icon

Tehotná a opustená: Ako to zvládnuť?

5. jan 2024

Ahojte, neviem ani ako zacat.
S priatelom som 3 roky, myslela som si, ze je idealny partner a otec mojho dietata. Babatko navrhol on, ja som suhlasila. Ved uz mame obaja po 30tke, vsetko nam fungovalo, nevidela som ziaden problem.
No ked sa dozvedel, ze bude otcom, zmenil sa. Vobec mi s nicim nepomaha, nechodi do roboty, den co den je v krcme, opija sa, ja chodim a bruchom do prace a on mi berie peniaze z penazenky. Vsetko platim ja.
Normalne nerozumiem.
Dokaze sa clovek zmenit za pol roka? Alebo sa az teraz ukazal? Hlava mi to neberie.
Dnes som nahodou zavitala do krcmy kam chodi, overit si ci je zase tam, mal mi totizto pomoct vyniest nejake veci pre babatko ale nezdvihal telefon… az mi skoro oci vysli z jamiek, on v objati s nejakou pipkou, v ruke poldecko, nooo uplne ma to rozkolajilo. Len som zirala. On ma nevidel, bol chrbtom.
Vzala som si veci a odisla k mame. Som sklamana, znechutena, neviem ako budem teraz fungovat, ci to sama s babatkom zvladnem. Mam sice mensi byt, len su v nom najomnici. Vsetko sa mi zosypalo na hlavu. 😫

Strana
z3
diana20
6. jan 2024

@floki1994 obklopujem sa dobrými ľuďmi, závislosť je choroba a môj priateľ a ja sme boli spolu dosť silní, aby sme jeho boj vyhrali. Máme 3 deti a všetky sú spokojné, vychované a zdravé... ja svojmu tiež verím, len nepotrebujeme papier nato aby sme spolu ostali. Mojím otcom som sa neobklopila. Poznáš niekoho iného z môjho okolia, aby si si dovolila povedať, ze sa obklopujem zlými ľuďmi ?

floki1994
6. jan 2024

@diana20 vyznelo to tak nakolko pises to co pises 🙂 zavislost je boj na cely zivot cize neda sa povedat ze ste vyhrali ;) ale drzim palce aby to tak bolo 🙂

diana20
6. jan 2024

@floki1994 môžem vedieť čo konkrétne ? To ze berú ľudia svadbu na ľahkú váhu, či to, že nekrstia deti?

autor
6. jan 2024

@dada4 ozval sa mi poobede, ze ci som sla na vylet. Neodpisovala som. Tak znova napisal, nejake ozranske hieroglyfy, ktore som nevedela rozlustit. Ignorovala som ho. Volal mi, volal mame, ze si pride po peniaze, co som mu vzala. Uplne mimo.

autor
6. jan 2024

A este nieco v zmysle, ze sa idem isto kurvit, podvadzat ho, na jedneho kolegu strasne ziarli ale ma po 50tke😂 snad nebude aj jemu vypisovat🤦🏻‍♀️

huxy
6. jan 2024

Ignoruj ho. S ozranom aj tak nikdy nevyhras.

samoty
6. jan 2024

@karolinakr ked myslíš ze je, skus sa naň spytat rovno

dada4
6. jan 2024

To je debil. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️...
Tebe silné nervy, to budú ešte prepinaky...

maminkadeticiek
6. jan 2024

Objimam ta.Mas stastie v nestasti.Mat maminu samu vo velkom byte,ktora ti chce pomoct a mozes ist k nej je velke stastie.Aky mas vztah s maminou?
No a caka ta uz len rozmyslanie co s nim z pohladu otcovstva.Priznat ho treba,nech plati vyzivne,ved bude otazne aj ci bude mat nejaky styk s dietatom povoleny,kedze je to alkoholik.Na tvojom mieste by som sa sla pravne preventivne co a ako urobit,ci si neodkladat nejake spravy,nahravky alebo nieco ak by si raz potrebovala dokazat,ze je alkoholik.Vies,nikdy nevies co sa z neho vykluje.Si predstav ze bude pit,najde si tam nejaku jemu pofobnu,bude chciet dieta do starostlivosti do takeho prostredia...musis byt pripravena.Ja by som sa sla poradit do nejakej pravnej poradne.

autor
6. jan 2024

@maminkadeticiek mne mamka radi, ze ho nemam udavat do rodneho listu, ze on by mi aj tak nic neposielal, ani sa o dieta nezaujimal. A mame taky normalny vztah, aj sa zhodneme aj pohadame. Mamka je ucitelka, ma vela volneho casu aj to s detmi prirodzene vie. Ona sa velmi tesi, nie ako otecko.
@dada4 To teda je, ze ako si to predstavujem, ze uz ma toho dost, ze mne jebe a mam sa spamatat🤦🏻‍♀️🤮

dada4
7. jan 2024

Ach jaj, no vygumovany, ochlastany mozog🤷🏻‍♀️🤦‍♀️...
No nič,na neho kašli...

maminkadeticiek
7. jan 2024

No,hlavne sa neunahli.Dobre si to roMysli,lebontie peniaze ti mozu raz velmi chybat.Porad sa s pravnijom,su bezplatne centra pravnej poradne,zvaz vsetko a potom sa rozhodni.

autor
7. jan 2024

@maminkadeticiek neviem si predstavit, ze by som mu mala dieta davat napriklad na vikendy a trpla ci mu nieco v opitosti neurobi. Ci mi par supov, co mi mozno posle stoja za to. Lebo kde su povinnosti sa zrazu vynaraju aj prava. A on si raz v tej ozratej hlave uvedomi, teda mozno, ze ma niekde dieta.
Neviem, musim si to premysliet a zvazit co bude lepsie.

maminkadeticiek
7. jan 2024

Ja ti rozumiem,vnimala by som to rovnako,ale to ze ty nebudes chciet neznamena,ze on si nebude narokovat jedneho dna rodicovske prava.Ty sama pises ze dieta velmi chcel.To ze nebude zapisany este neznamena,ze nepoda ziadost na sud on.Ja ti len v dobrom radim,aby si sa sla poradit do pravnej poradne a bola vdaka tomu pripravena na vsetko o krok pred nim.Chapes?

samoty
18. jan 2024

Ozvi sa mi..

samoty
12. apr 2024

Rad Ta spoznwm na vážny vzťah a Tvoje dieťa môže byť naše,spoločné.. spolu v dobrom aj v zlom,..

blondinka95
13. apr 2024

Autorka ako to pokračovalo ak smiem vedieť?

Strana
z3