Tolerovali by ste, ak vás partner posiela preč?
Situácia že bývate v byte čo patrí iba partnerovi na papieri. A pohádate sa kvôli nejakej banalite, partner sa naštve a povie, že ak chcete nech sa pobalíte a odídete, že on sa o seba postará, že Vás nepotrebuje. Ako by ste to brali? NEJDE o mňa, ja mám na to nejaký názor a chcem vedieť ako to vnímajú ostatní či rovnako alebo inak...
Pohádať sa kvôli banalite a posielať partnera het, je total no go. Čo by taky človek robil, keby prišli naozajstné problémy?Vlastne jej dáva najavo, ako ju a ich vzťah berie a aký nezrelý a zakomplexovaný je on.
Záleží od toho, či má dotyčná kam ísť.
@koniarova krátkodobo k rodine áno, dlhodobo skôr nie-nemá niečo čo by vlastnila, dlhodobo iba ak nájom nejaký najlacnejší
Netolerovala, naco by mi bol taky chlap?
Co je ta banalita a čo mu vykrikovala ona?
@enmery vnímam to zhruba podobne, hlavne ak je taká situácia že byt vlastní len on. Lebo je iné povedať že však ked sa ti nepáči nemusíme byť spolu, iné posielať niekoho sa pobaliť s tým, že viem že veľmi nemá kde ísť a ešte vtedy myslieť len na seba a povedať že JA sa o seba postarám. Za mňa podľa mňa partner čistý narcis. Ale niektoré ženy proste sa budú trápiť a žiť s takými chlapmi.
V prvom rade má byť žena aspoň v akej takej miere zabezpečená ešte pred vzťahom a nespoliehať sa na partnerov byt.
V takom prípade by som sa chcela pobaliť a odísť a aj by som to urobila.
@janai1 žena nahnevala chlapa tým, že mu niečo rozkázala a jemu to prišlo moc že ho komanduje, ona moc toho potom nepovedala, bol potom skôr jeho dlhý monolog kde jej toto povedal a že on si nedá rozkazovať a podobne.
Ten vztah nie je asi celkom v poriadku, tak rozmyslam preco ho chce udrzat
Manipulátor..využíva vedomosť o tom, že partnerka nemá kam ísť a vie, že zostane. Iba chcem byť pánom situácie... Odišla by som a nikdy sa neobzerala späť.
Pre banalitu ju pošle preč? že sa vie o seba postarať sám? on si nedá rozkazovať, ale jej rozkazuje. Len raz by ma 'vyhodil'. V tej chvíli by som sa zbalila a viac by ma nevidel.
Tak stáva asi. Ak nie je často, tak by som neriešila. Ale ak je to viackrat, tak to je divné. Naši bežne si to hovoria, ale ani jedno by sa nepohlo nikam, to nehrozi 😂
Raz by mi to povedal zobrala by som sa a uz by som sa nevratila. Mam svoju hrdost aj peniaze, dokazala by som si najst aj vlastny najom a prve noci kym by sa nieco naslo tak hotel/rodina. Ale tak mala som zatial 3 vztahu ani v jednom hadka akoze hadka ako tu na MK citam, ze niektorym zenam aj muz zvykne nadavat alebo ako teraz vyhadzovat som nemala. Mala som so vsetkymi aj nezhodu v nazoroch ale so vsetkymi sa to dalo civilizovane prebrat.
Tak nasťahovala sa k nemu na jeho žiadosť, preto, že sa spolu tak dohodli, preto, že to tak ten chlap chcel. Ona sa možno vzdala vlastnej predstavy o bývaní a žije s ním lebo chce, miluje ho. Ak ju vyhadzuje, hoc aj v hádke, nie je to ospravedlnenie. Tiež si myslím, že toto robia narcisti, egocentrické jedince. Buď budeš skákať ako ja pískam, alebo ťahaj do prdele. Je to prekrucovanie faktov, predsa sme sa tak dohodli a ty si to chcel, aby som s tebou bývalá a teraz má vyhadzuješ? Aj keby mu neviem čo urobila, dá sa dohodnúť na ukončení vzťahu a nie vyhadzovať. Za mňa je to narcis, alebo má narcistické sklony.
Len raz by mi to partner povedal, zbalila by som sa a už by ma nevidel. Ubiziak v mojich očiach.
Rozkazovat partnerovi nie je banalita. Ak mu takto rozkazuje castejsie. Co ja viem, ci by aj mne takto nerupli nervy...
Cize byva u frajera a ten jej vravi ze ked chce moze si zbalit igelitky a ist . No nic bude cakat kym ju raz vykopne uz naozaj ? Ved to nie je jeho problem ze Ona nema kam ist to je jej problem .Ved nema ziadny narok na frajerov byt . Ked sa rozidu musi si najst podnajom .
Pobalila by som sa a sla prec 😅
On ta ma na to aby si sa o neho starala? 😄
Uz by som bola prec.
@tykat téma nie je o mne. Ja chcem len pohľad iných že či ja som príliš útlocitná alebo mám vysoké nároky na chlapov ak by som to netolerovala a je to normálne alebo vnímam správne že to ok nie je a že proste niektoré ženy nemajú žiadnu sebaúctu ak sú v takýchto vzťahoch.
takéto reči by ma urazili...
radím určite s týmto chlapíkom do budúcnosti nepočítať.
No veď odišla by som. Myslíš že ak sa vezmete bude to.lepsie? Keď ťa už teraz vyhadzuje?
Ach. Vysvetli mi, prečo, ked žena, priateľka, toto v hádke nakricí na priateľa, ze ked sa mu nepáči, má sa zbaliť a ísť preč, a ešte aj ten priateľ by možno nič zlé neurobil, ona by bola zlá, tak ten chlap sa pobalí a vypadne kamsi, kamsi do kelu, bezo všeho, ale ide! A tu keď to spraví chlap žene, teda priateľke, tak ona tam zostane, pýta sa to modreho konika, že či to boli pytačky a rovno sa vidí už zajtra aj pri oltári, alebo zo seba spraví retarda a pýta sa pred všetkými, že či tu išlo o niečo zlé. Fakt, ženy, ja sa ani nečudujem, prečo sú chlapi, akí sú, v dnešnej dobe. Oni nemajú pre koho. Neni pre koho totiž. Neni žiadnej, čo by si nedala nasrat a ešte by sa o to aj netriasla, či aspoň nasraté dostane! No, poviem ti len tolko, ze keby to bolo opačne, chlap ti zdrhne jedna radosť, uz by prášil, už by ho nebolo. S nejasnými krokmi vpred, ale odišiel by a ešte by sa mu od takej aj uľavilo, čo ho vyhodila. To len ty si nám tu zostala, naše batoľa nevyvinuté, ktorému tu ešte poradia, že mala by sa o tom s partnerom aj porozprávať, či by teda mala vypadnúť, keď sa jej to zavelí. 🙂
Mam dost sebaucty a nenecham sa vyhadzovat.
Preboha zeny, nenechajte si skakat po hlave.
Co to je za partnera, ked sa takto sprava?
Asi stupila na jeho klinec. A prislo mu to vhod....ja by som iba jedno slovo-naozaj? Ak by prikyvol isla by som.... toto bude pri kazdej hadke.... ???
Tak len suchat nohami a cusat lebo-jeho byt...???

Tak za mňa je iné , ak ti povie “ak chceš môžeš sa zbaliť a ísť” a úplne iné ak ti povie “vypadni do kelu toto je môj byt a nemáš tu čo robiť “. V hádkach povieme všetci veľakrát to , čo by sme za normálnych okolnosti nepovedali . Skúste vychladnúť a zajtra si to vykomunikovat. Držím palce