Tretie dieťa s tretím partnerom
Mám dve deti z predošlých vzťahov, ktoré nevyšli. Teraz mám nového priateľa a ostali sme tehotní, priateľ po dieťati veľmi túži, keďže si myslel, že už dieťa mať nebude. Ako by ste vnímali vy a vaše okolo tretie dieťa s tretím chlapom? Je zodpovedný, pracovitý, chce svadbu a najradšej by si osvojil aj deti z predošlých vzťahov (deti vychádzajú dobre s otcom, čiže to nepripadá do úvahy). Osobne by som dieťa brala, avšak mám aj trošku paniku, nie som zvyknutá na partnera čo sa zaujíma, stará, je zodpovedný, milujúci - po rokoch si človek odvykol od láskavých prejavov a do toho ešte bývalý robí problémy, keďže sa nevie s priateľom vyrovnať a ja mám z toho mega stres a paniku.
Ved zober ho za ruku, smer matrika, vezmite sa (velku svadbu dobehnete) a vsetko ostatne postupne... bud rada, ze si nasla niekoho, kto za to stoji. A ze je az treti? Ti moze byt uplne jedno, bud stastna... gratulujem k babatku...
@martuska_1984 Ved uz si tehotna, teraz uz je neskoro sa rozhodovat.. vezmite sa a dajak bude.
"Ostali sme tehotni" je novy druh materskeho pluralu?
jééééjo, tehotný chlap, to som ešte nevidela a nepočula 🙂 🙂 no a k veci: nebudeš ani prvá ani posledná čo má každé dieťa s iným. Ľúbite sa, klape vám to , tak čo riešiš...dieťa je na ceste.
A kde ste ostali tehotní? Na opustenom ostrove?
Ako dlho ste spolu a ake stare su deti?
@martuska_1984 nebudem klamať, mne to zaváňa z tvojej strany totálnou nezodpovednosťou mať dieťa ako suvenír od každého frajera, ale tak čo už. Asi aj tí prví dvaja boli na začiatku zodpovední, starostliví a sľubovali hory-doly (ak nie, tak potom fakt nechápem, prečo máš s nimi deti).
Ale tak dieťa je na ceste, čo už tu vymyslíš... interrupciu by som nezvažovala kvôli tomu čo povedia ľudia, ale určite by si mala rozmýšľať nad tým, či to zvládneš sama aj s troma deťmi a hlavne nad antikoncepciou (alebo možno aj sterilizáciou).
@martuska_1984 najhorší možný scenár života. Prepáč
Tri deti s troma rôznymi otcami
Prečo si tehotná zas s niekým, koho ani nepoznáš? :D Nepoučila si sa už 2x?
@martuska_1984 najhorší možný scenár života. Prepáč
Tri deti s troma rôznymi otcami
@anonym_f32be8 a tak zase nepreháňaj, sú oveľa horšie veci v živote ako mať tri zdravé deti, o ktoré sa vie postarať.
Partner má deti z predošlých vzťahov?
Tiež mi príde ozaj divné tretie dieťa s tretím partnerom . Samozrejme prajem aby ti to snim vyšlo ale ak nie ? Nájdeš opäť niekoho a čo ak zase ostanete tehotní?. Ak sa niečo stane kde budeš s deťmi máš svoj byt ? Lebo tri deti v dnešnej dobe a ty ako slobodna matka no nič moc.
Ešte bude aj štvrte so štvrtým 😀
Ja uprimne napisem ze na mna to vobec dobre neposobi,3 deti s 3chlapmi. Ale to Tebe moze byt jedno . Len Ti zazelam aby si bola konecne stastna.
Aj tu na koniku som videla taku situaciu
mam znameho, ktory tiez mal 2 surodencov a kazdy mal ineho otca a to sa dialo uz pred 40-50rokmi. ako na prvy pohlad to nevyzera dobre, ale hlavne ze ste zdravy, stastny, spokojny, zabezpeceny a druhych do toho, ze kazdy ma ineho otca, nic nie je 🙂
To je super, keď sa rozídeš aj s týmto, tak budeš mať vďaka výživnému budeš mať základný plat.
Ja si úprimne o cudzích ľuďoch nemyslím nič, lebo je to ich život, za seba poviem, ja by som 3 deti s 3 mužmi mať nechcela.
ako by sme to vnimali? No ze si .....
Ale tak to ti moze byt jedno, co si myslia cudzi ludia. Dolezite je ako sa vnimas a citis ty sama.
Ale kedze mas potrebu sa pytat, ocividne nie si vyrovnana sama so sebou, so svojou situaciu. Len skoda, ze si sa nad tym nezamyslela skor.
Teraz je uz neskoro plakat nad rozliatym mliekom.
Teraz sa treba uz len vschopit a konecne sa zacat chovat zodpovedne, jednak sama k sebe, a jednak k vlastnym detom.
@martuska_1984 no budeš to mať vesele
Nič v zlom, ale pri takomto prístupe ostaneš sama s tromi deťmi od troch rôznych mužov, dieťa by som brala hm? Však už si tehotná no celé zle, to čo si kto myslí o tebe ti môže byť jedno, ako dlho ste spolu dúfam, že aspoň 3 roky
Stavim sa ze aj predchadzajuci dvaja partneri boli na zaciatku uplne fantasticki. Preco by toto malo dopadnut inak, ked nie si ochotna poucit sa?
Mne sa z toho celého zdá, že si typ, čo rad vyhľadáva problémy. 2 deti s dvoma chlapmi a pri treťom sa nechranim, aj ked mi vadí, že je príliš dobrý a starostlivy? No cele divne. Tam bude nejaký hlbší problém v tebe, pravdepodobne už z detstva, nedomyslanie veci do dosledkov a fatalizmus, ako keby si si nebola strojcom svojho osudu sama.
Dceru sice nemam, ale keby som mala a toto by sa stalo, tak rozmyslam, kde som urobila chybu. Ale je to tvoj zivot, nech vam to dobre vydrzi a si konecne stastna. Niektori ludia su nad vecou, nic si nepripustaju a mozno sa im zije lahsie ako tym zodpovednym..
Ešte by som dodala, že podobné ženy sú úplný magnet pre rôznych pedofilov a sadistov. O to lepšie treba preverovať potenciálnych partnerov.
Tak autorku ste ponizili dourazali,mozte byt na seba hrde a potom sa cudujeme,ze v skole deti sikanuju ine deti.Tu mame jasny priklad odkial to maju.
Autorka ja to mam zaujimavejsie ako ty a kazdeho je do toho velke nic.Vezmite sa zite a budte stastní.Ja mam 5deti od 4otcov,treti krat vydata mame spolu dve deti. Tri mam uz z baraku,su dospele.Nikto nepozna tvoj zivot len ty sama.Drzim palce.
Nie je to idealna situacia, no stava sa. Kto ti bude priat stastie- ten bude, a kto nad tebou bude chciet vynasat sudy, vynasal by ich aj keby si mala iba jedno dieta s jednym partnerom, alebo dve ci tri deti s jednym partnerom.
Ja osobne by som do toho nesla, ale teda ja mam uz 40. V 25 by ma to netrapilo, ani ma to netrapilo (mam dve deti s byvalym manzelom a jedno z nasledujuceho vztahu, ktory ale tiez nevysiel 🤷🏻♀️).
V ociach niektorych ludi budes ale urcite za “k**vu, ktora ma tri deti a kazde od ineho”. Tak je na tebe, ci sa s tym dokazes vyrovnat alebo nie..
@martuska_1984 úplne v pohode. Sa pozri na svetové hviezdy, ako fičia. Mať viac detí od jedného nie je moderné, ani svetové😃. Speváčka z Atomic Kitten ma 5 deti a každému dopriala svojho ocka. To musí byť zábava. A bohužiaľ aj s tým piatym sa rozišla. Čo už. Alebo.Brigitte Nielson, sexbomba ktoré chodila so Stallone. Tá má tiež veľa detí od rôznych tatkov. A aby sme nešli až ďaleko, tak napríklad herečka z My všichni školou povinní ( staršia generácia pozná), čo hrala Baru Hrdinovu má tiež asi 4 detičky od 4 tatkov.🫣
@martuska_1984 úplne v pohode. Sa pozri na svetové hviezdy, ako fičia. Mať viac detí od jedného nie je moderné, ani svetové😃. Speváčka z Atomic Kitten ma 5 deti a každému dopriala svojho ocka. To musí byť zábava. A bohužiaľ aj s tým piatym sa rozišla. Čo už. Alebo.Brigitte Nielson, sexbomba ktoré chodila so Stallone. Tá má tiež veľa detí od rôznych tatkov. A aby sme nešli až ďaleko, tak napríklad herečka z My všichni školou povinní ( staršia generácia pozná), čo hrala Baru Hrdinovu má tiež asi 4 detičky od 4 tatkov.🫣
@anonym_142d6e herecky, spevacky a ine celebrity mozu mat 😆 nad tym sa nikto nepozastavi, lebo je to pre ludi vzdialene, ale ked denne stretavaju vo svojom okoli nejaku zenu, o ktorej vedia, ze ma tri deti s tromi muzmi, tak si budu suskat a niektore aj gulat ocami a niektori sa nestitia ani do oci tej osobe povedat, ze je pre nich odpad. Ked to maju ludia blizko, riesia kazde kako, ale ked je to od nich vzdialene, tak nemaju az taku potrebu, lebo ved na tych vzdialenych si nemozu tak dobre zgustnut, ako na tych blizkych. Mozu si akurat doma pred telkou rozpravat sami sebe, ze aha tato herecka ma 5 deti s 5 chlapmi, to je ale slapka. Ale co z toho maju? Nic.
Čo si myslím? Keby som mala dve deti s dvoma mužmi, tak do tretieho by som už nikdy nešla, aj keby on deti ešte nemal. Nuž, ale ty už moc toho nenariešiš.

Si tehotná a napises ,ze osobne by si dieťa brala?co to znamená ?