icon

Trapas na rande: Ako zvládnuť nepríjemné situácie

13. aug 2026

Ahojte. Bola.som.na rande a stalo sa mi trapas ze mi pukli rifle.ma.zadku a mala.som.tam.dieru :D a on mi nic.nepovedal.ze sa bal ze sa urazim :D do riti a ja cely cas takto som bola von

anonym_f27a8a
13. aug 2026

@anonym_autor tak to si dočista stratená a už sa nemôžeš nikdy ukázať ľudstvu na oči 🙃.

anonym_7c7f74
13. aug 2026

@anonym_autor Tak sa na tom zasmejte a život ide ďalej.

Či ako to chceš riešiť? Jasné, zašiť dieru. Tú na nohaviciach, nie tvoju.

A jemu povedz, že nabudúce nech ti to povie, neurazíš sa.

Ja som minule cudzej slečne povedal, že má list zo stromu na hlave. Aj som jej ho dal dole, lebo nevidela kde.

domkakvet
13. aug 2026

@anonym_autor tak to museli byt poriadne tesne rifle a nijako to uz neries.

anonym_c34af3
13. aug 2026

@anonym_autor rande to sice nebolo,ja len na ulahcenie.Ja nosim stale batoztek,nemam rada kabelky.Vcera ako som vystupovala z auta pred Tescom,mala som saty,opat som si nasadila svoj predpotopny batoztek a s nim som si zhrnula aj saty hore-necitila som to.....Takto som chodila po tescu,po parkovisku,medzi ludmi.cela rit venku a ja,ze co mi je tak fajnovo,sviezo.Az po urcitej chvili,som zistila,ze beham s holou ritou.Keby ma rezu,nemala by som krv v sebe od hanby.A moj muz?nevadi,nech vedia co mam doma (brat s humorom).

anonym_53ad9e
13. aug 2026

@anonym_autor schudni!!!

anonym_a6146f
13. aug 2026

@anonym_autor Nič si z toho nerob, aspoň budete mať na čo spomínať 😀.Ja som sa raz v zime pošmykla a takmer spravila snuru.Problem bol, že som mala na sebe úzku sukňu s rozparkom a pri tom pokuse o šnúru sa rozparok predĺžil az po zaciatok zipsu vzadu Myslím,ze kto ma vtedy videl, bolo mu do smiechu,len mne nie...po rokoch je to však jeden z mojich úsmevných zážitkov

estellas
13. aug 2026

Aspoň máš vtipnú príhodu.

anonym_8a4e96
14. aug 2026

V takom teple rifle?

anonym_dc5b69
14. aug 2026
@anonym_8a4e96

V takom teple rifle?

@anonym_8a4e96 Vecer bola zima...

pr85
14. aug 2026

@anonym_autor Nabudúce si daj sukňu alebo šaty. Budeš vyzerať ženskejšie. Rifle nechaj radšej chlapovi. Spolu s peknou košeľou mu budú svedčať omnoho viac.

anonym_6a43d4
14. aug 2026

@anonym_autor ako mozes necitit, ze ti praskli rifle? to sa da?

2691
14. aug 2026

@anonym_autor taaaak, to bude veľká láska,ber to s humorom a nabudúce mu to pripomeň, aspoň máte dôvod sa smiať 😋

anonym_7b8235
14. aug 2026
@pr85

@anonym_autor Nabudúce si daj sukňu alebo šaty. Budeš vyzerať ženskejšie. Rifle nechaj radšej chlapovi. Spolu s peknou košeľou mu budú svedčať omnoho viac.

@pr85 ake podprahove vnucovanie modneho vkusu🤣, ze s peknou koselou mu budu svedcat ovela viac😂😂

kreativka_logopedk
14. aug 2026
@anonym_c34af3

@anonym_autor rande to sice nebolo,ja len na ulahcenie.Ja nosim stale batoztek,nemam rada kabelky.Vcera ako som vystupovala z auta pred Tescom,mala som saty,opat som si nasadila svoj predpotopny batoztek a s nim som si zhrnula aj saty hore-necitila som to.....Takto som chodila po tescu,po parkovisku,medzi ludmi.cela rit venku a ja,ze co mi je tak fajnovo,sviezo.Az po urcitej chvili,som zistila,ze beham s holou ritou.Keby ma rezu,nemala by som krv v sebe od hanby.A moj muz?nevadi,nech vedia co mam doma (brat s humorom).

@anonym_c34af3 Ja som takto vyšla z wc, nevšimla som si, že som si vzadu šaty prichytila pancčuškami. A rovno som pochodovala na pódium prednášať plnej sále mojich kolegov. Keď sa za mnou jedna kolegyňa rozbehla, nechápala som, čo sa deje. A ona pribehla, stiahla mi šaty a išla späť na svoje miesto. Ten pocit stáť tam potom 45 minút a hovoriť o vážnych témach bol niečo strašné.

anonym_e5ff76
14. aug 2026

No mňa by zarazilo, že ta tak chalan nechal lebo sa bál povedať 🤔

anonym_8a4e96
14. aug 2026
@anonym_dc5b69

@anonym_8a4e96 Vecer bola zima...

@anonym_dc5b69 tak to už musela byť tma,možno si nik nevsimol

krasneleto
14. aug 2026

@anonym_autor kolko mate rokov? 14-15? ty necitis ze ti prasknu rifle a chalanko je taky galantny, ze ti to cely cas nepovie? myslim, ze to o mnohom vypoveda, na druhej strane sa nic neobvykle nestalo...

anonym_3326b8
14. aug 2026

No to je tak keď si baby kupujú veľkosť S a reálne potrebujú L. Potom aj rifle praskajú

anonym_2cae4e
14. aug 2026
@anonym_a6146f

@anonym_autor Nič si z toho nerob, aspoň budete mať na čo spomínať 😀.Ja som sa raz v zime pošmykla a takmer spravila snuru.Problem bol, že som mala na sebe úzku sukňu s rozparkom a pri tom pokuse o šnúru sa rozparok predĺžil az po zaciatok zipsu vzadu Myslím,ze kto ma vtedy videl, bolo mu do smiechu,len mne nie...po rokoch je to však jeden z mojich úsmevných zážitkov

@anonym_a6146f to v zime nosíš takú krátku sukňu, a nemáš ani kabát co by ta zakryl?

anonym_a6146f
14. aug 2026
@anonym_2cae4e

@anonym_a6146f to v zime nosíš takú krátku sukňu, a nemáš ani kabát co by ta zakryl?

@anonym_2cae4e Sukňa nebola krátka, len rozparok sa neplánovane predĺžil.Kabat bol 3/4, čiže nezakryval tak, ako by to bolo vhodné

anonym_301ee2
14. aug 2026

v pohode, mne raz zacali na prvom rande horiet vlasy, ako som sa nahla ponad sviecku, ani mi ich nepomohol uhasit 😀

ljmmm
14. aug 2026

mne sa takto roztrhli baggy jeans na riti, pri vrecku. Vobec som to necitila a baggy teda nie su obtiahnute, takze aj volne gatesa mozu roztrhnut

anos18
14. aug 2026
@kreativka_logopedk

@anonym_c34af3 Ja som takto vyšla z wc, nevšimla som si, že som si vzadu šaty prichytila pancčuškami. A rovno som pochodovala na pódium prednášať plnej sále mojich kolegov. Keď sa za mnou jedna kolegyňa rozbehla, nechápala som, čo sa deje. A ona pribehla, stiahla mi šaty a išla späť na svoje miesto. Ten pocit stáť tam potom 45 minút a hovoriť o vážnych témach bol niečo strašné.

@kreativka_logopedk toto isté sa mi stalo na plese. A rovno z wc som napochodovala na tanečný parket 😃, môj muž si nič nevšimol. Takže nejaká cudzia pani ma upozornila, že mám šaty v pančuchách. 😃

anonym_4c8012
14. aug 2026

@anonym_autor mna pocas rande postipala osa a ja som ukazala tu svoju najhorsiu nefiltrovanu stranku 😳

sevrin
15. aug 2026

@anonym_autor ale prosím ťa, aký trapas, nejeden chlap by sa potešil aká super príležitosť nastala 😂