Trápenie so zimnou osamelosťou a odmietnutím
Taký výlev.nejak to na mňa dolieha.a k tomu počasie.a ako sa to tu písalo vo viacerých témach, že tie zimné mesiace sú také dosť deprimujúce, tak ja to mám tiež tak...
Nemám veľa kamarátiek iba 2.ale s nimi som málo.jedna je ďaleko ale občas sa vidime, ale málo.nedá sa nám viac.druhá je bližšie, ale s ňou som tiež málo.viacmenej sme v kontakte cez soc.siete ako osobne.
Som na RD a tu v dedine som sa nejak nezačlenila a nemám tu nikoho.jedna rodinka sa tu nasťahovala tak s ňou akoby sme si sadli, ale potom akoby už nechcela.trošku ma to jej odmietanie trápi lebo som jej nič nespravila.keď niečo chce, vtedy vie viac napísať, ale keď ja jej tak odpíše stroho a ukončí pisanie.keď sa stretneme tak ako kedy.niekedy sa vyrozpráva, niekedy len pár viet alebo len pozdraví.trápi ma to lebo som myslela, že aspoň ju tu budem.mať ale vidím, že nie.nešóferujem tak niekde inde nájsť kamarátky si ani nemôžem.a nie som taký typ čo si ľahko nájde kamarátky len tak niekde...jedine čo mi napadá tak ihrisko, ale teraz asi deti na ihrisku nie sú v tej zime.vo vnútornom sme boli s manželom. ale tam to bolo tiez také, že nikto s nikým sa ani nerozprával.prišli tam 2 mamičky, ale spolu a to boli uz dohodnuté lebo sa poznali a prišli spolu.ale nikti som tam bola viackrát.
skusaj sa zaclenit do konverzacie, chvilu popocuvaj a potom nieco povedz ty.. hlavne nestresuj a nenechaj sa odradit, lebo uprimne za mnou keby niekto pride a rozprava mi o kolacoch tak asi slusne odpoviem a ujdem co najdalej, pride mi to otravne a doterne, ale to som ja - takze preto pisem ze ak narazis na niekoho takehoto tak sa nenechaj odradit a povedz si ze oki nie je to moja krvna skupina😇neviem do akej generacie patris ale napriklad na IG je vela profilov, od koucov po psychologov ktori ucia komunikacii a nadvazovaniu vztahov, mozno by ti aj nieco take pomohlo.. ked nie cez IG tak skus pogooglit nieco
@domi2425 vieš mi.poradiť meno konkretneho psychológa/kouča na IG.čo sa zmeriavajú na komunikaciu
neviem si spomenut na konkretne mena teraz ale skus popozerat😇ked si spomeniem ti napisem,
trosku od veci ale napr. poviem_ti_to .. je to zamerane na detstvo a spracovavanie emocii ale je tam vela aj ohladom komunikacie a vztahov, preco ludia reaguju tak ako reaguju atd.🙂
Niektoré mamičky si vystačia len so svojimi deťmi a manželom...ja som mala susedu...keď ona mala takú náladu, tak prehodila pár slov, stavila sa u nás...ale inak absolútne nie, vždy vyzerala, ako by jej niečo vadilo 😀.

@limoncino aj ja väščino vážna a neprístupná