Tajný výlet muža s ,,kamarátkou"
Čaute kočky, práve odo mňa odišla revajúca sestra s týmto problémom, rada by som vedela vaše nestranné názory na vec...Podrobnosti neviem, napíšem, čo mi stihla povedať, kým sa doslova zrútila: V skratke. Jej manžel mal týždeň naplánovanú pracovnú cestu do BA, ona má v mobile nejakú apku, teda zistila, že bol niekde v inom štáte, nedalo jej to, slušne sa s ním o tom porozprávala, že sa jej to nezdá, chcela vedieť pravdu. Najprv zatĺkal, klamal, o tri dni vyšiel s pravdou von. Údajne bol prepracovaný, ozvala sa mu bývalá spolužiačka, s ktorou sa nevidel pár rokov, boli spolu polhodinku na káve, ona navrhla, že potrebuje ísť do Maďarska, niečo povybavovať, porozprávať sa, jeho pozvala, aby jej robil spoločnosť a odšoféroval to (lebo vraj sama zablúdil...) Nakoniec šli spolu, vraj ona objednala 2 izby v luxusnom apartmáne, zaplatila za nich, boli spolu na večeri, na obede, porozprávali sa o starých časoch, nakoniec išli obidvaja spať do svojich izieb a postelí a koniec. Teda deň a pol výletu. Inak som v šoku, lebo v pohode vzťah mali, 2 malé deti majú.Vraj sa jej ospravedlnil, že ju tým nechcel zaťažiť a ešte sa pochválil, ako si dobre oddýchol....Čo si o tom myslíte? Ja neviem, ale asi by som mu kufre pobalila...či? Dá sa toto vôbec pochopiť a ospravedlniť? Čo jej mám poradiť, lebo je totálne mimo z toho, dík.
Najsmutnejšie na Tom všetkom je to že sestra vlastne odísť ani nechce (možno by som ju vedela pochopiť keby som bola v rovnakej alebo len podobnej situácii, našťastie som nebola)...
Muž je síce HOVÄDO...ale stále len píšete že ona za to môže ( milenka) len ona ona ona....
Tento príbeh sa bude snažiť mať šťastný koniec....ale žiaľ bude šťastný len pre jednu stranu....pre to hovädo....
Autorka a dokedy sa chcete so sestrou zožierať? Máte rukolapný dôkaz aj keď jasné to bolo dávno, nech maže za právnikom. Načo sa v tom ďalej rýpete ako v 💩, len to viac smrdí. Uvidíš že tá najlepšia možnosť na pravú odplatu ešte len príde, teraz sa treba v prvom rade od toho odstrihnúť lebo zo sestry ti zostane len troska!
@ejbyk presne tak. Nepopieram, ze cast viny nenesia aj milenka, ale keby nie tato, tak bude ina. Keby som bola na mieste zeny, ktora by bola podvadzana ( ano bola by som nastvana "na cely svet", ale v prvom radse by som konfrontovala svojho muza a ziadala by som vysvetlenie. Ak by to urobil raz, tak mozno by som mu to odpustila, ale dovera ziadna. Ak by sa to opakovalo, tak isla by som za pravnikom, podala ziadost o zvereni deti do svojej starostlivosti, vyzivne na seba a deti ( ak by sme nejake mali ) a podala ziadost o rozvod. Vtedy by mi uz nic nemusel vysvetlovat. Mohol by ma prosikat kolko chce, ale bola by som nekompromisna. Takyto chlap sa len tak lahko nezmeni, ak teda vobec. Ak podviedol raz, podvedie znovu. A myslim, ze raz podvedie aj sucasnu milenku, ak budu neskor zit spolu. Ja by som im len popriala "stastny a bezstarostny zivot" s tym, ze ak by som nahodou stretla jeho milenku, tak by som jej povedala s usmevom na perach, ze ani nevie akeho kure***a si berie.
Podľa mňa ho ani milenka nechce, má svojho a aj keby sú také ženy, ktoré takých ako je on naberajú lopatami a hádžu za seba. Keď už nič, tak dúfam, že to tvojej sestre už nadobro otvorilo oči, že s ním proste nie. NIE😕
Čítam tento príbeh od začiatku a mám pocit že je to vymyslela téma
Žena vie že ju muž podvádza,autorka sa odmlčí,potom zázrakom žena zistí že milenka je na svadbe,ale všetko je ok.
Prečítala som asi polovicu diskusie. Tvoja sestra má v podstate dve možnosti. Prvá hrať hlupucku čo mu odpustila a všetko je ôk a zatiaľ si najať veľmi dobrého rozvodového právnika a súkromného detektíva na pozháňanie dôkazov o nevere. Alebo tú hlupucku čo uverí/odpustí hrať do konca života alebo aspoň kým sa ju pán manžel rozhodne vymeniť za mladší model.
@gubcikova to isté napadlo aj mňa. 😉 Telenovela na večerné čítanie.
@gubcikova Ahoj, môžem Ta uistiť, že to vymyslená téma nie je, ale autorka- teda ja - má vlastný život, muža a deti, naozaj som v poslednej dobe nemala čas na tieto diskusie, nie v zlom, deti, prázdniny, dovolenka...a dlho sa nič nedialo, žili vedľa seba v tichosti a teraz sa zrazu niečo nové udialo, tak píšem 🤷♀️ Pravda vždy výde najavo, ja som tiež nahnevaná, sestru mám rada, tak to s ňou prežívam, chceme sa vykecať, prečítať rady...za ktoré každému ďakujem 😊
@m.a.r.t.i.n.a Ale nie, je to pravda...bodaj by to bolo vymyslené a sestra by neprežívala to, čo práve prežíva, je to život, osud...
@katka700 ...lenže prekvapko, ona je od sestry staršia 😒
A dokedy mu to chce sestra tolerovat a zit s nim???boze ved ho odkopnem a je... a moze byt slobodny naozaj.môže prosiť o odpustenie kolko chce, boze... aj keby to ozaj skončil s nou tak si o chvilu najde inu...
Bože a najhoršie na tom je, že zase trpia nevinné, bezbranné deti! Baby serte naňho na chrapúňa, karma mu to/im obom zráta!
@zdenkastanka ...už nechce, práve mi písala, je definitívny koniec...
@michaela16 Veď toto, že deti za nič nemôžu, ale zase žiť v takom vzťahu len ,,kvôli deťom,, sa mi tiež nezdá normálne...
lenze ona, ta zena, rozbija vlastny vztah, svagor si uplne sam znicil rodinu, kt. si vybudoval s tvojou sestrou.
Vykaslite sa uz obe na obvinovanie nejakej zenskej, ona to priamo nesposobila... Ake vymyslanie pomsty?
Da to dokopy vztah sestry a jej chlapa?
Neda.
A ver mi, ani sa jej neulavi...
Radsej sa sustredte na to, aby deti trpeli rozvodom co najmenej.. Poskytni sestre psych. podporu, bude ju potrebovat.. Caka ju tazke obdobie..
@beronsche Čo ja viem, mne osobne by sa možno aj uľavilo, keby som trochu ,,znepríjemnila,, život tej fuchtli, veď jasné, že nie ,,zbiť ju,, ale urobiť niečo, o čom by trochu rozmýšľala, aby to v budúcnosti neurobila inej rodine, vymyslieť niečo ako rafinovanú a inteligentnú tzv. pomstu 🤔 ak chápete, čo myslím...
pomsta nema zmysel. Zivot jej to vrati sam. Je dost mozne, ze ju tiez bude podvadzat, tak ako podvadzal s nou tvoju sestru. Alebo si najde ineho buchaca a terajsieho po case opusti. Ten debil by aspon pochopil ake je to byt podvadzany.
o tebe to ale nie je.. to je jedna vec. Ta podstatnejsia je, ze stale nechapes, ze ta "fuchtla" s rodinou tvojej sestry predsa nema nic!
Keby ona chcela, ale svagor nie, mohla by ho aj s holou onou nahanat a nic by sa nestalo...
Vinnikom je tu svagor, on by so zasluzil...
Napriek tomu sa mu mstit rozhodne neodporucam, kym nie je sestra rozvedena, nema zverene deti a nie je majetkovo vysporiadana. Pretoze posledne, co teraz potrebuje je robenie si nejakych naschvalov s chlapom, s kt. sa rozvadza..
Radsej sestru v takom niecom nijako nepodporuj. Ma toho nalozeneho viac ako dost a toto by to len zhorsilo...
@beronsche Ja to ale vidím aj z tej druhej strany...v 17- som mala nápadníka, starší, bohatý, mal krásnu ženu a 3 malé deti...bolo to v práci, resp. brigáde, pracovala som aj pre jeho firmu - jasné, že po čase mi dával návrhy, ale normálne som ho odmietla, doteraz si pamätám, čo som mu povedala: Pán XY, ďakujem za Váš záujem, ale ste ženatý, máte krásnu rodinu, venujte sa jej...Jasné, že potom určite prišla nejaká iná, ale nebola som to JA, čo by som mu rozbila rodinu, ale iná, no ja mám svedomie v tomto čisté...Prečo by tak nemohla urobiť každá normálna a charakterná žena, keď vidí, že ju lanári ženatý magor s deťmi na krku?
@beronsche tak akože ide o sestru .... neviem či máš sestru ale ja ano a milujem ju celou dušou, a keby moja sestra toto prežíva idem do toho zubami nechtami.
@banderaska29 aj ja.. ale tym, ze by som jej a jej detom pomohla ako by som vedela, ze by som tam bola pre nu dnou i nocou a nie tym, ze by som predlzovala jej trapenie hlupym spriadanim planov na pomstu...
autorka - zbytocne sa tu motame dookola.. zacat si so zenatym chlapom nemoralne je. Ale rodinu si rozbija ten bastard sam, vlastnym rozhodnutim..
Takze hadzat vinu za znicenu rodinu na zenu je len taka barlicka na zvladnutie tazkej reality.. pretoze tu ide aj o znicenu doveru, podraz vo svojej uplnej podstate.. Ja rozumiem, ze je tazke to prijat, ked zradi ten najblizsi clovek.. vtedy mame tendenciu racionalizovat, hladat vinnika..
Sestra je urcite zronena, tak jej pomoz postavit sa na nohy a nie, podporovat ju v nenavisti k zene, ktora jej osobne nic neubovala, teda ju nijako nesklamala, sestre nijako nepomoze.
to sa neda ani citat...mila autorka, mile sestry, v prvom rade vypnite tie argentinske telenovely co pozerate a zacnite zit realny zivot. Pomsta?Fuchtla? Rozbijacka manzelstva? Moja milá, v prvom rade pomoz sestre so starostlivostou o deti, s docasnou financnou pomocou (ak potrebuje) poprípade strechou nad hlavou ak sa rozhodne od svojho muza odist. Pomoz jej riesit rozvod a veci okolo toho a neuberaj jej zbytocne zo sil na snovanie planov ako sa pomstit. Aporpo, ak ste take pomstichtive zeny, ani sa necudujem ze si nasiel inu, starsiu a pravdepodobne aj rozumnejsiu.
ja viem co je to nevera a jediny kto ma nasral bol moj muz, nie jeho milenka. Viem kto to je, viem kde byva ...doteraz su spolu a co teraz? Mam JEJ oci vyskrabat? Preco? v prvom rade ide o zlyhanie mojho manzela a v druhom rade o zlyhanie mna, kedze tiez mam svoje chyby..ako urcite aj ty a tvoja sestra...
@bessie12 Rozumiem ti, ja som chcela upozorniť len na to, že v tomto prípade je úplne ale že úplne bezpredmetné, či ona má alebo nemá priateľa, či s niekým na tej svadbe bola, či mu preukazovala lásku alebo to robila len naoko či na truc, aby "rozpálila" svojho milenca, na ktorom jej záleží (preto reagovala pohľadom tak ako reagovala, oči neklamú),.... jednoducho toto je absolútne nepodstatné. Je dôležité iba to, že daný manžel podvádza, klame, vedome ponižuje a kalkuluje vo svoj prospech, jeho rodina je mu citovo ukradnutá, maximálne ak sa bude snažiť zachovať ju formálne, navonok, pretože rozvod by mu priniesol veľa komplikácií a navyše jeho avantúry by razom stratili pre neho tú pravú chuť dobrodružstva, adrenalínu. Ako rozvedený nebude pociťovať to pozitívne napätie , vzrušenie s utajovaných vzťahov, výletov, sexu s milenkami.
Autorka- každá "normálna" by to urobila, ale zabúdas, že ani jeden človek na svete nie je rovnaký. Odlišujeme sa, dávame si lekcie, medzi sebou.
Tvoja sestra tvrdí, že je definitívny koniec, tak nech to nenatahuje a odíde od neho. Podpor ju v tom, nech ho k sebe nepustí štýlom, že mu odpustí (urobí to zasa), on nechce odpustenie a nechce rodinu. Nechce žiť život ako tvoja sestra, rodinny. Je to taká facka, aký bol super manželik, ako sa tak zmenil. Vždy taký bol, len sa pretvaroval. Už od začiatku. Čo ju pri ňom drží? Peniaze či láska? Nemá kam ísť? Lebo ak láska ja by som bola pobalena už po tom Maďarsku. Nechápem čo sa tu ešte rieši. Nejaká ženská, ktorá len ukázala tvojej sestre akého ma manžela. Myslíte, že sa vám uľaví, keď poviete jej frajerovi koho má doma. Ale prosím vás, narazí si ďalšieho alebo má s frajerom dohodu, že majú otvorený vzťah, nevidíte do toho a len sa týmto už tak utyrana žena dostáva do cyklu, kedy sa cíti ešte horsie. Takáto žena akú si jej manžel narazil má ploché emócie. Nič sa jej nedotkne. Len sebe uskodite keď sa v tom budete vŕtať. Ak ho kopne tvoja sestra do zadku, už nebude mať chuť na zakázaný sex, vzrušenie opadne. Lebo toto už nebude to pravé pre neho. Tiež ma emočnu inteligenciu ako tá jeho milenka.
Tvoja sestra už v tomto vzťahu nikdy nemôže byť šťastná - láska, dôvera, blízkosť, rešpekt, akýkoľvek pozitívny cit,... tu už nie je možné obnoviť. Vždy by to už bolo iba o pochybnostiach, ponížení, dešpekte, nedôvere, podozrievaní. Navyše, nejde tu o jednorazový skrat, krátkodobý flirt, chvíľkové poblúznenie,... chlap to mal premyslené, opakovane podvádzal svoju ženu, klamal, prekrúcal fakty,.... tvoja sestra mu nestála ani za to, aby sa na chvíľu zastavil a uvedomil si, čo pre neho znamená aj s deťmi, čím všetkým si prešli, koľko toho spolu prežili a čo všetko spolu dokázali vybudovať aj prekonať v horších časoch. On toto všetko vedome zadupal do zeme a nemal ani len gule na to, aby povedal ako sa veci majú a postavil sa k tomu celému ako chlap. Stála by tvoja sestra o takýto vzťah, v ktorom už nikdy nenájde to, na čom je každý zdravý vzťah postavený ? Ak sa rozhodne s ním zostať, pre ňu to bude jednosmerný lístok do pekla.
Trochu si ten príbeh už prepálila...na balkóne si zapínala gombík na šatách 🤦🤦🤦 aj vymýšľať si treba vedieť
Uz sa so sestrou nestrapnujte, pochop ze tam jediný vinnik ak teda je toto cele pravda je tvoj švagor. Sestra v tom ale asi tiez ma svoje miesto neexistuje aby mi chlap chodil kade tade a kýmkoľvek. Uz by bol na ulici. Toto nevzniklo z ničoho nic a ani zrazu, su proste ludia ktori sa k sebe nehodia, ak taki partner stretne ineho/inu nie je tam pomoci a nezlepia to deti, sestry, ani nik.
Možno je kutie pomsty nejaká psychologická barlička, ale v reali je to trápne a nezrelé, nedôstojné ženy,/matky. Ver mi, že lepšie sestre pomôžeš, keď ju v tom podporovať nebudeš, ale pomôžeš riešiť praktické veci ich žitia, byvanie, deti, peniaze- tie nech vybieli účet skôr ako ešte manžel, alebo aspoň uleje na tajno nejakú časť, zoberie a schová všetky doklady kt.bude potrebovať na výživné a delenie BSM.
Verte tomu že pomsta mu čoskoro sadne na plecia, aj jej, aj bez pricinenia vás dvoch, možno aj vám príde do cesty možnosť, ale neplánujete nešpekulujte vopred.
PS. Taký guttalax nie je zlý ...
@sherynkamalinka Vieš, lenže ona sa ho pýtala, kde bola chyba, čo bolo v ich vzťahu zlé, čo mu vadilo...či sa začal nudiť, či ju prestal ľúbiť, kde urobila chybu. Starala sa o neho ako o malé decko, nič mu nechýbalo v živote...a on jej na to povedal, že ona nemá žiadnu chybu, on ju miluje, miluje rodinu, nechce inú a NEVIE prečo si našiel tú - áno fľandru, lebo inak sa taká žena ani nazvať nedá...veď keď sú len takí ,,kamoši,,ako vraj prezentovali, prečo mu ONA neporadila, ako riešiť vzťah, v ktorom mu zrejme niečo asi chýbalo (ale to má riešiť preboha s vlastnou ženou a nie s fľandrami po hoteloch)...

Ale veď toto je jedno trápenie pre tvoju sestru. Už je po všetkom. On má milenku. A možno nie prvu. Dokedy sa chce týrať? Načo pomsta. Keď nie táto príde druhá. On sa nechce poučiť, neprosí o odpustenie. No, nacapala ich. Teraz bude ešte na tom horšie ako je. A ty ju v tom podporuj, aby ich nacapala. A čo? Veď to dobre vedela. Takto sa psychicky UTYRA.
Nech poda o rozvod a nech ju jeho osobný život už nezaujíma. Nech vyhľadá psychológa. Keby moja sestra bola na Tom takto, tak ju schmatnem pod krkom, nikam ju nepustím, dám jej aj facku, nech sa spamätá, že toto už nikam nevedie. Iba ak na psychiatriu. Podpor ju v ťažkom období. Nech sa rozvedie. Chápem, že tie emócie sú strašné, že by ste ju videli najradšej na šibenici, ale je to ľahká ženská, a on je jej trofej. Nech si ho vezme. Iný nebude ani pri nej.