Toxické a nešťastne manželstvo s Turkom: Skúsenosti a rady, zažili ste to?
Idem s kožou na trh. I keď som sa tejto diskusie bála sama pred sebou otvoriť.
Poprosím anonymne.
Spoznali sme sa pred 9 rokmi na zoznamke. Zamilovala som sa ako blázon. Odišla tam na dovolenku. A prakticky začali sme spolu žiť. Bol to nádherný muž. Bola som strašne mladá a sprostá. Neskutočne som sa zamilovala. Muž mojich snov. Nikdy som krajšieho charizmatickéjsieho muža nestretla. Zasnúbili sme sa okamžite. Malo to rýchly spád. Ja som aj napriek mojim rodičov, kt. Ma odhovarali. Odsťahovala som sa za nim. Vydala som sa. Dieťa nemáme. Lebo manžel je divný človek. Zdá sa, že ani veľmi nechce dieťa. Nemá k deťom vzťah. Je to taky divný turek. Počas manželstva som si všimla, že neustále vypisuje iným ženám. Kontaktuje ich a namotava a bali. Zistila som, že to má ako ego boost.je ku mne totálne neúctivy.bez rešpektu sa správa. Správa sa akoby som bola vzduch alebo neviem.
Mňa zaujima..
1.akym jazykom spolu rozprávate keď dobre turecky nevies a kde ste sa spoznali?
2. Prečo si ťa on zobral? Nemal dôvod na sobáš, keďže si nebola tehotná, nemiluje ťa, bohatá nie si, viza nepotreboval cez teba lebo sa nechysta na odchod z Turecka..
záhada,ze na čo si ťa bral.. ?? Lebo v turecku je x žien ktoré by mu uvarili každý deň,nemusel kvôli strave si brať akúsi cudzinku.
@anonym_b00983 viem ze to je jediná cesta ale bojím sa ho opustiť.
@anonym_autor neboj sa, to dáš, a budes sa o 5rokov smiat a nadavat sebe samej, ze si to neurobila SKOR
Neverim, ze toto je realny prispevok. Cloveka, s ktorym zijes, nenazves Turkom. Vymyslene
@julish prosim? turek je ano z anatolie, mama kurdka, otec turek. preco by som si vymyslala?!
Mňa zaujima..
1.akym jazykom spolu rozprávate keď dobre turecky nevies a kde ste sa spoznali?
2. Prečo si ťa on zobral? Nemal dôvod na sobáš, keďže si nebola tehotná, nemiluje ťa, bohatá nie si, viza nepotreboval cez teba lebo sa nechysta na odchod z Turecka..
záhada,ze na čo si ťa bral.. ?? Lebo v turecku je x žien ktoré by mu uvarili každý deň,nemusel kvôli strave si brať akúsi cudzinku.
@klara546 rozrpavame samozrejme anglicky, a ja uz viem turecky normalne,
naco si ma bral? vymenovala si super dovody, lebo preto lebo ma miloval 🙂 preto si ma bral.
@anonym_db3605 študuje psychologiu (vraj). Bohvie, co je pravda a co dalsi vymysel
@anonym_bc63e0 jasné, že výmysel, nemá ani fuka a študuje 32ročná zadarmo😁
@anonym_bc63e0 jasné, že výmysel, nemá ani fuka a študuje 32ročná zadarmo😁
@anonym_db3605 urcite klame, pisala aj, ze nema peniaze na terapie tak sa na svoje psychické ochorenie nelieči. A na moje komentáre nikde nereaguje lebo nevie nic napisat
@sonelka nemusíš jej držať palce. Ani ty si asi nečítala jej komentáre. Ona sa nechce vrátiť na Slovensko, pretože slovenskí muži sú úbohí. Ona chce tureckú klobásu, keby nemala tohto muža, tak chce iného Turka, lebo sú nádherní a sú dobrí milenci na rozdiel od Slovákov. Ale hlavne ona nechce opustiť muža, pretože ona doslova napísala, že by nezniesla, že by ho mala iná žena. Navyše na Slovensku nie je more a musela by pracovať.
@melanta aha, už som v obraze 😉
@klara546 rozrpavame samozrejme anglicky, a ja uz viem turecky normalne,
naco si ma bral? vymenovala si super dovody, lebo preto lebo ma miloval 🙂 preto si ma bral.
@anonym_autor haha😂😂tak velmi ta miluje, ze ta bije, spáva s inymi, posiela svojho vtáka inym, denno denne ta ponižuje, do oci ti povie, ze mu nestacis a chce prostitútku. Laska ako hrom všetky ti závidíme.
Vies preco je s tebou? Lebo si sprostá ako tágo a si len ďalšia diera do plusu. Bol by sprostý, keby to nevyužil.
@anonym_autor haha😂😂tak velmi ta miluje, ze ta bije, spáva s inymi, posiela svojho vtáka inym, denno denne ta ponižuje, do oci ti povie, ze mu nestacis a chce prostitútku. Laska ako hrom všetky ti závidíme.
Vies preco je s tebou? Lebo si sprostá ako tágo a si len ďalšia diera do plusu. Bol by sprostý, keby to nevyužil.
@anonym_bc63e0 inak naco by si ma bral? dieru moze mat hocikde, predsa. nie, on ma kedysi lubil,aspon si to myslel, ked sme sa brali pred rokmi.
@anonym_bc63e0 inak naco by si ma bral? dieru moze mat hocikde, predsa. nie, on ma kedysi lubil,aspon si to myslel, ked sme sa brali pred rokmi.
@anonym_autor samozrejme. Ked veris tomu, ze milujúci muž podvádza zenu o.i. tak si na obrovskom omyle. Ale tvoj život. Niektorí muži maju radi, ked maju vedľa seba zenu nesamostatnu, závislu, ktorá je bez neho nic. Tak sa z teba musi tešiť 🙂
@anonym_autor mala by si sa liečiť
@anonym_autor mala by si sa liečiť
@anonym_f88e48 nema peniaze 😂 kazdy tu jej to uz odporúčal. Neboj sa, ona sa preberie pri pohlavnej chorobe, rakovine alebo ked tomu jej úžasnému mužovi učaruje konecne nejaka a odíde od autorky
V podstate hladas ini zenu, ktora niekde v Turecku trpi s tym svojim turkom rovnako ako ty, aby ste si mohli vymienat smutocne informacie, ake to mate obe tazke, nepotrebujes vychodisko iba zdielanie nestastia a butlavu vrbu, ktora by toto vsetko uniesla, vela stastia
@anonym_2a8137 mam obavy co bude. Títo muži totiž rozvod v Anatólii neakceptuju. Je to obrovská hanba ze ho žena opustí a on ostane sam. Kvôli jeho uletom. Podľa neho žena má všetko trpieť
@anonym_autor Keby si isla na "navstevu" k tvojim rodicom a uz sa k nemu nevratila? Rozvod sa da realizovat aj na dialku.
Citam, ze nemas ucet - v Anatolii nie je pravo Saria, mozes ist este dnes do banky a vybavit si ho, alebo este lepsie Revolut cez mobil. Tam nech ti rodicia poslu na letenku a ides. Da sa vsetko, ale mne sa skor zda, ze ty hladas dovody, preco od neho neodist. Tak teda trp no.
Autorka minuly vikend tu taky despota Slovak hladal zenu - ocakaval, ze bude drzat hubu, mat ho za boha zostupeneho z Olympu a necha sa nim manipulovat, no presne ako tento tvoj turecky krasavec. Takze nestracaj nadej, najdes co hladas aj na Slovensku!
Mam turkynu ho vchode nenavidi turkov zato odtial z turecka zmizla a ma albanca sice tlk ale hento ze nikdy v zivote, turka zo svojej zeme.
Zije v nasom malom meste tu si podnikaju maju dve deti. Nikdy by nezila s turkom, ako je ona sama. Somaticke problemy si ta najdu, najdes takeho aj na slovensku dominantneho..... odpadnes zneho sk si podriadena takeho pritoahnes ale z rurecka chod domov. On si najde dalsu obeť, a ked nebude po jeho bude zle. Hlavne odid za chbrbtom, co sa bojis moze mat aj otca na ministerstve. Vykasle na teba vie ze si slovacka. Zial.
Mentalita ina pochop.
Tu najdes malo ich tu mame fuu milion zalubis sa aj tu bradu kazdy nosi hnede oci tu mame chlapov aj mladsieho si najdes neboj. 🙂

Neverim, ze toto je realny prispevok. Cloveka, s ktorym zijes, nenazves Turkom. Vymyslene