icon

Test vernosti partnera

10. aug 2025

Nasla by sa tu nejaká baba,.ktora by bola ochotná skúsiť napísať môjmu chlapovi, bavit sa s nim a skúsiť ci ho namota? Potom mi samozrejme komunikáciu preposlať

Strana
z2
anonym_fecfae
10. aug 2025

@anonym_autor ochvilu ťa tú rozdupu. Ale budem zhovievavá a napíšem ti. Pokiaľ natolko neveríš svojmu priateľovi (je jedno prečo a či je to opodstatnené či nie) že naňho musíš vymýšľať takéto p*coviny ktoré musia aj teba vyčerpávať, tak sa s ním rozid 🙂

pribinak
10. aug 2025

Veď sa s ním rozidi….nepotrebujes na to nejaké správy od cudzej ženskej

Ja som na koni už 100 rokov a pamätám prípad kde baba urobila toto iste. A výsledok: jej dlhoročný frajer a tá ochotná Dobrovoľnícka z koňa sa dali dokopy 🤣🤣🤣🤣

Tak pozor lebo vieš ako ….karma je zdarma

mirokub
Odpoveď bola odstránená
doriiis
10. aug 2025

Však si zaloz fake profil a píš si s ním sama.

pribinak
10. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub akože na 1 strane strasna, ale na druhej taka facka od života že dovi dopo 🙈🙈🙈

anonym_fecfae
10. aug 2025
@doriiis

@doriiis to už určite urobila. Na to jej už ten jej nenaleti😄

anonym_b4db47
10. aug 2025

Ak máš 15 rokov, môžem sa zahrať na to, že mám 16 a skúsiť to. ( to bol vtip)
Ak si dospelá, svojprávna osoba- tak sa tak správaj a problému sa postav čelom.
Nerob tieto komediálne blbosti.

autor
10. aug 2025
@doriiis

@doriiis nie to nechcem, bojím sa ze by ma odhalil podľa štýlu písania

autor
10. aug 2025
@pribinak

Veď sa s ním rozidi….nepotrebujes na to nejaké správy od cudzej ženskej

Ja som na koni už 100 rokov a pamätám prípad kde baba urobila toto iste. A výsledok: jej dlhoročný frajer a tá ochotná Dobrovoľnícka z koňa sa dali dokopy 🤣🤣🤣🤣

Tak pozor lebo vieš ako ….karma je zdarma

@pribinak práveže potrebujem 😉

autor
10. aug 2025
@anonym_fecfae

@doriiis to už určite urobila. Na to jej už ten jej nenaleti😄

@anonym_fecfae predstav si ze neurobila

autor
10. aug 2025
@anonym_b4db47

Ak máš 15 rokov, môžem sa zahrať na to, že mám 16 a skúsiť to. ( to bol vtip)
Ak si dospelá, svojprávna osoba- tak sa tak správaj a problému sa postav čelom.
Nerob tieto komediálne blbosti.

@anonym_b4db47 potrebujem mat v ruke dokaz

doriiis
10. aug 2025

Bez dôkazu sa nedá rozísť?

autor
10. aug 2025
@anonym_fecfae

@anonym_autor ochvilu ťa tú rozdupu. Ale budem zhovievavá a napíšem ti. Pokiaľ natolko neveríš svojmu priateľovi (je jedno prečo a či je to opodstatnené či nie) že naňho musíš vymýšľať takéto p*coviny ktoré musia aj teba vyčerpávať, tak sa s ním rozid 🙂

@anonym_fecfae nech si dupu, kto nechodil v niecich topánkach nema právo sudit pretože o dôvodoch a o živote toho druhého vie prd

autor
10. aug 2025
@doriiis

Bez dôkazu sa nedá rozísť?

@doriiis nie je to také ľahké, spoločný biznis atd atd

anonym_fecfae
10. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty nepotrebuješ pomoc s odhalením ale odbornú pomoc. Dobrú noc

rozculena
10. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a čo chceš s tými "dôkazmi" potom robiť?

anonym_9621de
10. aug 2025

Daj to sem pod svojim nickom, nech sa ti dá napísať

januska12323
10. aug 2025

Ukážeš mu debatu a už bude na teba prepisovať firmy? Alebo čo tým chceš dokázať?

anonym_7bfd79
10. aug 2025

@anonym_autor ja som toto raz urobila tiež pre kolegyňu..celkom ma to bavilo,ale potom bolo blbe,keď o cca 1 rok mi muž kúpil mobil a preinštalovaval tam niečo,moje emaily a zrazu pokec a nejak som sa vyhovorila na niečo,lebo neviem ako by to skončilo,lebo ja som ho úplne zvádzala ..no spolu s kolegyňou..už sú rozvedeni a ona ma už svoj život a jej ex sa stále hľadá..

lindous
10. aug 2025

Vernosť sa dokázať nedá, vieš že aj ak sa nenamotá nemusí to nič znamenať? Stále môže mať napríklad aférku s inou… dokedy budeš hľadať a rýpať sa v tom? Ak to nefunguje, tak to nefunguje a nepotrebuješ to mať čierne na bielom… viem, že teraz sa to môže zdať náročné, ale ver že je to jednoduchšie ako myslíš

joannita
10. aug 2025

@anonym_autor kľudne. Už som takto "odhalila" niekoľko nevier. Cez čo je s ním treba písať?

joannita
10. aug 2025
@lindous

Vernosť sa dokázať nedá, vieš že aj ak sa nenamotá nemusí to nič znamenať? Stále môže mať napríklad aférku s inou… dokedy budeš hľadať a rýpať sa v tom? Ak to nefunguje, tak to nefunguje a nepotrebuješ to mať čierne na bielom… viem, že teraz sa to môže zdať náročné, ale ver že je to jednoduchšie ako myslíš

@lindous ja ju absolútne chápem. Keď máš podozrenie na neveru, si v neistote a tá brutálne boli. Radsej vedieť krutú pravdu ako žiť v neistote. A rozchádzať sa s niekym lebo vlastne nevieš, je chujovina.
Ja som mala tiež podozrenie a až keď som odhalila neveru muža, až potom som podala návrh na rozvod

lindous
10. aug 2025
@joannita

@lindous ja ju absolútne chápem. Keď máš podozrenie na neveru, si v neistote a tá brutálne boli. Radsej vedieť krutú pravdu ako žiť v neistote. A rozchádzať sa s niekym lebo vlastne nevieš, je chujovina.
Ja som mala tiež podozrenie a až keď som odhalila neveru muža, až potom som podala návrh na rozvod

@joannita mne sú takéto taktiky proti strsti asi lebo mám skúsenosť z druhej strany, ex sa mi tiež neustále snažil niečo dokázať, vliezť mi do mobilu, hľadať ma zoznamkách, fakeové profily atď všeličo… nemal čo dokázať, celé to bola iba jeho neistota v jeho hlave a teda bolo to pre mňa veľmi nepríjemné a ponižujúce… až som to teda ukončila, čo mal spraviť on, ak mi nedokázal veriť, lebo ako vravím, vernosť sa dokázať nedá

barka1
11. aug 2025
@joannita

@joannita otázka je, či má naozaj podozrenie, alebo sa chce muža zbaviť a takto si "vyrobit" dovod. To druhé sa mi zdá viac pravdepodobne, kedze riesi firmu a majetky...

huxy
11. aug 2025
@lindous

@joannita mne sú takéto taktiky proti strsti asi lebo mám skúsenosť z druhej strany, ex sa mi tiež neustále snažil niečo dokázať, vliezť mi do mobilu, hľadať ma zoznamkách, fakeové profily atď všeličo… nemal čo dokázať, celé to bola iba jeho neistota v jeho hlave a teda bolo to pre mňa veľmi nepríjemné a ponižujúce… až som to teda ukončila, čo mal spraviť on, ak mi nedokázal veriť, lebo ako vravím, vernosť sa dokázať nedá

@lindous vernosť sa dokázať nedá, ale nevera áno.

ibrunova
11. aug 2025

Máš nejaké podozrenie, či len tak?

viestta
11. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_b4db47 potrebujem mat v ruke dokaz

@anonym_autor a co spravíš s tým dôkazom? Keď sa chceš rozísť dôkazy ti netreba. Ak mu neveríš rozvod sa, vo vlastnom zaue čím skôr. Ak máš pocit, že ak sa nenamota taksa niečo znení, tak nezmeni. Ty budeš žiarliť aj naďalej, lebo ty nemáš vo vzťahu istotu, ale ta pramení z teba a ta ostane

maminka1988
11. aug 2025

Aky dokaz potrebujes? Asi mate nudny vztah a malo problemov. Nevyrabaj problemy tam kde nie su a ak su ries ich ako dospela zena alebo sa s nim rozid.

kiki68
11. aug 2025

Toto je to najhorsie Podla mna, Kamoska to robila a ked to prekukol odkopol ju po rokoch ako spinave pradlo. Uplne ju neznasal. Cize pozor na to, je to totiz taka nedovera partnerovi

sweet20
11. aug 2025

@anonym_autor ja som to raz urobila kamoske, povedala som si, ze ked to ma pomoct jej tak to urobim... ale nepomohlo 😀

Strana
z2