Svokra nás sleduje
Išla som švagrinej a po chvili telefonat kam som išla 😆 ( muž išiel k dedkovi na pivo,ja som tentoraz odmietla, nešla som)
Ako vedel? jeho matka ma videla ísť autom okolo cez ulicu -tak mu hneď volala že som išla niekam
Level 4000 😆
To je sila
Nie, nie je to v poriadku, ale ty si si vybrala takeho chlapa, co ta kontroluje. Co my s tym?
Stačilo mužovi napísať sms "idem k zuze na kávu, neviem kedy prídem, asi do tmy".
A keby mi potom toto robili, tak im vysvetlím obom kde je sever. Mužovi aj svokre.
Mozno sa len prave pozrela z okna, nemusi ta hned sledovat
Ale to, ze mu volala, to uz je divne
Nabudúce zavolaj predtým ako vyrazíš svokre, že nech už vola synovi ;)
Baby, to fakt nahlasujete kazdu prkotinu?
Ja neoznamujem muzovi, kam nahodne idem. Ved ked pride a nie som doma, moze mi zavolat, telefony mame vzdy pri sebe.
Ak sa to stane znova- pouzi, co pise
@vilma7 , mozno sa svokra zbada
Baby, to fakt nahlasujete kazdu prkotinu?
Ja neoznamujem muzovi, kam nahodne idem. Ved ked pride a nie som doma, moze mi zavolat, telefony mame vzdy pri sebe.
Ak sa to stane znova- pouzi, co pise
@vilma7 , mozno sa svokra zbada
@mk1111111111 nie, ja sa tiež čudujem, že niekto takto nahlasuje svoj program 😀 Každý prd aby som mu vešala na nos? Však sme dospelí. A mne by práve preto vadilo, keby mi vyvolával, že kam idem.
Mne sa minulý týždeň stala podobná situácia,takže z jednej strany tá chápem.😃Svokor/svokra,čo to za auto stálo pred domom.Vravela som,ze sa mali prísť pozrieť.Samozrejme,keď opísali mužovi auto,hneď vedel o koho ide.A aj keby nie,nebola by to prvýkrát neohlásená návšteva pri všetkej počestnosti.😃🤷Nemáme potrebu kontrolovať jeden druhého,dôležité veci,kto kde čo porieši si vydiskutujeme ale aby sme jeden druhému podávali povinné hlásenie,toto nehrozí 😆.
Tiež sa čudujem niektorým komentárom. Prečo by so mala oznamovať ze idem preč? Véd keď príde domov, môže mi zavolať ze kde som. A ja mu to vtedy poviem. To je všetko.
Mne sa minulý týždeň stala podobná situácia,takže z jednej strany tá chápem.😃Svokor/svokra,čo to za auto stálo pred domom.Vravela som,ze sa mali prísť pozrieť.Samozrejme,keď opísali mužovi auto,hneď vedel o koho ide.A aj keby nie,nebola by to prvýkrát neohlásená návšteva pri všetkej počestnosti.😃🤷Nemáme potrebu kontrolovať jeden druhého,dôležité veci,kto kde čo porieši si vydiskutujeme ale aby sme jeden druhému podávali povinné hlásenie,toto nehrozí 😆.
@misicka31 pane božeeeee 🙈🙈🙈

Tak nechoď pre jej dom, snaď vedie cesta aj inam.