Tiež nemáte kamarátky?
Ahojte, mám 28 rokov som obyčajná žena, mama. Mám priateľa a ten má už od detstva 4 najlepších kamarátov s ktorými sa raz za čas stretne. Ale má ich naozaj rád, povedal že by za nich dal aj ruku do ohňa. Ja som zistila teda viem už dávno a len sa mi potvrdilo že pravú kamarátku nemám ani jednu. Jedna akože kamarátka mi píše len keď niečo potrebuje napríklad postrážiť malú - ja som ju prosila o láskavosť či by mi prišla nafarbit vlasy a jej odpoveď prepáč nemám čas. Ďalšia akože kamoška je len doma, nepracuje nikde proste ju živia rodičia je z dediny a volala som ju von že prídeme aj s mojím synom na ihrisko k nim na dedinu a trocha pokecáme a jej odpoveď prepáč mám robotu. Pritom hovorím je len doma na UP takže má ozaj že mega času. Ďalšia kamoška s ktorou už v podstate ani poriadne nie som kamoška keďže sa odsťahovala mi poslala pozvánku na svadbu ale bohužiaľ sa mi nedá v ten termín takže som jej napísala slušne že sa mi nedá - urazila sa na smrť a už ani neodpísala. Možno priateľovi tak trochu závidím že má fakt dobrých kamarátov a ja takú úprimnú a pravú nemám. Rodičia mi umreli, takže ani maminku už nemám, súrodencov nemám tiež. A v tomto veku sa už zle hľadajú nové priateľstvá, navyše som introvert ale raz za čas by mi dobre padlo pokecat a zveriť sa tej správnej osobe. Viem že sú aj horšie problémy na svete, aj ja ich mám, len toto ma momentálne tak troška trápi. Ďakujem za vyrozprávanie.
Prečo v 28cke sa zle hladaju priatelstva?
Ja som sa odstahovala za mužom, kde som nepoznala nikoho a skrz malú som spoznala uzasne kamosky. Jednu taku ozaj za ktoru dam ruku do ohna mam od malicka od skolky, ale aj toto su ženy ktoré viem že keby napíšem a potrebujem pomoc ja alebo oni tak sme tu jedna pre druhu. Mám 30 a nie je to ťažke, len treba začať alebo naučiť sa vytvárať tie priatelstva..
Ja teda mam jednu velmi dobru kamosku a mam super vztah so sestrou a viem, ze na ne sa mozem naozaj kedykovlek spolahnut...ale teda osobne si myslim, ze chlapi su lepsimi adeptami na take kamaratstvo. Vzdy som to tak vnimala a vnimam to aj pri muzovi...neriesia sprostosti, neurazaju sa na vsetkom, menej dramy okolo vsetkeho a podobne. Takze najst si naozaj SKUTOCNE dobru kamaratku je velmi tazke, takze ta aj chapem.
Ahoj, ja mám o dosť viac rokov ako ty a tiež nemám kamarátky, na: kávu, vyrozprávanie sa ... zato mám super sestru, síce je ďaleko, ale si veľa píšeme a jednu kolegyňu - s ňou som iba v práci.
Ahoj, ja mám o dosť viac rokov ako ty a tiež nemám kamarátky, na: kávu, vyrozprávanie sa ... zato mám super sestru, síce je ďaleko, ale si veľa píšeme a jednu kolegyňu - s ňou som iba v práci.
@elenka.k tak v práci mám aj ja dve kolegyne ktoré mám veľmi rada a sadli sme si - akurát že majú o 30 rokov viac a sú mi skôr ako druhá mama 🙂
Prečo v 28cke sa zle hladaju priatelstva?
Ja som sa odstahovala za mužom, kde som nepoznala nikoho a skrz malú som spoznala uzasne kamosky. Jednu taku ozaj za ktoru dam ruku do ohna mam od malicka od skolky, ale aj toto su ženy ktoré viem že keby napíšem a potrebujem pomoc ja alebo oni tak sme tu jedna pre druhu. Mám 30 a nie je to ťažke, len treba začať alebo naučiť sa vytvárať tie priatelstva..
@bellaa3007 neviem, to sa tak hovorí tak celkovo že čím je človek starší tak tým ťažšie si hľadá priateľstvo.
no, vlastne aj tá moja kolegyňa je staršia o dosť, ale ide s dobou ... a vie trendy a dobré vie poradiť a tak ....
A súrodencov nemáš? Ja napr. aj s maminou vychádzam veľmi pekne a ona je super tiež.
a v com spociva podla teba to, ze je niekto pravy priatel? lebo z tvojho opisu to vypada, ze tvoja prava kamaratka by ti mala byt vzdy k dispozicii, nikdy nepovedat nie, ale tebe by mala tolerovat, ak nemas cas, alebo sa ti nehodi nieco urobit pre nu.. tak taka sa asi fakt tazko hlada potom
len zo zvedavosti - kvoli comu nemozes ist na svadbu kamaratky ?
no, vlastne aj tá moja kolegyňa je staršia o dosť, ale ide s dobou ... a vie trendy a dobré vie poradiť a tak ....
A súrodencov nemáš? Ja napr. aj s maminou vychádzam veľmi pekne a ona je super tiež.
@elenka.k nie nemám mamu ani súrodencov
a v com spociva podla teba to, ze je niekto pravy priatel? lebo z tvojho opisu to vypada, ze tvoja prava kamaratka by ti mala byt vzdy k dispozicii, nikdy nepovedat nie, ale tebe by mala tolerovat, ak nemas cas, alebo sa ti nehodi nieco urobit pre nu.. tak taka sa asi fakt tazko hlada potom
@reanda nemusí mi byť vždy k dispozícii, tak napríklad s tými vlasmi mohla povedať že niekedy inokedy a našli by sme nejakí termín..už som jej x krát strážila dcéru 2 ročnú aj keď nie vždy sa mi to hodilo.
len zo zvedavosti - kvoli comu nemozes ist na svadbu kamaratky ?
@nyusika v ten istý deň má svadbu aj priateľov najlepší kamarát a predsa oni sú v kontakte každý deň sú ako bratia ale s touto kamoškou sa nestykam cez 6 rokov.
to je škoda, ale ako introvertovi je ťažšie musíš byť viacej spoločenská, ak chceš nadviazať priateľstvá
jasne, tak to potom bolo aj tak len take zdvorilostne pozvanie, do poctu. takej znamej ti nemusi byt ;uto...
a priatelovi kamarati nemaju partnerky, manzelky ?
s nimi sa nechces nejak skamaratit ?
Mám o 10 rokov viac ako ty a tiež nemám kamarátky, mám len veľa známych z rôznych oblastí života, ale skutočne blízku kamarátku nemám od základnej školy. Mne to takto vyhovuje
Odkiaľ si? Ak z Košíc ozvi sa 🩷
Ahoj, mám 34 a tiež nemám nikoho. Aj som si myslela, že sa vďaka deťom skamoším, ale nič. Je to v prdeli uplne, občas si hovorím či som vadná alebo čo 😃 my introverti to máme ťažké.
To nie je tým, že si introvert. Ja som tiež introvert, extroverti ma unavujú. Práve preto mám kamarátky, tiež introvertov, s ktorými sa stretávam. My sme sa nejako vzájomne popriťahovali. Tiež mám dve sestry, máme výborné vzťahy.
Určite nájdeš aj tu niekoho, s ktorým by si si rozumela, len napíš mesto.
Ja kamosky mam, jednu od 6rokov a dalsie ktore som spoznala v meste kam som sa prestahovala uz ako dospela s dietatom a sme kamosky na zivot a na smrt. Takze da sa najst kamoska aj neskor. A mimochodom, tu naj som spoznala prave tu na koniku
Ja kamosky mam, jednu od 6rokov a dalsie ktore som spoznala v meste kam som sa prestahovala uz ako dospela s dietatom a sme kamosky na zivot a na smrt. Takze da sa najst kamoska aj neskor. A mimochodom, tu naj som spoznala prave tu na koniku
@ivik4 ja som tu iez spoznala tri super kocky, s ktorymi si super rozumiem aj v reale 🙂
Pýtalo sa to už viac žien a odkiaľ si ? 🙂 možno práve tu by sa ti podarilo nájsť nejakú kamošku z tvojho okolia 🙂
Ani ja nemám ziadne kamošky, iba jednu jedinú.. Ale mame na seba malo času.
Ak chceš môžeš mi napísať, mam 29.
Pýtalo sa to už viac žien a odkiaľ si ? 🙂 možno práve tu by sa ti podarilo nájsť nejakú kamošku z tvojho okolia 🙂
@viky_21 Žiar nad Hronom🙂
jasne, tak to potom bolo aj tak len take zdvorilostne pozvanie, do poctu. takej znamej ti nemusi byt ;uto...
a priatelovi kamarati nemaju partnerky, manzelky ?
s nimi sa nechces nejak skamaratit ?
@nyusika áno majú, veď ma aj chce s nimi zoznámiť, sme spolu len 4 mesiace takže som sa nestihla so všetkými ešte
super...urcite si najdes nejake fajn spriaznene duse 🙂
ved si este mlada, casu ako ceciny mas
Tiež nemám naj kamarátku, mám známe, kolegine s ktorými si pokecám ale nie kamošku ktorej poviem úplne všetko. Mne to tak vyhovuje, mala som naj kamarátky a začalo ma to obmedzovať časom. A teraz s deťmi je mi tak lepšie.
Ja som tiež ZH, a som na tom podobne keďže som introvert jak hovädo 😂 Ale ja som nikdy ani ako dieťa nebola s niekým "najlepšia kamarátka". Keby mám už aspoň polku detí odrastenú nemala by som problém sa v momente odsťahovať do lesa na samotu 😁
Tak nevyhovarala by som sa urcite na vek, ze sa tazko hladaju nove priatelstva (?), to je pekna hlupost. A v tom veku som nadviazala nove fajn kamaratstva, aj jedno blizke 😊 Takze tymto to nebude.
Ake mas konicky, zaujmy, hobby, co rada robis? Kde vobec mas sancu natrafit na okruh ludi s podobnym myslenim a podobnymi zalubami? Na toto si odpovedz a najdes aj kamosky.
Mam o skoro 10rokov viac a za posledné 2 roky som si nasla viac kamosiek ako za cely zivot (v praci, susedy, cez deti),takze nie,nie je to vekom. A to teda nie som extrovert. Nepovedala by som,ze naj kamosku,no par takych,ktorym mozem aj o 2rano zavolat,ze potrebujem pomoc a to je najviac ❤️ Z detstva mi ich moc neostalo,to je asi prirodzene v zivote,ze cesty sa casom rozdelia.
Ak si na materskej,neda sa spriatelit s partnerkami muzovych priatelov? Nepodnikate spolocne akcie? Tiez mam take kamosky od muzovych spoluziakov z VS, cez matersku (bol covid) sme si vkuse pisali,aj ked sme sa nevideli, teraz su to uz skor zname, vidíme sa parkrat rocne.
Aj tu na konovi sa daju najst spriaznene duse. Jednu taku naj mam, len je odo mna cez pol slovenska.
Skus sa poobzerat po okoli, najst si hobby a zoznamit sa s novymi ludmi. Drzim palce!
Ja mam vela znamych z roznych oblaati zivota ale best kamosku som. Nemala.
Resp.mala ale stala sa z nej alkoholicka. Ja som ju mala ale sttasne rada ona ma nemala asi za nic. Len do poctu.
Nemam vyborne kamosky vobec.. Na vs som. Mala zopar bab ale po vs akosi sme sa viac nestretli tiez nemam a neviem. Preco.. Som. Smutna tiez z toho. Obcas raz za pol roka idem s niekym. Na kafe ale to je cele. Smutna doba

Ahoj, odkiaľ si? Ak chceš napíš mi RP