icon

Svokra nás sleduje

3. máj 2025

Išla som švagrinej a po chvili telefonat kam som išla 😆 ( muž išiel k dedkovi na pivo,ja som tentoraz odmietla, nešla som)
Ako vedel? jeho matka ma videla ísť autom okolo cez ulicu -tak mu hneď volala že som išla niekam
Level 4000 😆
To je sila

Strana
z2
vilma7
3. máj 2025

A?

autor
3. máj 2025
@vilma7

A?

@vilma7 no že som pod dohľadom,to mi ok nepríde

hortenziaj
3. máj 2025

Odsťahuj sa inde a budeš mať o problém menej. Bývať v jednom meste /obci so svokrou by ma drblo . A tiež s mamou. A Ono záleží od toho ,aj ako to berie tvoj muž,či rieši každú somarinu alebo svokre povie nech sa nestará

eliska13
3. máj 2025

Nikdy by som nebyvala pri celej rodine

michaela329
3. máj 2025

Mne príde divná redakcia Tvojho muža...mama mu to mohla spomenúť len tak medzi rečou, že Ťa videla. Ale muž hneď vyvoláva?

autor
3. máj 2025
@hortenziaj

Odsťahuj sa inde a budeš mať o problém menej. Bývať v jednom meste /obci so svokrou by ma drblo . A tiež s mamou. A Ono záleží od toho ,aj ako to berie tvoj muž,či rieši každú somarinu alebo svokre povie nech sa nestará

@hortenziaj to jej nepovie,oni sú za jedno

autor
3. máj 2025
@michaela329

Mne príde divná redakcia Tvojho muža...mama mu to mohla spomenúť len tak medzi rečou, že Ťa videla. Ale muž hneď vyvoláva?

@michaela329 áno hneď volal,kam som išla. Nebolo to prvýkrát

zuzanockamt
3. máj 2025

Mne to nepríde divné. Videla ťa, tak mu to spomenula. A on bol zvedavý, ak si mu predtým nič nedpomínala. Ty z toho robíš haló, lebo svokra. To je celé.

autor
3. máj 2025
@zuzanockamt

Mne to nepríde divné. Videla ťa, tak mu to spomenula. A on bol zvedavý, ak si mu predtým nič nedpomínala. Ty z toho robíš haló, lebo svokra. To je celé.

@zuzanockamt videla ma a vzápätí na to mu to volala

zuzanockamt
3. máj 2025

Nemám problém, vyrobím si.

minenkaa
3. máj 2025

Ale veď tvoj muz ti volal ,nie svokra.

michaela329
3. máj 2025

No tak si porieš muža a nie svokru. Snáď vie, koho má doma.

gemerka17
3. máj 2025

A to si mužovi sama neoznámila (sms, telefónat), idem ku svagrinej. Budem tam asi 2-3 hodiny, aby sa nebál keď príde domov a ty nikde. Také veci sa v manželstve oznamuju, som tam a tam, aby druhá polovička vedela keby niečo. Ty si vedela, kde tvoj muž je. Nevidím dôvod, prečo by to nemohol vedieť aj on.

autor
3. máj 2025
@zuzanockamt

Nemám problém, vyrobím si.

@zuzanockamt tebe príde v poriadku telefonát len kvôli tomu že ma videla že niekde idem?

zuzanockamt
3. máj 2025

Áno, príde mi to v poriadku. Ak ste sa nebavili, že by si mala niekde ísť, tak bol len zvedavý. Je to prirodzené. Robíš cirkus len preto, lebo je v tom zakomponovaná svokra.

autor
3. máj 2025
@minenkaa

Ale veď tvoj muz ti volal ,nie svokra.

@minenkaa hej,ale aby ho takto stále informovala? Čo mám 5 rokov? Nebolo to prvý raz

autor
3. máj 2025
@zuzanockamt

Áno, príde mi to v poriadku. Ak ste sa nebavili, že by si mala niekde ísť, tak bol len zvedavý. Je to prirodzené. Robíš cirkus len preto, lebo je v tom zakomponovaná svokra.

@zuzanockamt som si mala vypýtať priepustku, či môžem niekde ísť pokiaľ o tom nie je poinformovaný manžel, však

minenkaa
3. máj 2025

Preco ta vlastne trápi ,že svokra toto robi,malo by ta trápiť ,že ta muz kontroluje

autor
3. máj 2025
@gemerka17

A to si mužovi sama neoznámila (sms, telefónat), idem ku svagrinej. Budem tam asi 2-3 hodiny, aby sa nebál keď príde domov a ty nikde. Také veci sa v manželstve oznamuju, som tam a tam, aby druhá polovička vedela keby niečo. Ty si vedela, kde tvoj muž je. Nevidím dôvod, prečo by to nemohol vedieť aj on.

@gemerka17 vedel by to,ale ešte som ani neodšoferovala na miesto a počas jazdy telefonát

zuzanockamt
3. máj 2025

Autorka
😂😂😂 Tak ty si vedela, kde tvoj muž je. On to vedieť nemusí. Tu bude voľajaký problém 😂

janinah
3. máj 2025

Ak si mu predtym ani slovkom nič nespimenula tak sa mohol bať ci sa nieco nestalo a nebežala si trebars na pohotovost.
Robiš somara z komára lebo svokra....

autor
3. máj 2025
@janinah

Ak si mu predtym ani slovkom nič nespimenula tak sa mohol bať ci sa nieco nestalo a nebežala si trebars na pohotovost.
Robiš somara z komára lebo svokra....

@janinah som nevedela, že ma zavolá na pokec a muž bol už preč

gemerka17
3. máj 2025

Tak sa nediv, ze ti zavolal prvý, keď ty ako také splašene tela ideš preč bez oznámenia. Nabudúce mu zavolaj, keď si ešte doma. Aj cestou autom sa môže stať čokoľvek.

minesasubu
3. máj 2025

no a čo ? ved poviem mužovi idem švagrinej a hotovo
keď ťa svokra videla tak volala mužovi mohlo sa aj niečo stať s kedže muž nevedel že niekam ideš tak ti volal
ved ked si sa nikam nechystala a zrazu si šla tak sa mohlo aj niečo udiať
ktovie či nemate doma iné problemy keď ťa vie toto tak vytočiť

autor
3. máj 2025
@minesasubu

no a čo ? ved poviem mužovi idem švagrinej a hotovo
keď ťa svokra videla tak volala mužovi mohlo sa aj niečo stať s kedže muž nevedel že niekam ideš tak ti volal
ved ked si sa nikam nechystala a zrazu si šla tak sa mohlo aj niečo udiať
ktovie či nemate doma iné problemy keď ťa vie toto tak vytočiť

@minesasubu tak svokra nemohla vedieť že to muž nevie

lindous
3. máj 2025

No mne to teda divné príde, keďže on bol na pive a nepredpokladám, že si počas toho len tak vypisoval s mamou, ale vyslovene ho za tým účelom asi kontaktovala, aby od neho zistila kam si sa vybrala 😅 som celkom prekvapená z niektorých reakcií, tiež nehlásim každý svoj krok a že idem do obchodu napr., keď som sama doma, lebo partner je niekde inde akurát... každopádne moc s tým nenarobíš a asi by som sa trošku nasilu zasmiala, že aký super bezpečnostný systém máme v rodine, upratať by to mal tvoj muž...

janinah
3. máj 2025

Muz raz ostal doma s malym synom.Ja pridem domov.telka ide.svetla posvietene a ich nikde.Krvi by sa vo mne nedorezal...
A oni si odskočili k susedon a ich psíkovi " na chviľku"..a ja skoro infarkt ...

veronka1996
3. máj 2025

Jednoznačne rozvod, niet inej cesty. Takého muža a takú svokru mať, to je čistá smrt! ROZVOD!!!

alenka58
3. máj 2025
@veronka1996

Jednoznačne rozvod, niet inej cesty. Takého muža a takú svokru mať, to je čistá smrt! ROZVOD!!!

hortenziaj
3. máj 2025

Inak ani ja mužovi nevravím ak s anield epocas dňa rozhodnem ísť, ak on je v praci alebo niekde. Vždyu volám až keď už je doma aby vedel že prečo nie som,nie sme doma.

Strana
z2