Tiež nemáte kamarátky?
Ahojte, mám 28 rokov som obyčajná žena, mama. Mám priateľa a ten má už od detstva 4 najlepších kamarátov s ktorými sa raz za čas stretne. Ale má ich naozaj rád, povedal že by za nich dal aj ruku do ohňa. Ja som zistila teda viem už dávno a len sa mi potvrdilo že pravú kamarátku nemám ani jednu. Jedna akože kamarátka mi píše len keď niečo potrebuje napríklad postrážiť malú - ja som ju prosila o láskavosť či by mi prišla nafarbit vlasy a jej odpoveď prepáč nemám čas. Ďalšia akože kamoška je len doma, nepracuje nikde proste ju živia rodičia je z dediny a volala som ju von že prídeme aj s mojím synom na ihrisko k nim na dedinu a trocha pokecáme a jej odpoveď prepáč mám robotu. Pritom hovorím je len doma na UP takže má ozaj že mega času. Ďalšia kamoška s ktorou už v podstate ani poriadne nie som kamoška keďže sa odsťahovala mi poslala pozvánku na svadbu ale bohužiaľ sa mi nedá v ten termín takže som jej napísala slušne že sa mi nedá - urazila sa na smrť a už ani neodpísala. Možno priateľovi tak trochu závidím že má fakt dobrých kamarátov a ja takú úprimnú a pravú nemám. Rodičia mi umreli, takže ani maminku už nemám, súrodencov nemám tiež. A v tomto veku sa už zle hľadajú nové priateľstvá, navyše som introvert ale raz za čas by mi dobre padlo pokecat a zveriť sa tej správnej osobe. Viem že sú aj horšie problémy na svete, aj ja ich mám, len toto ma momentálne tak troška trápi. Ďakujem za vyrozprávanie.
Mam to rovnako, coskoro budem mat 34. Uz zopar rokov nemam kamaratky, asi takych 7. Tych zopar, co boli sa roztrusili po svete, zalubili sa, porodili deti a maju svoje zivoty. Odstahovala som sa 150km od domova za priatelom, ktory tu zije kvoli praci, som tu 3 roky a nemam tu nikoho okrem kolegyn. Kazda ma svoj zivot, svoju rodinu, svoje dlhorocne kamosky. Tiez si obcas pripadam ako uplny cudak. Aj priatel je taky, sam ako prst. Tak sme tu dvaja samotari daleko od domova bez priatelov.
Ahoj, ja som z novej bane a som na tom podobne ako ty, hlavne odledy mam dieta tak kamosky sa nejako vytratili … ak chces napis🙂
@neviem_123 ahooj dobre napíšem 🙂
Mám 27 a tiež som introvert, kamarátky mám zo strednej, ale to tiež nie také, že by sme za seba dali ruky do ohňa🤷🏼♀️😅 od školy sa vídame len veľmi malo a hlavne niektoré už majú svojich manželov/priateľov a aj keď nepracujú, tak všetok čas trávia s nimi🤷🏼♀️ nemyslim, že za 5 rokov si človek, ktorý rad trávi čas len s mužom nemôže nájsť aspoň 1-2 hod na kamošky, ale tak ja nikdy nikoho prehovárať nebudem. Som introvert takže mi to až tak nevadí, aj keď človeku niekedy dobre padne taký pokec z oči do oči 😃 nemyslim si že je nemožné si nájsť kamošky vo vyššími veku, moja mama ma 50 (pred 50 začala nanovo žiť) a kamošky si dokáže nájsť na každom kroku 😱 čo ja nechápem. Predtým bola taká utiahnutia kamarátky/kamaratov nemala. Takže ide to. A hlavne máš dieťa, určite keď ste niekde na ihrisku je tam tých mamičiek viac, niekdy sa skús dať do reči a nikdy nevieš akú kamku si môžeš nájsť. Naprikad ja odkedy mám psa, tak sa vždy dáme do reči my ,,psíčkari” a spoznala som tak fajn ľudí s ktorými denne pokecám, keď sa vonku stretneme 🤷🏼♀️ nedá sa hovoriť o nejakých BFF, ale tak je to také spríjemnenie. Ale tiež by som brala takú tu fakt dobrú kamošku, čo si všetko poviete a viete o sebe veľa veci a v ťažkých chvíľach sa podržíte, ale je pravda, že takito sa ťažko hľadajú 🤷🏼♀️
Moja niekdajšia kamarátka mi povedala, ze moje deti sú pošuky a druhá niekdajšia kamarátka ma suplovala v manželských povinnostiach. Odvtedy kamarátky nemám a som s tým úplne v pohode
Moja niekdajšia kamarátka mi povedala, ze moje deti sú pošuky a druhá niekdajšia kamarátka ma suplovala v manželských povinnostiach. Odvtedy kamarátky nemám a som s tým úplne v pohode
@vevebono ako si to pekne napísala - taký škaredý zážitok , ale som rada, že ti je teraz už dobre 🍀
Ahoj, mám 34 a tiež nemám nikoho. Aj som si myslela, že sa vďaka deťom skamoším, ale nič. Je to v prdeli uplne, občas si hovorím či som vadná alebo čo 😃 my introverti to máme ťažké.
@kristinuhro heee podobne 😂✌️

Ahoj, ja som z novej bane a som na tom podobne ako ty, hlavne odledy mam dieta tak kamosky sa nejako vytratili … ak chces napis🙂