Ťažký rozchod
Ahojte mamičky. Mám 29 rokov, priateľ mal 25 a mam 7 ročného synčeka. Bola som slobodná mamička, ktorá skúšala šťastie vo vzťahoch, nechcela som ostať sama, keďže som som ostala sama ako 23 ročná. Spoznala som vtedy úžasného chlapa, ktorý bol pre mňa dokonalý. Na začiatku bol skvelý so správnymi názormi a životnými cieľmi. Po troch mesiacoch vzťahu mi začal vyčítať predošlé vzťahy, pýtal sa ma na intímne detaily zo vzťahov, bolo to pre mňa hrozne ponižujúce. Ked sa mu nejaká odpoveď nevzdala, tvrdil, že mu klamem. Mna to ničili, ospravedlňoval som sa mu, plakala, vysvetľovala, že som ho vtedy nepoznala,bola som pre nho ľahká žena. Potom ho to prešlo, a ja som bola rada, lebo som ho naozaj milovala. Ďalšia fáza začala, keď mu začalo vadiť, ze nosím legíny. Vraj sa predvádzam, ukazujem postavu a zadok. To boli zase slzy, moje osoravedlnovanie a trápenie. Prestala som nosiť legíny.Za rok vzťahu, som mu dala skoro 700€.nevazul si nič, len ma urazal ponizovat a vždy keď som mu niečo vytkla som bola ja ta najhoršia. Nechol v noci domov a to bola posledná kvapka a skončila som to. Napriek tomu ho milujem a potrebujem recept ako zabudnúť.
@tomaskovamamka ako jedinú má udivuje, že ty riešiš seba a neriešia syna ? 😢😢😥

Dakuj bohu a gratuluj si v duchu že s nim nemáš deti to by bolo peklo. Vydieral by ťa cez dieťa taký šialenec nevieš čoho je schopný. Ser naňho čosi že ťažky rozchod si nezávislá máš dobrú prácu ako pišeš svoje bývanie mnoho žien ti závidi že nemusiš riešiť nič deliť majetok.Bud rada že si sa ho zbavila a aj keby pišiel nazad s prosikom že sa polepši a ine omáčky never nikdy sa nepolepši.Vieš čoho je schopný drogovo závislý človek pre peniaze na drogy ťa môže aj zabiť.Mojej mami bývala kolegyňa mala syna a ten vlastného otca pre peniaze na drogy zavraždil.Brať drogy je šialene to by ti narobil len dlhý ty pre lásku pseudo z jeho strany by si len platila a vždy by bolo málo.Načo si mu dala toľko penazi mohla si si niečo kúpiť aj synovi to čo si mu dala nie je málo.Ved niekto toľko zarobi za mesiac.Bud rada že sa máš dobre že si finančne nezávislá odkladaj si na horšie časy a nie takemu debilovy čo nemáš s toho nič.Aka láska z jeho strany obyčajna pretvárka.Ponižoval ťa,robil si s teba služku výčital ti somariny.Gratuluj si že si sa prisavníka zbavila.