icon

Môže katastrofálne prvé rande viesť k šťastiu?

7. máj 2026

ahojte, stalo sa aj vam ze ste sli na prve rande a totalna katastrofa... povdal ci urobil nieco zle, hned konflikt, nevedeli ste sa dohodnut na datume, alebo mieste konflikt este pred rande. Bol na vas protivny .. a napriek tomu sa udialo aj rande druhe, tretie a X-te. a dnes ste spolu?. Stalo sa to aj vam?

anonym_81acda
7. máj 2026

S protivnym clovekom by som dalsie rande ani nedohovarala, uz to prve by som zrusila po tom co by bol protivny. Ked sa nevie kontrolovat na samom zaciatku, ked ma este hrat formu, tak ani v buducnosti sa to nezlepsi

anonym_5ff599
7. máj 2026

ja mam podobnu skusenost randili sme asi polroka a bol protivny vzdy 🙂 Konfliktny

anonym_5797d0
7. máj 2026

Prvy dojem klame. Staci blby den, ze nie ste v ten den na jednej vlne, alebo jeden z vas nie je vo svojej kozi a premeskas dobreho partnera/partnerku. Netreba niekoho odpisovat po prvom raze. Ak to nie je ze uplny blb.

autor
7. máj 2026
@anonym_5ff599

ja mam podobnu skusenost randili sme asi polroka a bol protivny vzdy 🙂 Konfliktny

@anonym_5ff599 a ako to dopadlo?

autor
7. máj 2026
@anonym_5797d0

Prvy dojem klame. Staci blby den, ze nie ste v ten den na jednej vlne, alebo jeden z vas nie je vo svojej kozi a premeskas dobreho partnera/partnerku. Netreba niekoho odpisovat po prvom raze. Ak to nie je ze uplny blb.

@anonym_5797d0 toto si presne aj ja myslim.

anonym_5ff599
7. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_5ff599 a ako to dopadlo?

@anonym_autor rozisli sme sa lebo bol konflitkny a protivny vo vztahu, aj co som poznala jeho byvalu tak to iste

autor
7. máj 2026
@anonym_5797d0

@anonym_5797d0 na to by teda malo byt pravidlo, ze vzdy prve rande maju byt dve a jedno hned so sexom? 🙂

anonym_5ff599
7. máj 2026

inak takto co opisujes su aj prejavy poruchy osobnosti takze nemusi to byt len blby den, vsak kazdy sa snazi zaposobit na zaciatku a ukazat sa v peknom svetle, ano moze byt nervozita ale uz len to ze ste sa nevedli dohodnut dost to vypoveda...narcisti napriklad toto robia, hpo tiez co mam skusenost

anonym_fba205
7. máj 2026

Chodila som asi 2 roky s mužom, s ktorým bolo prvé rande nie úplne vydarené a odchádzala som z neho s tým, že ďalšie nebude, ale nakoniec som tomu šancu dala a spomínali sme naň so smiechom... ale nešlo vyslovene o konflikt, protivnosť a totálnu katastrofu ako píšeš, tam by som tomu asi ďalšiu šancu nedala..

anonym_37508f
7. máj 2026

@anonym_autor co presne urobil ze si ho nazvala protivnym?

autor
7. máj 2026
@anonym_37508f

@anonym_autor co presne urobil ze si ho nazvala protivnym?

@anonym_37508f najskor trval na termine ktory nevyhovoval, potom nechcel prist na miesto mnou urcene pre mna ale trval na stretnuti sa niekde v strede. A nakoniec to skoncilo aj tak nocou u neho doma pritom dohoda bola ze ani pusa nebude.

anonym_fba205
7. máj 2026

Že sa chcel stretnúť uprostred na prvom rande je za mňa v poriadku a ku nemu ťa dúfam nedostal násilím a "dohodu" ste porušili obaja... zrejme to zaiskrilo, keď to takto skončilo a keď rozmýšľaš nad ďalšími rande... dať tomu ešte jedno ťa nezabije a uvidíš ako sa to vykryštalizuje

anonym_1bad00
7. máj 2026

U nás bola taká príhoda,že ja som išla po rande na bus on na vlak a ako išiel na vlak tak som išla za ním som si myslela,že sa aspon rozlúčime objatím a otočil sa či idem s ním alebo čo ? A ja že wtf,že nie otočila som sa a odišla ,volala som kamarátke,že z toho nič nebude 😄No a teraz sme spolu už 8 rokov a máme krásneho syna 😀

anonym_e0db13
7. máj 2026

a z akeho dovodu si isla k nemu domov, ked si tam ist nechcela? Ved si sa mala podakovat a ist domov. Kazdopadne ako to dopadlo a ako sa sprava teraz?

domkakvet
7. máj 2026

@anonym_autor horsie je to, ze si u neho skoncila v posteli.

autor
7. máj 2026
@domkakvet

@anonym_autor horsie je to, ze si u neho skoncila v posteli.

@domkakvet ibaze mna skor zaujimaju skusenosti s takym pripadom ako toto, ze ste sli na rande s nechutou uz, a nakoniec to dopadlo dobre , skusenosti inych

moonlight1210
7. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_37508f najskor trval na termine ktory nevyhovoval, potom nechcel prist na miesto mnou urcene pre mna ale trval na stretnuti sa niekde v strede. A nakoniec to skoncilo aj tak nocou u neho doma pritom dohoda bola ze ani pusa nebude.

@anonym_autor “ A nakoniec to skoncilo aj tak nocou u neho doma pritom dohoda bola ze ani pusa nebude.”

Ty sa pytas, lebo sa ti paci a tajne dufas, ze sa jeho chovanie k tebe zlepsi.

Nie, nezlepsi.

anonym_81acda
7. máj 2026
@anonym_autor

@domkakvet ibaze mna skor zaujimaju skusenosti s takym pripadom ako toto, ze ste sli na rande s nechutou uz, a nakoniec to dopadlo dobre , skusenosti inych

@anonym_autor aj usi ti otrhal, ci za vlasy ta tahal k nemu domov?
Mne by blikali komtrolky uz v case ked ste to dohadovali, lebo v taky cas sa este mal hrat na chrumkaveho a nie spekulovat ako Mara s organom. Asi si o to rande strasne stala, ovela viac ako on. A ked uz ta mal tak vyuzil prilezitost a aj zasunul. Je otazka, o co mu islo, ci nie len o tu jednu konkretnu cast tela kam sa dostal rychlo a bez zbytocnej namahy. Stoji ti taky chlap za cas a pozornost?

sisamisaaa
7. máj 2026

Naše prvé rande bolo fajn, ale obom nám bolo jasné že jeden druhého nechceme. Ale on mal pocit že ja jeho chcem a ja som mala pocit že on chce mňa. A tak sme sa za 3 dni stretli, aby sme si to vyjasnili. Obaja sme sa správali ako debili, s prepáčením, aby sme toho druhého kvázi odradili, predtým ako to vyslovíme (to sme sa bavili až potom že sme to mali úplne rovnako) :D Neviem čo sa stalo, ale keď sme sa lúčili, zrazu boli ústa na ústach a sme spolu 20 rokov :D

anonym_a1656f
8. máj 2026
@anonym_81acda

@anonym_autor aj usi ti otrhal, ci za vlasy ta tahal k nemu domov?
Mne by blikali komtrolky uz v case ked ste to dohadovali, lebo v taky cas sa este mal hrat na chrumkaveho a nie spekulovat ako Mara s organom. Asi si o to rande strasne stala, ovela viac ako on. A ked uz ta mal tak vyuzil prilezitost a aj zasunul. Je otazka, o co mu islo, ci nie len o tu jednu konkretnu cast tela kam sa dostal rychlo a bez zbytocnej namahy. Stoji ti taky chlap za cas a pozornost?

@anonym_81acda najskôr ani ona nestojí jemu za to, ak mu dala na prvom rande. Možno ešte 2-3x ju dostane a žiadne ďalšie rande ani nebude.

barka1
8. máj 2026

Je katastrofálne rande a "katastrofálne rande". Toto by bol pre mna redflag. Ale ja mám 45 a viem,čo nechcem a mam už nejaky ten vztah za sebou.