Tehotenstvo, pôrod, riešenie výživného a BSM - pocity
Mami,maminky len tak sa pytam zaujima ma to
Ked ste prisli na to ze ste tehotne,par mesiacov ste zili s partnerom ked sa vam dietatko narodilo potom vstko riesit
Sudy vyzivne( bsm(manzelstvo)
To ste vy take vypocitave alebo muzi vas zneuzivali?
Ste nepoznali partnera?Aky je a co vsetko v nom je?
Klamal vam,alebo vy ste boli naivne?
@jabadabadu nechapem tvojej otazke 🙃
@jelinek35 kopirujem:
,,jelinek35
AUTOR
Včera o 23:36
No nazdar
Nikto nechape
Tak polopaticky ked sa zena pomiluje ostane tehotna
A po par mesiacov rokov ziada vyzivne ide vsetko riesit
Pointa bola v tom ze ci ste poniektore slepe alebo veeelmi zalubene
A vacsina hadze vinu na chlapa
No po niektore si najdu milenca a potom tahaju peniaze od chlapov
Comu sa neda pochopit🙃?"
jelinek35
AUTOR
Dnes o 00:37
@simona20201309 .,si domysli
A milenec nikde napisany neni ."
Si sfetovana/y???
@viestta No včera o 22:46 musela byť skôr nacenganá jak opica....ešte ju nevyspávala....
@mandarinka555 ano ano bola som
To nieje napisane v uvode ale polopaticky napisane pre nechapave
Dajte si este vsetke za pohar vina cipsy pukance a cakajte ktora tu este toto vsetko rozpytva do poslednej kostcky
Tie ktore pochopili radsej sa nezapojili a napisali
Ss lebo s takymi husamy sa neda komunikovat.
Majte sa pekne
a pekne tu to mozte este rozoberat kludne mozno dalse huusky sa k vam pridaju 😂😂😂
všetci sme blázni, len @jelinek35 je lietadlo
@jelinek35
a ty aj rozmyslas pred tym, ako takyto blud napises??
Nie nie su vychcane, hlavne nie tie ktore o tom pisu na mk. Tie vychcane to maju dopredu dokonale premyslele a uz vypocitane! Taka zo tu nenapise ani jedna.
Tie co ti pisu o tychto temach/ svojom zivote maju vacsinou osvojene nespravne vzorce spravania sa v rodine a ine priciny. Mnohe sa riafia heslami, podla seba sudim teba a laska hory prenasa. A ano, su aj naivne, budes sa cudovat. Zazila som u pomerne uspesnej zeny 3w rocnej, s dvoma vacsimi detmi. Nebola sice manazerka ake peniaze vzdy zarobit vedela dostatocne. Vo svojom veku si nechala nahovorit od alkoholika ako on prestane pit, ked budu spolu zit.
Od dieciny 18 rocnej s minimom zivotnych skusenosti by som pochopila uverenie v jeho slova...
Ako vsak mozes pisat takto dehonostujuco o zenach, ktore si prechadzaju takymto tazkym obdobim?? Nemas kuska citu a empatie?
Ty zrejme budes jedna z tych dokonalych alebo stastnych, u ktorej bolo dedstvo uplne v poriadku.
Poznam zopar zien/ dievcat u ktorych viem, ze takto dopadnu ako pises, len horsie. Oni na ten odchod nokdy odvahu nenajdu a budu trpiet nadalej, lebo ved ako dieta bola byta a horsie.
Ja to vidim ako odvahu u zien, ktore na materskej odidu od mm ci priatela, ked si uvedomia aky je to debil. Mnohokrat sa stane, ze cloveka neodhanes a ostanu ti neskor oci pre plac.
Prosim ta zamysli sa nad svojimi nadradenymi slovami a uvahami. Pretoze to o tebe nehovori nic ale nic dobreho. Vyfarbila si sa tu dokonale.
Ako by si odpovedala niekomu, kto by ti priamo polozil otazku - Preco si sa takto zachovala, si naozaj taka sprosta, naivna a slepa?
Uz ta vidim ako odpovedas- ano, mas uplnu pravdu, som sprosta naivna a slepa, presne ako hovoris. Sice mi tvoja otazka a moja odpoved nepomoze v rieseni situacie ale som rada, ze som ti dala za pravdu a citis sa lepsie. Tvoje ego zniva o nieco podrastlo.
Mozes byt na seba "hrda" - znova jeden z genialnych prispevkov na mk.
@soldi
mohla ale ona zrejme nechce. Potrebuje " pritakavačov" a vo zvyku ludi si "kupovat" a ti hej pisu ss. No co, rocny rovneho si hlada.
Raz jedna pani ( robi motivacne seminare) hovorila ako vo velkej skypune boli svaja ufrflanci. Na jednom jej seminari boli nahodou obaja naraz.
Ona sa v duchu smiala a stavila sa sama so sebou, ze po prvej prestavke budu sediet pri sebe ako najlepsi kamosi :😀 Tak sa aj stalo. Nasli sa aj napriek 300 dalsim zucastnenym.
Tu to tiez bude tak. My vsetky blbe nechapave budeme pisat takto a lietadla spravy 😉
Neviem, ale mne sa to tak zda, ze nejaky "nestastnik" vcera zapijal rozsudok o urceni vyzivneho. Ta jeho ho osklbala az na kozu, a teraz chudak lutuje, ze pred casom zastcil do nejakej "vypocitavej". On je v tom uplne nevinne, on nic zle nespravil, on bol vzorny otec, partner, manzel, len ta jeho zlatokopka od prveho momentu pocitala s tym, ze raz ho poriadne osklbe a jemu ostanu len oci pre plac. A po pravde, tak mu treba. Mal rozmyslat skor ako zastrcil.
Ano bol/a som ok
Orgazmy som prezival/a ked som cital/a vase stupidne otazky a odpovede ...
Ukazala ste sa tu kazda jedna
Pani...slecna...milenka a drza gebuľa
Bludy tu nesu napisane treba citat s pochpenim.
Tu ani Štúr ani nikdo ti nepomoze
Akurat ze ta ktora caka bodku ciarku ta si Štùr slusne napisane napr.palec do pusy
A ze ja som ten/tá co mali ste na mysli ste sa vy s tym ukazali ake ste
Tu je normalne a zrozumitelne napisane co som chcel/a vediet
Ale...
Nie doslovne
Ale nechapave IQ na koniku daju zabrat aj hlupim a nicim nenaucenym
Nejdem sa chvalit
Ale ozaj taky zivot ako vy tu to mate tak by som nechcel/a
Je vasou zalubou odpovedat smesne ponizujicu nic nevediac odpovedat od veci
Kiez by ste kazda reagovala normalne a nie vysmechom
Tak zivot bude lepsi
A ano som aj podla vas vestica/vestec 🤣🤣🤣
Ktora/ý kazdeho kopne do chrbta a kukni pred seba.
Prajem VAM vsetko zle aby Vas obislo
A to dobre si nechajte pre seba 🤣🤣🤣
A aj tie co mi tu o gramatike pisete
Precitajte si po sebe ako a co pisete 😯
Tie odpovede autorky sú presne takým textom, ktorý počas čítania "počuješ". Jemne unavený hlas, zhoršená artikulácia, s prízvukom spoločenskej únavy.

@lalenka33 🤣🤣🤣🤣
Normalne si to vystihla ty vševedko