Svokra nás sleduje
Išla som švagrinej a po chvili telefonat kam som išla 😆 ( muž išiel k dedkovi na pivo,ja som tentoraz odmietla, nešla som)
Ako vedel? jeho matka ma videla ísť autom okolo cez ulicu -tak mu hneď volala že som išla niekam
Level 4000 😆
To je sila
Nie, nie je to v poriadku, ale ty si si vybrala takeho chlapa, co ta kontroluje. Co my s tym?
Zbytočne riešiš také blbosti. Ignor a hotovo 😀 každý ti môže vieš kam vyskočiť.
Stačilo mužovi napísať sms "idem k zuze na kávu, neviem kedy prídem, asi do tmy".
A keby mi potom toto robili, tak im vysvetlím obom kde je sever. Mužovi aj svokre.
To naozaj taku somarinu riešiš?
Nabudúce zavolaj predtým ako vyrazíš svokre, že nech už vola synovi ;)
Mozno sa len prave pozrela z okna, nemusi ta hned sledovat
Ale to, ze mu volala, to uz je divne
Nabudúce zavolaj predtým ako vyrazíš svokre, že nech už vola synovi ;)
Baby, to fakt nahlasujete kazdu prkotinu?
Ja neoznamujem muzovi, kam nahodne idem. Ved ked pride a nie som doma, moze mi zavolat, telefony mame vzdy pri sebe.
Ak sa to stane znova- pouzi, co pise
@vilma7 , mozno sa svokra zbada
Baby, to fakt nahlasujete kazdu prkotinu?
Ja neoznamujem muzovi, kam nahodne idem. Ved ked pride a nie som doma, moze mi zavolat, telefony mame vzdy pri sebe.
Ak sa to stane znova- pouzi, co pise
@vilma7 , mozno sa svokra zbada
@mk1111111111 nie, ja sa tiež čudujem, že niekto takto nahlasuje svoj program 😀 Každý prd aby som mu vešala na nos? Však sme dospelí. A mne by práve preto vadilo, keby mi vyvolával, že kam idem.
Mne sa minulý týždeň stala podobná situácia,takže z jednej strany tá chápem.😃Svokor/svokra,čo to za auto stálo pred domom.Vravela som,ze sa mali prísť pozrieť.Samozrejme,keď opísali mužovi auto,hneď vedel o koho ide.A aj keby nie,nebola by to prvýkrát neohlásená návšteva pri všetkej počestnosti.😃🤷Nemáme potrebu kontrolovať jeden druhého,dôležité veci,kto kde čo porieši si vydiskutujeme ale aby sme jeden druhému podávali povinné hlásenie,toto nehrozí 😆.
Tiež sa čudujem niektorým komentárom. Prečo by so mala oznamovať ze idem preč? Véd keď príde domov, môže mi zavolať ze kde som. A ja mu to vtedy poviem. To je všetko.
Mne sa minulý týždeň stala podobná situácia,takže z jednej strany tá chápem.😃Svokor/svokra,čo to za auto stálo pred domom.Vravela som,ze sa mali prísť pozrieť.Samozrejme,keď opísali mužovi auto,hneď vedel o koho ide.A aj keby nie,nebola by to prvýkrát neohlásená návšteva pri všetkej počestnosti.😃🤷Nemáme potrebu kontrolovať jeden druhého,dôležité veci,kto kde čo porieši si vydiskutujeme ale aby sme jeden druhému podávali povinné hlásenie,toto nehrozí 😆.
@misicka31 pane božeeeee 🙈🙈🙈

Tak nechoď pre jej dom, snaď vedie cesta aj inam.