icon

Večerná návšteva ženy u kamaráta: Je to nevhodné?

Včera o 19:50

Ahojte, chcel by som poznať váš názor na situáciu, ktorá ma ako muža úprimne prekvapila. Chcel by som to pochopiť hlavne z pohľadu žien.Nedávno som sa nasťahoval do nového bytu. Chcel som pozvať k sebe na návštevu kamarátku. Plán bol úplne jednoduchý a slušný – posedieť, pokecať, dať si niečo dobré pod zub a potom by išla domov. Z mojej strany v tom nie sú absolútne žiadne zadné úmysly, sme len priatelia - blízky kamaráti. Táto kamarátka je vydatá a moje pozvanie odmietla s tým, že takéto niečo podľa nej nie je v poriadku a že sa to jednoducho nepatrí, že je v tom stará škola. Vraj sa to nepatrí, aby išla žena večer sama k mužovi do bytu, aj keby bola slobodná...

Na iný deň som preto skúsil pozvať druhú kamarátku, ktorá je slobodná (tie dve sa navzájom vôbec nepoznajú). Na moje veľké prekvapenie ma odmietla úplne rovnako.

Ja v tom nevidím žiadny problém, veď sme len kamaráti a nikto by v byte neprespával. Sú dnešné ženy naozaj také konzervatívne, alebo robím chybu ja a takéto pozvanie je z mojej strany fakt spoločensky nevhodné a kontroverzné? Ako to vnímate vy? Prišlo by vám v poriadku ísť takto na večerný pokec ku kamarátovi, alebo to tiež beriete ako prekročenie nejakej pomyselnej hranice? Vďaka za názory.

anonym_f07253
Včera o 19:53

ja nie, len ja som stará škola. Výchova spravila svoje.

anonym_4bd234
Včera o 19:54

@anonym_autor asi keby som slobodná tak to neriešim ale ako vydatá viem že manžel by s tým nebol úplne ok, keď tak pozvať aj manžela aspoň tak chodíme takto ku kamarátom a známym že vždy spolu.

anonym_c9b939
Včera o 19:55

áno je to nevhodné aby ste boli samy na byte, stretávajte sa na verejnosti alebo pozvi viacerých nech tam nie je sama

ljmmm
Včera o 19:56

a este je moznost, ze ony by ajsli ale ich muzom by to vadilo. to mi pride najviac mozne. ja by som sla vydata/ nevydata. priatelov si vazim a rada podebatim

anonym_5c7b01
Včera o 19:56

Objektívne na tom nevidím nič zlé, keď sú s tým obe strany v poriadku, nepríde mi to ako nič strašne kontroverzné. No musím dodať, že ja osobne by som sa komfortne v takejto situácii necítila a radšej by som sa stretla v podniku na verejnosti alebo pri nejakej aktivite, takže dokážem pochopiť že nie každej žene by bola takáto návšteva príjemná.🙂

tinka3435
Včera o 19:57

Má pravdu je to nevhodné.Ani ja by som nešla bolo by mi to blbé ísť večer ku kamarátovi na návštevu tak isto by mi to bolo proti srsti keby to spraví môj muž že ide ku kamarátke večer na návštevu.Ani ako slobodná som nešla nikdy ku nejakému kamarátovi do bytu na návštevu a to by nemusela byť ani večerná návšteva

marianarem
Včera o 19:58

@anonym_autor Ja som bola velakrat s dobrym kamaratom sama v byte, aj u mna nejaky prespal alebo ja unho, nevidim v tom problem. Teraz ako vydata by som samozrejme nesla od muza a syna prespat ku kamaratovi, ale na navstevu preco nie.

petamich
Včera o 20:17

Ako vydata zena by som v pohode sla s kamaratom na veceru ale na verejne miesto - napr. do restauracie, urcite by som nesla k nemu domov, kde by sme boli sami dvaja, hoc by sme boli akykolvek kamarati a to z jednoducheho dovodu, lebo by sa mi nepacilo, ak by to robil moj muz a v duchu motta nerob druhym.....

Ako slobodna v pohode, mala som vzdy kamaratov (cisto platonicky) a obcas sme sa najedli u mna a pozreli si film alebo u neho a pozreli si film. Obaja sme boli single, proste kamosi.

abbey1
Včera o 20:21

@anonym_autor Ako vydatá by som neišla na večeru k mužovi, kde by sme boli sami 2. S kamarátom, klientom na večeru do podniku áno, do bytu nie.

anonym_c5cb7e
Včera o 20:30

Ako slobodná žena by som na kávu išla, ak sme blízki priatelia, nechápem prečo by sa to nehodilo. Ako vydatá žena by som nešla. A to nie som konzervatívna, dlhoročného kamaráta mám a stýkame sa aj osamote. Len nie večer a v jeho byte. Prišlo by mi to voči svojmu mužovi neúctivé. Skôr by sa hodilo spoločné pozvanie aj pre jej manžela.

supermuz
Včera o 20:34

Ty si odkial vyliezol z jaskyne?ci mas 19 rokov a zatial pannic.

Pozvanie zeny k sebe do bytu znamena sex.Kamaratku,ak je slobodna a nezadana mozes pozvat k tomuto ucelu.
Samej jej to dojde,zeny maju casto krat ovela viac znalosti a skusenosti v tomto.Urcite viac ako ty.
Kedze nechcela prist ani kamaratka nezadana,nema zaujem o teba ani jedna ani druha.

Zadanu,vydatu zenu pozvat takto je urazka zeny,i seba.
A keby ta chytil,videl,zistil jej manzel,tak ti zakruti krkom ako gunarovi : )

bludna
Včera o 20:42

@anonym_autor Je to uplme normalne. Ja mam dokonca kamosa, u ktoreho obcas prespim 😃 Byva v inom meste a ked sa tam ocitnem a chcem zostat na noc, nikdy to nie je problem. Mam priatela a ma to s dlhorocnymi kamaratkami rovnako. On sice neprespava ale navstevuju sa.

anonym_76a35d
Včera o 20:50

Za nasich cias sa hovorilo kamarat taky rad. Vztahy a "kamaratsva" medzi muzom a zenou su imho bud z oboch stran alebo aspon z jednej o sexe. Mozno dobre skryvane no nieco tam je. Cize tak moj nazor.

anonym_bae398
Včera o 21:02

Pozvanie by som prijala ak by sa jednalo o "hromadné" posedenie, šlo by nás na večernú návštevu viac. Tak isto by to vnímal ok aj partner.
Sama by som nešla, naozaj sa to nehodí keďže som zadaná. Na kávu v meste/obed by som kľudne šla, na rýchle ukázanie bytu počas dňa tiež ale na večernú náštevu v dvojici určite nie.

martinmmartin
Včera o 21:08

kto dal do friendzony koho?

anonym_977a18
Včera o 21:09
@supermuz

Pozvanie zeny k sebe do bytu znamena sex.Kamaratku,ak je slobodna a nezadana mozes pozvat k tomuto ucelu.
Samej jej to dojde,zeny maju casto krat ovela viac znalosti a skusenosti v tomto.Urcite viac ako ty.
Kedze nechcela prist ani kamaratka nezadana,nema zaujem o teba ani jedna ani druha.

@supermuz tak presne

anonym_58264b
Včera o 21:18

U zadanej s dieťaťom je to snáď jasné, večer je vyhradený pre rodinu, čas na seba s mužom po práci, uspávanie dieťaťa atď. U slobodnej záleží na tom, čo považuješ za pozvanie na večer. Ak je to pracovný deň 18:00-20:00, to sa dá prekúsnuť, ak je to pozvanie v piatok/ sobotu po 20:00, tak to evokuje pozvanie na sex. Skús skôr pozvať dve, tri kamarátky, ktoré sa poznajú, alebo aspoň vedia o sebe, že chceš vyskúšať nejaký nový recept a nech pri tom strávite čas a zabavíte sa, nech ti pomôžu, alebo pozvi na konkrétny film, proste presne špecifikuj, ako ten večer chceš stráviť. Lebo "len tak posedieť" je v preklade proste dvojzmyselné.

zuzanka.zuzu
Včera o 21:24

čože 😀 ty by si bez problémov "pustil" svoju ženu na večernú kolaudáciu k slobodnému chalanovi hej? 😀

joannita
Včera o 21:40

@anonym_autor to musíš poďakovať ostatným členom tvojho pohlavia. To oni nás naučili že pozvanie do bytu = sex 🙂
Keď ma nejaký chlap pozval k sebe do bytu, aby sme si "dali kávu, pozreli filmy, pokecali, alebo aby mi ukázal obrazy 🤣" vždy chceli sex.
Takže oni neodmietli teba. Odmietli proste sex s tebou 🙂

anonym_aa6158
Včera o 21:52

Ja nie som stará škola a beztak mi to nepríde úplne v poriadku. Pozná ťa jej manžel? Stretávate sa všetci spolu?
Lebo napr ja som ako vydatá aj spala u mužovho kamaráta ale tam je 100% istota, že by sa medzi nami nič neudialo. Ale ku môjmu kamarátovi, s ktorým sa môj muž nepozná by som nešla ani na kávu za bieleho dňa. 🙂

anonym_597488
Včera o 22:23

@anonym_autor keď je kamarátka už vydatá, tak je slušné pozvať aj jej manžela, nemyslíš? Naozaj to takto vyzerá, že ju chceš zvádzať.

anonym_19c416
Včera o 22:36

@anonym_autor nooo, môj manžel by sa vôbec nepotešil, keby som išla večer len tak pokecať ku kamarátovi domov. Aaaa, ani ja by som nešla. Buď nás pozves oboch a prídeme, ale samu nie.

anonym_dc1e4c
Dnes o 02:13
@supermuz

@supermuz to aké blbosti píšeš. Skôr odkiaľ si vyliezol ty. Normálne navštevujem svojich kamarátov, či už sú single alebo v manželstve. Ich manželky niekedy nie sú doma, niekedy sa u nich aj najem, alebo koláč pre ne donesiem. Môj muž je s tým ok, on tiež ide za spolužiačkou, aj keď je v inom meste, ide pozrieť bývalé kolegyne. Donesie niekedy aj úrodu z ich záhrad. Žiarlivosť a neistota vychádza s neistoty jedinca. Ak ma predsa kamarát pozve k sebe, je to kamarát a nejdeme predsa spolu súložiť. Dominika Cibulková sa stretávali všetci spolu, za účasti jej manžela a Vinceho manželky a ako dopadli? Belohorcová tiež. Nevera rovno pod nosom a dozorom. Nevera neprichádza z priateĺstva a kamrátstva, ale z dôvodu nespokojnosti vo vzťahu a sklonom k nevere.