Tolerovali by ste partnerove časté víkendové odchody?
Zienky poradte prosim. Tolerovali by ste svojmu partnerovi hobby, ze by isiel raz za 3 tyzdne na cely vikend prec? Viem kde je, s kym je. Pije tam len pivo a zeny tam nie su. Doverujem mu. Ale mne osobne to vadi z hladiska toho, ze mame 2 deti (2roky 2m, a 7m). On to nevie pochopit, ze preco by nemohol ist.
Ja-som asi z inej planéty ale môj muž pracuje v zahraničí. Mesiac je von a 3 tyzdne doma. S tých 3 týždňov co je cca 21 dni je 18 na rybách. Áno aj noc. Ale idem aj ja niekedy. Mame karavan idú aj deti 16 a 13 ale väčšinou ide sa. Nevadi mi to . Fungujeme normálne.
@pictbridge nie, nefungujete normálne.
@pictbridge vidis a mne pride smutne, ze toto je pre teba norma. Deti ho poznaju?
@anonym_196aa3 Nefungujete normálne.......
@pictbridge vidis a mne pride smutne, ze toto je pre teba norma. Deti ho poznaju?
@anonym_196aa3 poznajú ho až príliš. Odišiel do nemecka ked mali 14 a 11 dovtedy bol stále s nami a ked príde domov ako pisem mame karavan ideme s nim ..
niekedy ide na noc tak ze príde okolo 4 ráno pospi do 10 a venuje sa nam a ryby sa chytajú od júna do októbra potom nechodi absolútne nikam. 😉 deti ho milujú majú úžasný vzťah a vieme sa ako rodina zosúladiť aby sme boli všetci spolu a spokojný.
@pictbridge nie, nefungujete normálne.
@mirage
@anonym_d8345b
@koniarova čokoľvek budete písať nepresvedčite ma o tom že nefungujeme ... fungujeme až príliš dobre. Sme spolu 20 rokov od 19 tky . Písala uz jeden príspevok ako to funguje a nam to teda funguje. Chodíme s nim ...ak ide sam príde domov nad ránom vyspi sa a ideme na výlety. Ideme hocikam. Toto je obdobie leta. Od októbra do júna sa ryby nechytajú nechodi nikam. Boli sme aj pri mori venuje sa nam . Deti necítia žiadnu absenciu otca pretože aj ked tam niekedy nespím ideme za ním grilujeme opekáme. Dá sa to. Všetko sa da ak je tolerancia a chce sa.
@pictbridge toto pre mna nieco je manzel a otec rodiny ale priatel na telefone a (predpokladam) sponzor ktory vas sem tam pride navstivit.
@anonym_a65fa2 strašná blbosť. Ale kľudne si to myslí. Ja nepotrebujem manžela ktorý bude sedieť pri mojej riti pri telke na gauči ale človeka s ktorým nieco zažijeme a ako som písala chodíme s nim. Ak to nieje pre teba predstavitelne tak pre mna to môže byť ideálne. Milujeme karavan prírodu a stále si vsetko zariadime tak aby bolo obe strany spokojne. Je to výborný otec deti ho miluju . Rozumejú si ako málokto v našim okolím. Pre ženy je absolútne prijateľné ked im chlap ide robit do zahraničia na napr 3 mesiace . To sa da zvládnuť lebo donesú keš to je v pohode. Ale ked idú za svojim hobby / podotýkam chodíme s nim / tak je to priateľ na telefóne? Nie nieje. Je to manžel a-stale bude.
@pictbridge toto pre mna nieco je manzel a otec rodiny ale priatel na telefone a (predpokladam) sponzor ktory vas sem tam pride navstivit.
@anonym_a65fa2 jaj a prepáč. A nieje ani sponzor. Pracujem aj ja . Podnikam a svoj čas mam zariadený tak ze ked pride domov nepracujem 😉😉
Ja-som asi z inej planéty ale môj muž pracuje v zahraničí. Mesiac je von a 3 tyzdne doma. S tých 3 týždňov co je cca 21 dni je 18 na rybách. Áno aj noc. Ale idem aj ja niekedy. Mame karavan idú aj deti 16 a 13 ale väčšinou ide sa. Nevadi mi to . Fungujeme normálne.
@pictbridge deti ho musia fakt super poznat a vyborne fungujete z ked je mesiac prec, 3 tyzdne je s vami a z toho 18 dni na rybach, takze vlastne stw s nim 3 dni za 1.5 mesiaca,ak s nim nejdete.
@pictbridge deti ho musia fakt super poznat a vyborne fungujete z ked je mesiac prec, 3 tyzdne je s vami a z toho 18 dni na rybach, takze vlastne stw s nim 3 dni za 1.5 mesiaca,ak s nim nejdete.
@anonym_e52f56 ty čitaš čo píšem alebo čítaš len to čo ti vyhovuje aby si musela spochybňovať niekoho život. Rybarči od júna do októbra to je 5 mesiacov . 7 nechodi ppcas voľná nikam. Píšeš ak s nom nejdeme. A preco by sme nešli. My ideme totižto nerobíme si naprieky a ideme radi. Ked ide sam ide večer o 8 a príde rano o 4. Neviem ako to je u vás ale u nas sa bežne takýto čas spi takže deti necítia absenciu . Ale nemusím tu nikomu vysvetľovať že fungujeme lebo aj tak to niekto bude spochybňovať. Ja niesim typ ženy harpia ktorá bude manžela dirigovať a nerobí to ano on mne. My sa totižto vieme dohodnúť a užívame si voľno spolu. A kde je napísané že musíme v baraku. My sme radi pri vode. Toľko odmna .
@anonym_e52f56 este nechápem tie sproste výpočty, ktoré píšeš. Naozaj aj ked som žena musím to napísať že žena asi bude rozprávať len tak aby jej pasovala. Mesiac je preč 3 týždne je doma čo je 21 dni z toho 18 je na rybách. Takže sme spolu 3 dni . WTF ? Odkiaľ si to nabrala. My sme na rybách spolu !!! Sam chodi len na bellyboat ak vieš čo to je aj to na noc. Ráno vstanem a on spi vedľa mňa. Lebo príde nad ránom domov. Aby sme boli cez den všetci spolu. Niektorý chlapi / mozno aj ten tvoj/ robia od rána do večera a stretávajú sa doma ked uz deti spia. Tie deti tých chlapov poznajú? Môj manžel pracuje v Nemecku 2 roky deti boli dosť veľké nato aby išiel a práve preto ho poznajú a fungujeme naďalej.
@anonym_autor ako sa venuje rodine? Tebe? Deťom? Máš aj ty možnosť byť/ísť niekde sama a on sa o deti bez problémov postará? Chodí tak od začiatku vzťahu?
@anonym_e52f56 este nechápem tie sproste výpočty, ktoré píšeš. Naozaj aj ked som žena musím to napísať že žena asi bude rozprávať len tak aby jej pasovala. Mesiac je preč 3 týždne je doma čo je 21 dni z toho 18 je na rybách. Takže sme spolu 3 dni . WTF ? Odkiaľ si to nabrala. My sme na rybách spolu !!! Sam chodi len na bellyboat ak vieš čo to je aj to na noc. Ráno vstanem a on spi vedľa mňa. Lebo príde nad ránom domov. Aby sme boli cez den všetci spolu. Niektorý chlapi / mozno aj ten tvoj/ robia od rána do večera a stretávajú sa doma ked uz deti spia. Tie deti tých chlapov poznajú? Môj manžel pracuje v Nemecku 2 roky deti boli dosť veľké nato aby išiel a práve preto ho poznajú a fungujeme naďalej.
@pictbridge moje sprosté vypocty som vydedukovala z tvojej odpovede..sama si to tam napisala a dodala - ze - ale idem aj ja niekedy. Napisala si niekedy, nie,ze vzdy
A neverim,ze deti v takom veku su nadšené z tohoze pride otec a potom spolu idete na ryby na x dni. Podla mna je to sebecke z jeho strany,ze je s vami malo a este ked pridete, idete na progeam,ktory bavi hlavne jeho. Podla mna je chodenie na ryby absolutne nezazivne a ako dieťa som to neznášala. A za mna nie je normalne fungovanie aj tak,ked je jeden v zahranici a vidite sa malo. A moj muz robí od 6 do 15 tej,tak nekecaj,ze chodi na vecer. Nema to kazdy muz tak.
@pictbridge moje sprosté vypocty som vydedukovala z tvojej odpovede..sama si to tam napisala a dodala - ze - ale idem aj ja niekedy. Napisala si niekedy, nie,ze vzdy
A neverim,ze deti v takom veku su nadšené z tohoze pride otec a potom spolu idete na ryby na x dni. Podla mna je to sebecke z jeho strany,ze je s vami malo a este ked pridete, idete na progeam,ktory bavi hlavne jeho. Podla mna je chodenie na ryby absolutne nezazivne a ako dieťa som to neznášala. A za mna nie je normalne fungovanie aj tak,ked je jeden v zahranici a vidite sa malo. A moj muz robí od 6 do 15 tej,tak nekecaj,ze chodi na vecer. Nema to kazdy muz tak.
@anonym_e52f56 kecam len tolko čo ty. Neporovnavaj moju rodinu s tvojou alebo so sebou. To ze ty si to neznašala neznamená že moje deti nechodia radi. Maju tam vsetko čo k svojmu pubertalnemu životu potrebujú. Hrajú PC ak chcú, majú otca ktorého nevideli mesiac , kúpu sa , chodia na čln , grilujeme , hráme karty atď. Moje deti sa nechodia po vonku flákať vôbec pretože každý dnes v ich veku len chlasce a robia sa horsie veci. Takže su doma stále, mame bazen mame aktivity . Prd o tom vieš ako žijeme a moj muž nieje sebec. Vieš preco. Nikdy nas nenúti. A ak vymyslime iny program tak ideme tam a na ryby nejde. Koniec koncov je to aj jeho ďalšia práca ktorú ak rozbehne chce ostať doma. Venuje sa natačaniu, takze sa snaží. A viac k tomu nemam čo dodať.
@pictbridge prečo tebe? Autorka píše o dvoch malých deťoch. Vám ak to vyhovuje je to v poriadku. Pre mňa by to tiež nebol problém ak vy som chlapa s tým hobby už spoznala a akceptovala to, pretože ako ide môj chlap idem aj ja . lenze autorke to zrejme vadí, ťažko povedať či od začiatku alebo až zrazu po dvoch deťoch. Preto tie otázky. Pretože inak nechápem naco to rieši až teraz po dvoch deťoch keď jej to doteraz nevadilo. Len mám skôr pocit že túto priateľ autorky asi až taký ohľaduplný voči jej potrebám a potrebám detí nebude
@pictbridge prečo tebe? Autorka píše o dvoch malých deťoch. Vám ak to vyhovuje je to v poriadku. Pre mňa by to tiež nebol problém ak vy som chlapa s tým hobby už spoznala a akceptovala to, pretože ako ide môj chlap idem aj ja . lenze autorke to zrejme vadí, ťažko povedať či od začiatku alebo až zrazu po dvoch deťoch. Preto tie otázky. Pretože inak nechápem naco to rieši až teraz po dvoch deťoch keď jej to doteraz nevadilo. Len mám skôr pocit že túto priateľ autorky asi až taký ohľaduplný voči jej potrebám a potrebám detí nebude
@sense aha prepáč. Ospravedlňujem sa. Áno veľa je to o tolerancii. Len mna udivuje že to ženy niektoré nevedia pochopiť ze to môže fungovať. A ze nikto nieje ukratený o nič. A budú spochybňovať a písať že to nieje normálne. Čo je dnes normálne. Pre každého niečo iné ale nebudem sa obuvať do iných veď ked im takto ako žijú vyhovuje život nech sa páči. Ak nie nech idú od seba.
@sense aha prepáč. Ospravedlňujem sa. Áno veľa je to o tolerancii. Len mna udivuje že to ženy niektoré nevedia pochopiť ze to môže fungovať. A ze nikto nieje ukratený o nič. A budú spochybňovať a písať že to nieje normálne. Čo je dnes normálne. Pre každého niečo iné ale nebudem sa obuvať do iných veď ked im takto ako žijú vyhovuje život nech sa páči. Ak nie nech idú od seba.
@pictbridge moja kamoška to má ako ty chlap bol rybár už v čase keď sa začali stretávať keď neskôr pribudlo dieťa , tak chodili za ním na deň večer chodila ona s malým domov kým bol kojeny, neskôr , tam prespali s ním a potom keď mal malý asi 4roky chodil s taktom aj sám a chodí tak aj doteraz občas spolu, občas otec so synom a ona si užíva doma.
@pictbridge moja kamoška to má ako ty chlap bol rybár už v čase keď sa začali stretávať keď neskôr pribudlo dieťa , tak chodili za ním na deň večer chodila ona s malým domov kým bol kojeny, neskôr , tam prespali s ním a potom keď mal malý asi 4roky chodil s taktom aj sám a chodí tak aj doteraz občas spolu, občas otec so synom a ona si užíva doma.
@sense ano presne aj my. No ja som tam aj s maličkým deťmi spavala . A teraz ako sme si kúpili karavan je to TOP. Je to náš druhý domov v lete. A v zime si užívame aquaparky ked pride atď. Chystáme sa aj do Talianska na lov sumcov tento rok . Takže bomba.
@anonym_a65fa2 strašná blbosť. Ale kľudne si to myslí. Ja nepotrebujem manžela ktorý bude sedieť pri mojej riti pri telke na gauči ale človeka s ktorým nieco zažijeme a ako som písala chodíme s nim. Ak to nieje pre teba predstavitelne tak pre mna to môže byť ideálne. Milujeme karavan prírodu a stále si vsetko zariadime tak aby bolo obe strany spokojne. Je to výborný otec deti ho miluju . Rozumejú si ako málokto v našim okolím. Pre ženy je absolútne prijateľné ked im chlap ide robit do zahraničia na napr 3 mesiace . To sa da zvládnuť lebo donesú keš to je v pohode. Ale ked idú za svojim hobby / podotýkam chodíme s nim / tak je to priateľ na telefóne? Nie nieje. Je to manžel a-stale bude.
@pictbridge vsetky tu reagujeme na tvoj prvy prispevok, kde pises 4 tyzdne prec, 3 tyzdne doma, z toho 18 dni mimo domova, niekedy ste s nim, VACSINOU ide sam. Cize chlapci ho vidia zo 7 tyzdnov 3 dni. To ze potom, uz ako ti tu zeny zacali pisat, ze to nie je normalne, ho ides obhajovat, ved dobre. Fotodokumentaciu sme nepotrebovali.
Toto nie je o tom ze ty nie si harpia, ale o tom, ze z toho co si TY povodne napisala, on vyznieva ako sebec, ktory ma rodinu v hodnotovom rebricku dost nizko.
@pictbridge vsetky tu reagujeme na tvoj prvy prispevok, kde pises 4 tyzdne prec, 3 tyzdne doma, z toho 18 dni mimo domova, niekedy ste s nim, VACSINOU ide sam. Cize chlapci ho vidia zo 7 tyzdnov 3 dni. To ze potom, uz ako ti tu zeny zacali pisat, ze to nie je normalne, ho ides obhajovat, ved dobre. Fotodokumentaciu sme nepotrebovali.
Toto nie je o tom ze ty nie si harpia, ale o tom, ze z toho co si TY povodne napisala, on vyznieva ako sebec, ktory ma rodinu v hodnotovom rebricku dost nizko.
@anonym_a65fa2 ale písala som a celý čas vysvetľujem ze ked chodi sam ide večer a príde rano . Čo si ani nevšimneme . Vysvetľujem to v každom príspevku. Ked ide na 4 dni nonstop ideme aj my.
@anonym_autor tolerovala a odchadzala by som aj ja. Bez vycitiek, kdekolvek, aj sama... Mam dvojrocne, nema velmi kto postrazit, teda samy spolu nechodíme nikam. Iba po samom. Alebo s malym. Pre vztah na figu ale nebudem len sediet doma s dietatom a on sa flakat
@anonym_a65fa2 presne tak 👍👍👍
@anonym_autor bavia ma tieto otazky a "tolerovali by ste?" ved ste preboha dvaja dospeli ludia, snad si vies zvazit, ci ti to vadi alebo nie (resp. co chces za to na odplatu). ak ti niekto napise, ze by toleroval aj 3 vikendy, tak to budes trpiet?
@anonym_autor V prípade,že sa dohodnete na tom, že aj Vy budete mať tiež voľný víkend raz za 3t,tak prečo nie?
Mne by to vadilo, ja som povaha ktorej to vadí. Chvalabohu obaja sme si to od žili ešte keď sme boli slobodní a bezdetni. Teeeaz nechodim nikde ani ja ani muž 🙂 no je mnoho párov ktoré si tolerujú častejšie vychádzky :D
Ked su komenty zarazajucejsie nez samotna diskusia od autora 😨. Tu clovek aspon vidi, ako rozne vedia ,,rodinne" zit druhy ...
A autorka, trosku by som to skresala a bolo by to uplne ok
Môj manžel chodieva často takto von a rovnako často aj ja. Vždy sa dohodneme kto ma ake kedy plany aby si vždy obaja mohli s kamarátmi ist a vždy jeden aby zostal doma s dcerkou. Za mňa je to dosť dôležite tráviť čas s kamarátmi. Mali sme ich tu vždy aj pred rodinou a sme štastní, že aj teraz. Neviem si predstavit ist s kamoškami von 3x za rok 😀😌
@anonym_a65fa2 ale písala som a celý čas vysvetľujem ze ked chodi sam ide večer a príde rano . Čo si ani nevšimneme . Vysvetľujem to v každom príspevku. Ked ide na 4 dni nonstop ideme aj my.
@anonym_autor NIe. A podla mna vacsina zien co tu pisu, asi prehliadla, ze mate 2 velmi male deti. To je zaberak aj pre dvoch, nie to pre jedneho. V tomto veku maju byt obaja rodicia "doma" (mimo prace) a vybehnut tak max 1-2x tyzdenne na 2-3 hodky a idealne byt v dosahu, keby nieco. Postupom veku deti sa to prisposobi.
Samozrejme, ak je na to zvyknuty spred deti, tak to tazko. Nie kazdemu docvakne, ze treba zmenu.
@pictbridge Ja sa len pripojim, ze ozaj si svoju situaciu prvykrat podala akoby umyselne tak, ze ty si prakticky s detmi cely cas sama a v pohode a az potom si poodkryvala, na svoju obranu, ze teda je to vlastne uplne inak, cim tvoj prvy prispevok uplne straca svoj vyznam.
Samozrejme, ako fungujete, je vasa vec, ak vam to vyhovuje - mna osobne napr zaraza, ze co taky chlap stihne doma urobit za 3 dni z 2 mesiacov. Pre mna osobne by toto bol extremne nevyvazeny model rodiny a bohvie, ako to budu mat vase deti v buducich partnerstvach. Taktiez si nenapisala, ako dlho to takto mate, lebo pisat to pri dvoch velkych detoch je uplne ine ako pri 7 mesacnom mimine.
Ale myslim si, ze toto je celkom taky odraz MK. Kazdy napise, aby bol nejak tu zaujimavy. Bohvie kolko zien, ktore tu pisu, ze je to ok, ma vlastne doma kazdy druhy den na zaskok mamu, ci svokru, cim vlastne vykryva celu situaciu minimalne z organizacneho hladiska.
@anonym_autor dámy, to skutočne potrebujete muža na to, aby vám celé dni postával za zadkom, prípadne vy jemu? A keď si raz zbalí kufre a poberie sa kade ľahšie, budete vyplakávať, ako je to možné, že veď ste vždy a všade všetci všetko robili spolu...vaši muži sú muži, nie nesvojprávni jedinci, tak im doprajte trochu slobody...a doprajte si ju aj vy.
@anonym_autor dámy, to skutočne potrebujete muža na to, aby vám celé dni postával za zadkom, prípadne vy jemu? A keď si raz zbalí kufre a poberie sa kade ľahšie, budete vyplakávať, ako je to možné, že veď ste vždy a všade všetci všetko robili spolu...vaši muži sú muži, nie nesvojprávni jedinci, tak im doprajte trochu slobody...a doprajte si ju aj vy.
@maja249 Maju 2 male deti a on ide kazde 3 tyzdne na cely vikend za kamosmi. Naco sa zenil a naco si robil deti, ked su mu ine aktivity prednejsie? Otazka nebola na stretko s kamosmi na par hodin.
Odpoviem za seba, vydala som sa preto, ze chcem s mojim muzom zdielat spolocny zivot. Cele dni sme v robote a ostanu nam len vikendy. Tak sorry, ze by som neskakala, keby sa raz do mesiaca zobral na vikend prec. A nie je to o tom, ze neviem bez neho zit, ja mam praveze viac zalub a priatelov ako moj manzel, ale dolezite pre mna je, aby sme boli spolu ako rodina a nie na striedacku raz on s detmi, raz ja.

@pictbridge takto plnohodnotne otec a muz nemoze fungovat, akokolvek si to ospravedlnis.