata času, tvoja zbytočná energia... toto ja mám už odžité, muža aj svokru takých istých 😀
@anonym_autor ahoj a to oblecenie detske je male ci velke? Mam v pivnici boxy, davam tam male detske veci a ked ktosi ma zaujem, zbalim a darujem.my mame male dieta,je mu jedno,co ma oblecene,nosi veci po detoch z rodiny.je ich vela abo ina sezona a ani to dietatu nestihnem obliect,vyrastie.zbalim a som rada,ze sme z toho nieco vyuzili a ja tak kupujem minimum veci,takmer nic.netreba to tak prezivat,tych detskych veci sa premelie vela.
@anonym_autor keby s tým došiel domov,tak to chytím a šmarím do koša,aby to videl.Alebo mu poviem,nech to rovno vyhodí on.
@rozculena teraz to vyváža vzadu v kufri lebo sa to boji doniesť hore. A všade to len zavadzia. On vie aký mám na to názor

@anonym_autor Nerieš to. Ak ti tie veci, čo ti posiela nevyhovujú, tak ich jednoducho vyhoď. Jej nič hovoriť nemusíš. Ona bude rada, že ti poslala, ty nebudeš s ňou v konflikte.