Trápenie sa vo vzťahu
Potrebujem sa len vykecat. Vyslovene ma ubíja môj vzťah. Je to dlhy príbeh, ale pointa - u priateľa boli vždy na prvom mieste kamaráti. Najpr som to tolerovala skrz toho, že každý mame svoj život atd aj keď sa mi to nepáčilo. Nikdy som sa necítila dobre keď sa po nociach vláčil s partiou. My sme nechodili ani nechodíme nikam, žiadne výlety, dovolenky, večere, nič. To je drahé a pre neho zbytočné. Jeho život je o spaní aj cez prac. dni, práci a podniky, terasky s partiou. Nemá žiadne záľuby, nič. Vadí mi tak strašne veľa vecí, ale na druhej strane som tak strašne veľa do vzťahu obetovala, pomáhala mu a vlastne ma len využíval, že cítim takú až zlosť žeby som teraz len tak odišla. Po poslednej udalosti ani neviem tie jeho “výjazdy” zniesť. Normalne mám až panicky strach z toho kedy mi povie, ze niekam ide hoci je to aj niečo “normálnejsie”. Trochu sa aj zmenil, obmedzil niektoré veci, snažil sa, ale ja mám pocit že pre mňa je to už neskoro. Ublížil mi keď ho dva dni nebolo a potom prišiel s prosikom. Povedala som mu, že proste nechcem teraz nejakú dobu riešiť jeho kamarátov, nechcem chodit nikde k ním ani ja a kým sa to medzi nami neurovná a nezískam opäť nejakú istotu a dôveru k nemu chcem, aby sme sa venovali len sebe. Proste tak som to cítila. Nebyvame spolu, väčšinou cez víkend sa stretávame piatok - sobota. Ale to sú tie atraktívne dni kedy stále pípa mobil, niekto ma oslavu, kamosi su v bare atď. Ja ozaj nevladzem sa nadtym trápiť. Viem, že je to aj v mojej hlave ale proste som silne ovplyvnená tým uprednostnovaním kamosov. Vlastne aj keď som s ním, mám v hlave pocit žeby on bol radšej tam a len mu zaberam ten lukratívny čas … nechcem ho držať doma, ale vadí mi ze nemôže ísť s kamošmi na 2-3 hodinky na pivo, ale musia sa vkuse vláčiť ponociach po podradných podnikoch. Uráža ma to. Skúšala som podobrom ho poprosiť tak, nie on nebude pod papučou a obmedzovaný on mi povie, že proste keď príde domov s krvavou tvárou po záťahu nechce mat žiadne výčitky že niečo zle spravil. Už takto mal zlomeniny a 3 operácie .. Ma 29 ale argumentuje tým, že aj jeho otec skoro chodí takto s jeho (mladého) kamošmi tak prečo by nemohol on. Minuly týždeň mi oznámil, že teda sa nevidíme jeden deň lebo nemôže. Ide ku kamošom. Tak som mu povedala, že mne sa to nepáči, že som ho poprosila, aby teraz tam nechodil a cítim sa preto zle. Nepovedal nič a na druhý deň išiel, bavil sa somnou akoby som nič ani nepovedala a to ma teraz asi trápi najviac. Moje pocity, prosby sú absolútne nepodstatné. Ďakujem za prečítanie.
.. preco mu hovoris nieco X krat ? on to dobre vie a rozumie ale NECHCE ..nestracaj dalej cas ..ukonci to hned.
Keďže nemáte spoločne bývanie, tak si isto nemohla neviem ako veľa investovať do vzťahu. Ved vy sa ani poriadne nevidíte! Aj stredoškoláci randia viac než ty s tým svojím. V podstate si sama a ak sa rozidete tak sa to zmení len v tom, že sa začneš pozerať po poriadnom vzťahu. Tento to nie je. Strácas čas.
Ved toto nie je vzťah na 1 mieste kamaráti na druhom alkohol a kto vie že na ktorom mieste si u ňeho TY.Nebud naivna že si nikoho nenajde najdeš a lepšieho ktorý sa TI bude venovať a bude s tebou traviť čas budete mať aj spoločne zážitky aj rodinu a deti a spoločne bývanie.Toto je jedno nevyzrete pubertalne dieťa a nič viac.Jemu je jedno ake TY máš pocity čo chceš TY jemu sú prednejši kamaráti a party bary a tak.Dakuj bohu že nemáš deti s deťmi by sa odchadzalo už ťažko a vieš si predstaviť TY doma s dieťaťom a ON na party v bare a ked nie je na party alebo v bare s kamarátmi tak by vyspaval deficit spánku.Načo deťom takého otca deťom sa treba venovať a nie že by videli že ich otec prišiel dobity spity na obraz boži pôjde spať a potom znova do roboty a potom na party.Načo TI je taký chlap neblazni odstup s karatšej cesty.Najdeš si určite niekoho schopného ktorý sa Ti bude venovať.Ja by som bez vysvetlenia s ním vzťah ukončila.Keby sa pýtal prečo tak uviesť dôvody a hlavne sa nedaj že ťa bude prehovarať že sa to zmení never nič sa nezmení to iba by ťa upokojoval že sa zmení v skutočnosti k žiadnej zmene nepríde.Nemrhaj svojím časom a vykašli sa na ňeho neboj nebudeš sama láska si ťa nájde aj deti budeš mať ale s takým ktorý sa o rodinu dokaže postarať a nie aby deti videli ožrateho otca a ked nič ine tak by spal a čo by si mala s toho života.Nemá ťa rád ak by ťa mal rad tak neda prednosť kamarátom.
Tisíckrát Ti bude lépe samotné než s takovýmto chlapem. A až narazíš na toho pravýho, pochopíš, o čem je láska a budeš litovat jedinýho dne, kterej si věnovala tomuhle kreténovi.
Ahoj, ako sa máš? Ešte si s ním?
Ty s chces pokazit zivot s takymto cudom?
Precitni a rychlo ukonci tento vztach.
Niekde na teba caka normalny chlap pre ktoreho budes prvou i poslednou!
Na premarneny cas uz kasli
Ten nevratis
Ale mozes usanovat dalsi premarneny v bezvyznamnom vztahu!!!!
Chudence by boli i deti,i ty....utekaaaaj!

Všetko podstatné tu bolo napísané. Dopraj mu život slobodného mládenca so všetkým, čo k tomu patrí, nech si robí čo už len chce. Sloboda nadovšetko! Kde nie je priestor pre partnerku a neskôr pre rodinu.