icon

Trauma zo stretnutia s bývalým agresorom

gupka27
25. mar 2025

Ahojte, mám problém. Môj manžel sa (neviem kde) zoznámil s mužom, s ktorým ja mám vážny problém.
Je to už dávno mala som 15 rokov on vtedy asi 22. Obťažoval ma. Zašlo to tak ďaleko že ma vtlačil do auta a začal bozkávať. Podarilo sa mi vtedy ujsť. Rok som nechodila von. Lebo bol s vedľajšej dediny. Bála som sa ho. Potom sa na to zabudlo...

Teraz sa prisťahoval k nám do dediny. Jeho dcéra chodí do triedy s mojou. Občas sa míňame na parkovisku. Dobre viem že si ma pamätá. Nenávidím ten jeho pohľad. Celého ho nenávidim. Problém je že sa začal s manželom kamarátiť cez prácu. Zajtra má prísť k nám. On nevie že žena ktorá tam bude som ja. Doma byť musím. Ako sa zachovať? Nerada by som manželovi povedala pravdu. Pracujú spolu na jednom projekte, potrebujem to dovtedy vydržať ale neviem ako. 😥

Strana
z2
unicornlady
25. mar 2025

Ja by som to manželovi určite povedala.

Ešte sa môže stať, že ten chlap si niečo vymyslí o tebe (najmä ak tvoj muž zacíti napätie vo vzduchu a spýta sa, či sa poznáte, čo sa deje atd...), ako si ho uháňala a on ťa nechcel.

crazy_cat_lady
25. mar 2025

ahoj, pre mna je zvlastne ze si nieco take manzelovi nepovedala a dusis to v sebe.. ja by som mu to urcite povedala.. a preco musis byt vtedy doma?

januska12323
25. mar 2025

Nechápem prečo si to mužovi už dávno nepovedala, ty si nič zlé neurobila.

fiafia
25. mar 2025

@gupka27 určite mu to povedz. Tajiť takéto niečo sa v konečnom dôsledku obráti proti tebe

komplikovana
25. mar 2025

Urcite povedat manzelovi. Necakaj.

struhanka
25. mar 2025

@gupka27 Povedala by som o tom mužovi. Doma sa máš cítiť bezpečne. Ak sa s ním muž potrebuje pracovne stretnúť, nech sa o práci rozprávajú mimo vášho domova. Tvoj dom je tvoje územie, tvoje bezpečie, tvoja intimita, tvoja komfortná zóna. Takýto človek tam nemá čo robiť.

gupka27
autor
25. mar 2025

Dievčata ak to mužovi poviem, vyhodí ho von oknom. Lenže tým pádom príde o projekt a to je problém. Veľký

petulda333
25. mar 2025

@gupka27 myslim,ze mu to bude jedno. Ja by som to v sebe nedokazala udrzat

minenkaa
25. mar 2025

Povedať

7miriam77
25. mar 2025

Určite to manželovi povedať a uvidíš ako zareaguje. A len tak mimochodom, isto manžel to potom.zorganizuje tak, aby k vám domov ten hajzel neprišiel. Manžel sa s ním môže predsa stretnúť aj inde

apolka77
25. mar 2025

@gupka27 povedz mu to. Kto iný to má vedieť ?!? Medzi vami musí byť 100 💯 dôvera . Aj za cenu že príde o projekt.
Pracovné nech sa stretnú mimo vášho domova . Ak o to ešte tvoj muž bude stáť.

ivik4
25. mar 2025

Muzovi by som to povedala uz davno lebo taka spina ako on si kluuuudne uplne v pohodicke ako prvy vymysli nieco ze odkial Ta pozna ( ze ty si nieco skusala na neho za mlada) a uz nebudes mat sancu muzovi nieco povedat. Navyse este by si muz povedal ze kedze si bola ticho,nemohlo to byt nic vazne,pripadne ze vymyslas.
Treba rozmyslat dopredu
Ja som mala na krku agresora co ma chcel zabit ak s nim nebudem , aj zakaz priblizenia dostal ( podmienku tiez) a muz o tom vie od prvej chvile ze mam nieco take za sebou hoci ho nikdy nevidel

zuzinabila
25. mar 2025

@gupka27 ziadny projekt nie je hoden tvojej dostojnosti...u nas sa pocas 20 rokov manzelsrva stalo 2X ze manzel nedostal nejaku pracu/projekt lebo narazil na moralne mantinely( nie ako tvoja skusenost ale ineho druhu),a co?sme tu,ma inu pracu, v mnohom lepsiu.

ivik4
25. mar 2025

A muz isto nieje tak sprosty ze si nevsimne ako sa zatvari ked Ta uvidi akonahle k Vam pride. Musis byt ty ta prva este pred navstevou ktora mu to povie a nie nechavat priestor jemu! Ked budes ticho, nedopadne to dobre , ten chlap si bude 100% isty ze si to muzovi povedala takze isto zacne rozpravat on. Ked nie rovno u Vas ( co asi nie ) tak hned potom ked budu len oni dvaja spolu

stellarstar
25. mar 2025

@gupka27 otvoriť ústa a manželovi všetko povedať?

kitycat
25. mar 2025

@gupka27 no tak nebyt doma? Preco tam MUSIS byt?

terezkaarthuramax
25. mar 2025

@januska12323 je to strasne tazke.. zial..viem.o com hovorim.

veselo_neveselo
25. mar 2025

@gupka27 Najdi si psychologicku a hned chod za nou. Toto mas nespracovanu traumu, a evidentne ti to uz narusal aj manzelstvo.
Treba to manzelovi povedat, a ked sa musia stretnut, tak urcire nie u vas. To by som nedovolila, je to tvoj domov, tvoje utocisko.

nikolani
25. mar 2025

@gupka27 a ako si myslíš že sa manžel bude cítit ak mu to povieš až po projekte a on až vtedy zistí že ti nosil domov človeka čo ti ublížil a ešte sa s ním aj začal kamarátiť? Určite by som mu to povedala hneď. Ak je to pre vás dôležité, na projekte s ním môže robiť aj ďalej, ale bude si udržiavať profesionálny odstup

sidicek
25. mar 2025

Keby si mu to povedala uz davno, tento problém by si teraz nemusela riešiť.A v žiadnom prípade by som nedovolila aby k nám prišiel domov ,ani keby som tam nebola.

lukbe
25. mar 2025

Povedať manželovi. Každý ti to píše. Inak bude mať ten bývalý agresor navrch vždy. Projekty boli aj budú, nie s takým sviniarom.

marca12
25. mar 2025

@gupka27 Manzelovi by som o tom povedala. Takuto vec by mal vediet. Mna na mieste manzela by nahnevalo,ak by si ma nechala kamaratit sa s takymto clovek. Spolupracovat mozu,ale vodit si domov cloveka,ktory ti takto ublizil,to teda nie. Ja az zasnem,co ste zeny schopne robit pre muzov.

terezkaarthuramax
25. mar 2025

Hovorite vsetky povedat povedat.. ale zazili ste to?😓 Ja som ani do dennika si to nenapisala.

ivik4
25. mar 2025

@terezkaarthuramax vsak ja som pisala ze som zazila agresora vo velkom a ano ma to povedat !

jaass
25. mar 2025

@gupka27 povedať určite manželovi. Nebude to vôbec ľahké ale komu povieš keď nie manželovi? A aj sa ti uľaví.

terezkaarthuramax
25. mar 2025

@ivik4 to mi je luto.. ja som sa to povedst veľmi bala.dlhe roky.. Az sa ma kamaratka priamo na to opytala.. tak som nemala inu moznost len povedat pravdu

alex49
25. mar 2025

Nemusíš byť doma s nemusíš sa pretvarovať. Ak mužovi nechceš všetko povedať, tak mu iba povedz, že toho chlapa poznáš z mladosti a nechceš sa s ním stretávať.

terezkaarthuramax
25. mar 2025

@ivik4 a je to urcite dobra rada.. ale velmi tazke sa s tym zverit

ivik4
25. mar 2025

@terezkaarthuramax neviem,mozno ...
Pre mna vobec
Autorka by to mala muzovi vazne povedat

macatt
25. mar 2025

Nič ti nehrozí, stalo sa to pred x rokmi, on je ženatý, je otec, určite to nie je už ten nadržaný mladík..
A ty nie si to bezbranné dievčatko..
Mám aj ja osobnú skúsenosť, nezabudne človek nikdy, ale nemienim nenávidieť a trápiť sa tým do konca života…beriem to ako skúsenosť a verím, že som vďaka tomu nebola taká naivná, aby som sa dostala do ďaleko horšej situácie..
Držím palce, bolo by fajn sa cez to preniesť a zbaviť sa tej traumy..
@gupka27

Strana
z2