icon

Trauma zo stretnutia s bývalým agresorom

gupka27
25. mar 2025

Ahojte, mám problém. Môj manžel sa (neviem kde) zoznámil s mužom, s ktorým ja mám vážny problém.
Je to už dávno mala som 15 rokov on vtedy asi 22. Obťažoval ma. Zašlo to tak ďaleko že ma vtlačil do auta a začal bozkávať. Podarilo sa mi vtedy ujsť. Rok som nechodila von. Lebo bol s vedľajšej dediny. Bála som sa ho. Potom sa na to zabudlo...

Teraz sa prisťahoval k nám do dediny. Jeho dcéra chodí do triedy s mojou. Občas sa míňame na parkovisku. Dobre viem že si ma pamätá. Nenávidím ten jeho pohľad. Celého ho nenávidim. Problém je že sa začal s manželom kamarátiť cez prácu. Zajtra má prísť k nám. On nevie že žena ktorá tam bude som ja. Doma byť musím. Ako sa zachovať? Nerada by som manželovi povedala pravdu. Pracujú spolu na jednom projekte, potrebujem to dovtedy vydržať ale neviem ako. 😥

Strana
z2
dobryden
25. mar 2025

Viesco,povedz to manzelovi,je cudne ze sa k vam rodne domov,ci to nie je kvoli tebe za zásterkou projektu.Mozno len mu to povedz s tym aby projekt nerušil ale nech si on urobi od odstup a nespamätali sa s nim blizsie.Mozte to aj rozumne vyriešiť,nie vyhadzovaním z domu,ze oba budete spokojni.A ty zajtrajším navstevu niekam odíď.

terezkaarthuramax
25. mar 2025

@ivik4 mozno ze je to preto ze mi to robil rodinny pribuzný.. a autorkin muz sa ma s tym hnusom stretnut..

Ale suhlasim s tebou hoci viem ake je to tazke.. drz sa a aby si bola zdrava a vo vsetkom sa darilo tebe i tvojmu synovi Miškovi

zuzinabila
25. mar 2025

@terezkaarthuramax no a teraz si predstav, ze ten agresor by sa s tvojim manzelom zacal kamarátiť...o tom je celá diskusia

terezkaarthuramax
25. mar 2025

@zuzinabila ten v mojom pripade sa kamaratit nemusi s nikym. Mne to robil blizky rodinný príbuzný

romiada
25. mar 2025

@gupka27 povedz mu pravdu radšej teraz ako potom keď bude projekt rozbehnutý. To by bol väčší pruser. A maš pravo nechcieť toho človeka vo svojom dome. Ak sa muž rozhodne pokracovat s nim v praci , tak nech idu mimo vasho domu. Druha vec je ,že muž ostane možno zaujatý voči nemu a spolupraca može isť dole vodou . Zaleži na Tvojom mužovi ako sa k tomu postaví.

mantilka
25. mar 2025

@gupka27 čo je ti presnejšie manželstvo alebo projekt? Možno to tak nevypali. Závisí od toho ako mu to povieš. Dotyčný si možno hľadá cestu k tebe, lebo tá nedostal...dávaj bacha. Manžel to musí vedieť. Ten chlap ti môže zničiť život.

dobryden
25. mar 2025

@terezkaarthuramax ale take veci treba povedat,pootm to tak je ze su zneuzivane deti a dospievajúce,potom si to chlapi este viacej veria,a aj ty by si to mala povedat ked nie vtedy,tak dnes.Pretoze tak mozes pomoc ďalším obetiam.

karolinakr
25. mar 2025

musiš byt doma?.nemoʻžeš ísť k mame vtedy?

bystrozraky
25. mar 2025

Teba vôbec nenapadlo, že ten pako to pravdepodobne robí ten projekt naschvál s tvojím manželom? Ak to nepovieš manželovi, tak potom možno začne naschvál chodiť ku vám ešte viac a bude vedieť, že ťa môže manipulovať. Je to podľa mňa chorá hlava. Možno bude zvoniť, keď tam manžel nebude... lebo s ním bude chcieť niečo "prediskutovať". Nehovoriac o tom, že na mieste tvojho manžela by som bol poriadne nahnevaný, že si ma nechala kamarátiť sa s takým pakom. To z tvojho manžela spravíš úplného blbca. Určite mu povedz, že na teba zaútočil. Nechaj na svojho manžela, či bude ten projekt robiť, alebo nie.
Vôbec si neuvedomuješ, že ak to nepovieš, on si môže potom myslieť, že si s ním niečo mala, a keďže si mu to nepovedala, možno chceš s ním niečo mať opäť. Naozaj, kľudne mu povedz pravdu, a že ak ten projekt chce robiť, lebo ho obaja potrebujete, tak určite nech nechodí k vám domov.
Prajem veľa šťastia

terezkaarthuramax
25. mar 2025

Inak to co pise
@bystrozraky ... My sme tam minuly rok museli opat byt zase pre preravku v byte.. ten clovek ma volal pracovat na zahradu... Ani ma nehlo.. ale som bola zachranena lebo aj jeho mama mu prikazala ze ma na zahradu robit volat nema... Ktovie ake by mal umysly.

petulda333
25. mar 2025

@bystrozraky ved pise,ze on nevie,ze je jej manzel

bystrozraky
25. mar 2025

@petulda333 No, podľa mňa si to myslí ona. Ale bývajú na dedine, kde sa poznajú skoro všetci. Hlavne ak vie, že ona odtiaľ pochádza, tak sa určite u niekoho informoval, koho má za manžela a kde býva.

kitycat
25. mar 2025

@bystrozraky nerob z toho telenovelu. To uz tu, a nechcem sa dotknut autorky, robi ona sama.
Nechce mu to povedat, ten agresor asi tiez v 22 robil kade co a teraz je to sporiadany otec rodiny. Ten moze mat tiez vycitky, ludia sa menia...

Strana
z2