icon

Telefonovanie priateľa s kamarátkou

2. nov 2025

Neviem ako mám túto situáciu uchopit, bývam s frajerom s ktorým sme pol roka, asi 3x sa stalo že som prišla v noci domov a oni spolu telefonovali, poznajú sa dlho. neukončil hovor ked som prišla, viem že patrí do jeho blízkeho okruhu… ale táto situácia je pre mňa veľmi zvláštna

Strana
z2
rachel36a
2. nov 2025

A co je na tom zvlastne...sama píšeš, že je to kamoška, poznajú sa dlho, netají pred tebou, že s ňou vola...takze kde je problém?

koniarova
2. nov 2025

@anonym_autor ja k tomu len toľko. Kamoška, nekamoška, bude ťa to stále viac srať.

anonym_f9a63c
2. nov 2025
@rachel36a

A co je na tom zvlastne...sama píšeš, že je to kamoška, poznajú sa dlho, netají pred tebou, že s ňou vola...takze kde je problém?

@rachel36a po nociach osamote sa nevyvoláva kamoškám

koniarova
2. nov 2025
@anonym_f9a63c

@anonym_f9a63c veď ona to vie. 🙂Len sa chce uistiť.

rachel36a
2. nov 2025
@anonym_f9a63c

@anonym_f9a63c dovod? Véd nič netajil..volal aj pred nou...ja nechapem toto podozrievanie...

autor
2. nov 2025
@rachel36a

mne to pride zvlastne, ja mam za to, ze ak potrebujes zensky element v zivote s kym vsetko zdielas mas na to partnerku manzelku cokolvek, keby to bolo ze sa nahodou stretneme niekde a prehodia par slov alebo ma sviatok tak sa ozvu… ale ja pridem pred polnocou domov a oni diškuruju…

autor
2. nov 2025
@koniarova

@anonym_autor ja k tomu len toľko. Kamoška, nekamoška, bude ťa to stále viac srať.

@koniarova to ma serie uz teraz ale neviem ci z principu ci mam dovod

anonym_513800
2. nov 2025

@anonym_autor Ja v tom problem nevidim.

sissy27
2. nov 2025
@anonym_autor

mne to pride zvlastne, ja mam za to, ze ak potrebujes zensky element v zivote s kym vsetko zdielas mas na to partnerku manzelku cokolvek, keby to bolo ze sa nahodou stretneme niekde a prehodia par slov alebo ma sviatok tak sa ozvu… ale ja pridem pred polnocou domov a oni diškuruju…

@anonym_autor a ty kde si bola do polnoci? 😃 s kamoskou vonku? Tak on si s nejakou pokecal po telefone, ja nevidim rozdiel v tom ci s niekym kvakam o tretej poobede alebo v noci. Ci bola by si spokojnejsia keby isiel aj on von a prisiel tri hodiny neskor?

huxy
2. nov 2025

Budeš tu mať rôzne názory. Niektorým to nie je vôbec divné a úplne v pohode, pre iné neprípustné resp.nanajvýš čudné. Ale hlavné je, ako to vidíš ty. Lebo ak ti to vadí, naše názory to asi nezmenia. A ak ťa to štve, tak ťa to bude neskôr stále viac.

autor
2. nov 2025
@huxy

Budeš tu mať rôzne názory. Niektorým to nie je vôbec divné a úplne v pohode, pre iné neprípustné resp.nanajvýš čudné. Ale hlavné je, ako to vidíš ty. Lebo ak ti to vadí, naše názory to asi nezmenia. A ak ťa to štve, tak ťa to bude neskôr stále viac.

@huxy prave chcem pocut argumenty alebo postoje oboch stran lebo mozem to len ja vnimat ako nieco nie uplne vhodne a byt sto rokov za opicami

autor
2. nov 2025
@sissy27

@anonym_autor a ty kde si bola do polnoci? 😃 s kamoskou vonku? Tak on si s nejakou pokecal po telefone, ja nevidim rozdiel v tom ci s niekym kvakam o tretej poobede alebo v noci. Ci bola by si spokojnejsia keby isiel aj on von a prisiel tri hodiny neskor?

@sissy27 v praci som bola

autor
2. nov 2025
@sissy27

@sissy27 takze ty by si bola OK ak by tvoja polovicka pravidelne kecala po nociach s kamoskou?

huxy
2. nov 2025
@anonym_autor

@huxy prave chcem pocut argumenty alebo postoje oboch stran lebo mozem to len ja vnimat ako nieco nie uplne vhodne a byt sto rokov za opicami

@anonym_autor tak ja som určite sto rokov za opicami, lebo mne by to vadilo 🤷🏼‍♀️🤓

wolf_
Autor odpoveď zmazal
autor
2. nov 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ zakazovanie kamaratov alebo inych kontaktov je uz zase na inu debatu to zas nie, cakala by som ze ked pridem domov ukonci to ved cely den nie sme spolu, aby som bola presna to je hovor na par hodin, 2-3-4 hodiny to za mna tiez nieco hovori samo o sebe, plus mi to pride ako neucta voci mne, ja si s kamaratmi po nociach tiez nevolam…

autor
2. nov 2025
@huxy

@anonym_autor tak ja som určite sto rokov za opicami, lebo mne by to vadilo 🤷🏼‍♀️🤓

@huxy tak mi rozumies… pytala som sa kamaratov muzov a zhodli sa ze oni by to nerobili ze tiez im to pride zvlastne…

amdornik
2. nov 2025
@anonym_autor

@wolf_ zakazovanie kamaratov alebo inych kontaktov je uz zase na inu debatu to zas nie, cakala by som ze ked pridem domov ukonci to ved cely den nie sme spolu, aby som bola presna to je hovor na par hodin, 2-3-4 hodiny to za mna tiez nieco hovori samo o sebe, plus mi to pride ako neucta voci mne, ja si s kamaratmi po nociach tiez nevolam…

@anonym_autor no nie je to bohviečo. som z tábora tých, ktorým by to vadilo.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
marianarem
2. nov 2025

@anonym_autor Ja som stastne vydata a tiez si zavolam aj na 2-3 hodiny alebo pisem dlhe maily s dobrymi kamaratmi, ktorych poznam uz roky. Su to ludia, s ktorymi som sa poznala davno pred manzelom a neviem si predstavit, ze by som ich kvoli nemu nejako vyskrtla zo zivota. Hlavne teda ked viem, ze nie su prenho ziadnou konkurenciou.

autor
2. nov 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ minule to bolo po par minutach ukoncene aj to skor z jej strany kedze odpovedal ze uz som doma a predminule raz pol hodinu raz aj hodinu potom co som bola doma este bezal hovor

autor
2. nov 2025
@marianarem

@anonym_autor Ja som stastne vydata a tiez si zavolam aj na 2-3 hodiny alebo pisem dlhe maily s dobrymi kamaratmi, ktorych poznam uz roky. Su to ludia, s ktorymi som sa poznala davno pred manzelom a neviem si predstavit, ze by som ich kvoli nemu nejako vyskrtla zo zivota. Hlavne teda ked viem, ze nie su prenho ziadnou konkurenciou.

@marianarem to je trochu rozdiel v tom ci ide o relativne kratky vztah na zaciatku alebo dlhodoby vztah

lindusss2016
2. nov 2025
@anonym_autor

@huxy tak mi rozumies… pytala som sa kamaratov muzov a zhodli sa ze oni by to nerobili ze tiez im to pride zvlastne…

@anonym_autor no a co hovori na to ten tvoj? Povedala si mu o svojich pocitoch?

vilma7
2. nov 2025

A je to na dennej báze?

marianarem
2. nov 2025
@anonym_autor

@marianarem to je trochu rozdiel v tom ci ide o relativne kratky vztah na zaciatku alebo dlhodoby vztah

@anonym_autor Preco? Ja som s tymi kamaratmi v kontakte cely cas, co sme s manzelom. Ako hovorim, su to kamarati, blizki ludia, ale necitim k nim to, co k manzelovi, takze som nevidela dovod akokolvek menit kontakt s nimi. Tak, ako som nevyskrtla ani ziadnu kamosku.

autor
2. nov 2025
@vilma7

A je to na dennej báze?

@vilma7 ak sa pytas na to ci spolu komunikuju denne to neviem, ak sa pytas na to ci to takto robi kazdy den tak nie, nie s nou

autor
2. nov 2025
@lindusss2016

@anonym_autor no a co hovori na to ten tvoj? Povedala si mu o svojich pocitoch?

@lindusss2016 pytala som sa na nu a povedal ze je to kamoska a dlho sa poznaju

rachel36a
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pýtala si sa na názor...povedala som ti môj...ak názor nechces počuť, tak to sem nepíš...ja s tým nemám problém, ani môj muž...bezne telefonujem s mojom naj kamarátom...od toho priatelia sú...

autor
2. nov 2025
@rachel36a

@anonym_autor pýtala si sa na názor...povedala som ti môj...ak názor nechces počuť, tak to sem nepíš...ja s tým nemám problém, ani môj muž...bezne telefonujem s mojom naj kamarátom...od toho priatelia sú...

@rachel36a nic zle som ti nenapisala len uviedla svoj postoj a beriem ten tvoj…

anonym_80e90f
2. nov 2025

Vadilo a niesom za také kamarátstva

Strana
z2